• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Göz Makyajı Yarışması: Gece Makyajı

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
yolladım ama çokta içime sinmedi ilk yarışmam olsun bu kadarcık :)) farklı tarzda makyaj yarışmalarıda olsa ne güzel olur (gotik-doğa-çılgın(crazy)-manga-arabic vs...)

Yemin ederim dün 1 saat uğraştım. Çok güzel yaptım makyajı. Fotoğrafı bir çektim, makyajla alakası yok. Hiçbir detay belli değil. Profesyonel makine şart sanırım.
evet bende de öyle oldu
renk geçişleri var ama fotoda tek renk çıkıyor
olduğu gibi gönderdim artık napalım :)
maksat yarışma iptal olmasın :)

Ben pek beceremem goz makyajini ama yine de gondercem:KK8:
Goz makyaji nasil olur, hic bi fikrim yok, gunluk hayatta goz kalemimi surer cikarim:KK53: ama yine de denicem:rolleyes:

Ben de gönderdim arkadaşlar, başarılar hepimize :KK24: Pek beğenmedim yaptığım makyajı ama maksat eğlence, eminim benden yüz kat güzel makyaj yapan arkadaşlarım vardır :cool: Sabırsızlıkla bekliyorum oylamayı :D

Yemin ederim dün 1 saat uğraştım. Çok güzel yaptım makyajı. Fotoğrafı bir çektim, makyajla alakası yok. Hiçbir detay belli değil. Profesyonel makine şart sanırım.
ayneen cnm benimde öyle gece oğlumu uyutup uykulu gözlerle uğraştım okadar makyaj harika ama fotoda berbat cıktı eğlencesine yolladım artık :D

O okypete nerdesinnnn son durum ne kaç kişi oldukk ne zaman görcez fotolarııııı :D gerçi son gün yarındı dimi

evet bende de öyle oldu
renk geçişleri var ama fotoda tek renk çıkıyor
olduğu gibi gönderdim artık napalım :)
maksat yarışma iptal olmasın :)

ayneen cnm benimde öyle gece oğlumu uyutup uykulu gözlerle uğraştım okadar makyaj harika ama fotoda berbat cıktı eğlencesine yolladım artık :D

çok sinir ya, renk geçişleri hiç belli değil. renk bile farklı çıktı. ben de yollamadım oky'e. takma kirpik bile takmıştım valla :D emeğim boşa gitti. katılanlara başarılar.

Back