- 28 Mart 2013
- 12.825
- 17.328
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 kişi yolladı 5. arkdaşda yaptı ama yolladımı bilmiyorum senle 6 olcakşuana kadar kaç kişi başvurmuş yarışmaya acaba :)))
yap cnm telefonun hangisi iyi çekmiyomuYarin bir daha yapayim son kez :)
yap cnm telefonun hangisi iyi çekmiyomu
ooo o ii çeker benim kardeşimdede 5s war süper o ben 4 le çektim hiç memnun diilimde buna şükürCanim benimki iyi çekmiyor kardesimin telefonuyla çekeceğim artik 5s onun ki .
O da olmazsa artik yapacak bisey yok :))
bana herhangi bi foto yolla deneme yap özelden msj atma yerine gir dosya ekle ye bas yollafoto çekmek çok sorun değilde inşALLAH yükleyip yollamak sorun olmaz.
boyuttan dolayı kabul etmedi boyutu küçültünce oldu. yani oldu dimi ben mi yanlış anladım acaba :))bana herhangi bi foto yolla deneme yap özelden msj atma yerine gir dosya ekle ye bas yolla
olmuş canım tavus kuşun şüperboyuttan dolayı kabul etmedi boyutu küçültünce oldu. yani oldu dimi ben mi yanlış anladım acaba :))
evet bende de öyle olduYemin ederim dün 1 saat uğraştım. Çok güzel yaptım makyajı. Fotoğrafı bir çektim, makyajla alakası yok. Hiçbir detay belli değil. Profesyonel makine şart sanırım.
katılıyorum cnm sana kesinlikle olmalııyolladım ama çokta içime sinmedi ilk yarışmam olsun bu kadarcık :)) farklı tarzda makyaj yarışmalarıda olsa ne güzel olur (gotik-doğa-çılgın(crazy)-manga-arabic vs...)
ayneen cnm benimde öyle gece oğlumu uyutup uykulu gözlerle uğraştım okadar makyaj harika ama fotoda berbat cıktı eğlencesine yolladım artıkYemin ederim dün 1 saat uğraştım. Çok güzel yaptım makyajı. Fotoğrafı bir çektim, makyajla alakası yok. Hiçbir detay belli değil. Profesyonel makine şart sanırım.
evet bende de öyle oldu
renk geçişleri var ama fotoda tek renk çıkıyor
olduğu gibi gönderdim artık napalım :)
maksat yarışma iptal olmasın :)
ayneen cnm benimde öyle gece oğlumu uyutup uykulu gözlerle uğraştım okadar makyaj harika ama fotoda berbat cıktı eğlencesine yolladım artık
cnm yolla ya eğleniyoruz nasılsa hepimizin öyle tabi sen bilirsinçok sinir ya, renk geçişleri hiç belli değil. renk bile farklı çıktı. ben de yollamadım oky'e. takma kirpik bile takmıştım valla emeğim boşa gitti. katılanlara başarılar.