Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi 5 kişi olaydıkkkk iyiydiiiiiaynen ya herkes katılsa keşkeee
bende tek kalcam sandım walla süpersin hahahah olsun cnm 3. katılır bize inşallah meantrees nerdesinnnnnn hani katılacaktınn
dene mutlakaa benimde öyle çıktı yinede yolladımgeldim canım makyaj yaptım gönderecektim fotoğraf çok kötü çıkıyor makyaj güzel fotoğraf berbat sildim bende akşam diye öyle kötü oldu belki bilmiyorum bugün öğlen tekrar deneyeceğim
bakayım canım denerim heralde bugün hem makyaj hem yemek yapıyorumdene mutlakaa benimde öyle çıktı yinede yolladım
süppersinmakyajımı yaptım fotoğrafımı gönderdim kızlar
süppersin
var mı artıraaan
çok kişi olsunn daha eğlenceli oluuur
süperrr oldukk 3 hahahamakyajımı yaptım fotoğrafımı gönderdim kızlar
naptın cnm yaptınmı makyajınıTek kaşımda sorun var ama yinede yarin yollayacgim yapip insallah
Yanniz oyle satafat yapamiyrm daha idare ediyor iste
makina buldunmu cnm?Profesyonel makinesi olsn biri bulmam lazim :)
Yoksa cok sacma duruyor yani :))
Ay yarim saat ugrasmistim birde
Ge makyaji icersindeki konudan oturu istifade ediyorum gunluk makyajlarim guzel oluyor ama geceyi yapamadim gece gibi oldum kapkara ayolnaptın cnm yaptınmı makyajını
ahaha anlatımına koptum kız senin gözler renkli sanki dahada güzel olur makyaj sana bi daha dene gece makyajı die abartmana gerek yok gece bi yere çıktığında nası yapıyosan öyle yap bence :)Ge makyaji icersindeki konudan oturu istifade ediyorum gunluk makyajlarim guzel oluyor ama geceyi yapamadim gece gibi oldum kapkara ayol
Kocam sana nolmus didi sinirimi bozdu hirbo keske gunluk makyaj olsaydi bu zor oldu biraz sankim
ben sana örnek yolliiim mesaj kutuna :)Hahaha . Bak o olur zaten biz geece. pek disari cikmayiz
Normal bir makyaj yapayim barim zaten eyeliner maskara rujdan ibaret oluyor far kullanmam simi gozume kacio sonra neler cekiom yemek yiyorum birazdan yapar atarim cnm bnm evet gozum mavi cnm
BekliyorummmmmmmHahaha . Bak o olur zaten biz geece. pek disari cikmayiz
Normal bir makyaj yapayim barim zaten eyeliner maskara rujdan ibaret oluyor far kullanmam simi gozume kacio sonra neler cekiom yemek yiyorum birazdan yapar atarim cnm bnm evet gozum mavi cnm