• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Göz Makyajı Yarışması: Gece Makyajı

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
eğleneceğiz arkadaşlar. iddiaya gerek yok. yapın makyajınızı. önemli olan eğlenmek.

üyeler soğudu bence açıkcası çok fazla ban soğutuyor ben öyle düşünüyorum her kib e bir ban .

nutellasima_1336320191195.jpg

okym bu tarz resim yeterlimi canım ?

ben yarın gönderiyorum resmimi :KK36: günlük hayatta çok sade makyaj yaparım ama bura için birazcık abartacağım umarım beğenirsiniz

ben makyaj yapmayı pek beceremem günlük hayatta hiç yapmadığım için ama deneyeceğim hala şansım var çünkü kimse göndermemiş :KK45::KK45::KK45: de fotoyu bu sayfaya yorum olarak mı atacagız onu anlamadım aydınlatılmayı bekliyorum :KK22::KK22::KK22:

Aklıma şu geldi affet beni :D

mune diyy başka gadınlarda atii bitek ben yokum diyi :KK53:

ben gönderdimmmmmmmmmm :D yeni yapamadım eski yaptığımı gönderdim walla tel iyi çekmedi yani istediğim kadar iyi çekmedi ama tekrar yapmayada fırsatım olmaz gibi ondan eğlencesinede olsa yolladım

yaa ben katılamayacağım galibaa
fotoğraf makinem bozuuulmuş elimde bir tek çözünürlüğü düşük cep telefonu var ya onunla olabilirse göndercem ya da hiiiç :KK43:((
napalım artık kısmet...

yaa ben katılamayacağım galibaa
fotoğraf makinem bozuuulmuş elimde bir tek çözünürlüğü düşük cep telefonu var ya onunla olabilirse göndercem ya da hiiiç :KK43:((
napalım artık kısmet...
aynen bendede mak. yok wardıda kardeşimde oda izmirde :D ondan iphone 4 le çektim istediğim gibi net olmadı ama yinede yapmış bulundum makyajı çektim :D en kötü ihtimal eğlencesine yine katılım olsun yaa.. aslında makyajım çok güzel oldu ama işte telde belli olmuyo o kadar ayrıntı :/

Ay kizlar yemin ederim makyaj cok guzel oldu foto cektim bi baktim berbatt.
Ayy.
Foto makinem kışdan beri bozuk .
Telefonla anca bu kadar cikti. :/
Napacagim bilmiyorum

Aynen :)
Makyaj oyle guzel oldu ki bir fotoya bakiyorum bir aynaya.
Cıkks .
Sildim bende :'(
aynen bendede mak. yok wardıda kardeşimde oda izmirde :D ondan iphone 4 le çektim istediğim gibi net olmadı ama yinede yapmış bulundum makyajı çektim :D en kötü ihtimal eğlencesine yine katılım olsun yaa.. aslında makyajım çok güzel oldu ama işte telde belli olmuyo o kadar ayrıntı :/

Back