- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.965
- 1.423
- 60
valla böyle giderse kombin yarışmasıda olmaz.. açacaktım. onda bile şüpheye düştüm şimdi.
Daha önceki üyeler yok birde,onunda etksi var herhalde..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla böyle giderse kombin yarışmasıda olmaz.. açacaktım. onda bile şüpheye düştüm şimdi.
cıks photo shop olmaz.Kaşları photoshopta halletsek olar mı :)
eski üyeler gerçekten bu bölümden çıkmıyordu. bdv kadar popülerdi bu bölüm. şimdi in ciin top oynuyor nerdeyse. bir kaç kişşi var o kadarDaha önceki üyeler yok birde,onunda etksi var herhalde..
eski üyeler gerçekten bu bölümden çıkmıyordu. bdv kadar popülerdi bu bölüm. şimdi in ciin top oynuyor nerdeyse. bir kaç kişşi var o kadar
canım 2 gözüde çekeceksin. tek göz değil. bak şöyle
okym bu tarz resim yeterlimi canım ?
tamam merkezzzzz :)canım 2 gözüde çekeceksin. tek göz değil. bak şöyle
ben makyaj yapmayı pek beceremem günlük hayatta hiç yapmadığım için ama deneyeceğim hala şansım var çünkü kimse göndermemiş de fotoyu bu sayfaya yorum olarak mı atacagız onu anlamadım aydınlatılmayı bekliyorum
aynen bendede mak. yok wardıda kardeşimde oda izmirde ondan iphone 4 le çektim istediğim gibi net olmadı ama yinede yapmış bulundum makyajı çektim en kötü ihtimal eğlencesine yine katılım olsun yaa.. aslında makyajım çok güzel oldu ama işte telde belli olmuyo o kadar ayrıntı :/yaa ben katılamayacağım galibaa
fotoğraf makinem bozuuulmuş elimde bir tek çözünürlüğü düşük cep telefonu var ya onunla olabilirse göndercem ya da hiiiç ((
napalım artık kısmet...
aynen bendede mak. yok wardıda kardeşimde oda izmirde ondan iphone 4 le çektim istediğim gibi net olmadı ama yinede yapmış bulundum makyajı çektim en kötü ihtimal eğlencesine yine katılım olsun yaa.. aslında makyajım çok güzel oldu ama işte telde belli olmuyo o kadar ayrıntı :/