- 12 Haziran 2014
- 1.558
- 575
- 178
- 36
az bişey sür cnm farsızda olmazki yinede sen bilirsn :)Ben far surmesem olmazmi
Beyaz tenliyim zaten gozlerim renkli asiri makyaj igren cduruyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
az bişey sür cnm farsızda olmazki yinede sen bilirsn :)Ben far surmesem olmazmi
kız dalgınlıkla fotonu buraya koyma sakın okypeteye yollycanBen far surmesem olmazmi
Aklimdan gecmdi degil canm :)kız dalgınlıkla fotonu buraya koyma sakın okypeteye yollycan
söylediğim iyi oldu ozaman sonuçlar yarışma tarihi sonlanınca resimler yayımlanacak sonrada oylama başlar yarın son günAklimdan gecmdi degil canm :)
Sacimida yapim bitti sayilir sonuclar ne zaman aciklanicak
evet canımsüperrr oldukk 3 hahaha
makina buldunmu cnm?
cnm okypeteye özel msj yoluyla dosya ekleyi tıklayı gönderKizlar foto ekleyemiyorum neden url istiyor ben bunu galerimden yuklicem yani cebimden. Niye boy diyor ki simdi
aynen cnm fotoda ii çıkmadığı için benimde tam içime sinmedi maksat eğlence :)Ben de yolladim sonunda tam icime sinmedi ama artik baska kategorilere
Benim icin zevkliydi ..
katıll cnm çoğalalım çok eğlenceli hepimiz yaptık makyajlarımız kendimize göre iyi fotoda kötü çıktı ama yinede eğlencesine yolladık okypeteye msj olarak yollycaksın fotonu buraya diil :)ben bu yarışmaya katılırım :))
kullan cnm bende kullandımm takma kirpiktamam yarın bir kaç deneme yapıcam en içime sineni yollarım.takma kirpik kullanabilir miyim?
en ilk msjı oku cnm tüm kurallar we ayrıntılar yazıyortamam yarın bir kaç deneme yapıcam en içime sineni yollarım.takma kirpik kullanabilir miyim?
bende gece yaptım cnm uykusuzluktan ölüyodum bebeğimi uyutunca yaptım hatta gözlerim peltti yaniokudum. gece saati olmasa hemen deneme yapmak isterdim bir heyecan sardı beni :)