Ay bende bilmiyorum ya. 48 saate geçicek yemin ederim dedi. Korktuğum başıma geldi sanırım. Bilmiyorum şuan düzelme yok. Zaten numaralarim yüksek değildi 1,50 fln di. Bide üstüne böyle olunca şuan pişmanlık yaşıyorum. Geçmezse naparim bilmiyorm ya. Sisli görüyorum bildiğiniz canlı fln değil. Orada biyer yapismamis tam fln fln çok korkuyorum açıkçası bakalımKonunuz hakkında bilgim yok ama bende gözüme lazer yaptırmayı düşünüyordum, bir türlü cesaret edemiyorum. Şuan iyice korktum.
Tekrar ne zaman kontrolünüz var? Acaba başka normal doktora daha mı görünseniz, fikir alsanız?
Konunuz hakkında bilgim yok ama bende gözüme lazer yaptırmayı düşünüyordum, bir türlü cesaret edemiyorum. Şuan iyice korktum.
Tekrar ne zaman kontrolünüz var? Acaba başka normal doktora daha mı görünseniz, fikir alsanız?
Ne güzel benim korktuğum başıma geldi sanırım ya. O kadar da pinpirikli bir insanım kiBen 2018 yılında excimer lazer ile olmuştum, o dönem çok fazla giden kişi yorumları, arkadaşımdan ameliyat olanları görüp öyle cesaret ettim. Çok şükür bir sorun yaşamadım miyop 4.50 ve astigmat 1 numaraydı yani baya kör gibiydimgözlük yıllarca kullanmamistim kalın diye hep lens kullandım.
Benim ameliyattan 1 gün sonra gözlerim tamamen net gördü ve o zamandan beri de numaram sıfır, bence araştırıp bu sorunu yaşayanlar neler yaptı araştırmaya devam edin ve doktorunuza sorun duzelecek demek ne demek? Ne kadar surer bu durum gerekirse başka doktora da muayene olun
Kaç dan kaça düştü numaraniz. Benim 1.50 di. Sol 0.50 olmuş. Pekte bı fark yok gibi. Sağı zaten söylemiyorum dedi. Ölçmemis makine fln dedi. Şuan ufak çaplı pişmanlık var içimde. Düzelmezse çok daha kötü olucam eminim psikolojim.bosulmaya başladı bile.bende yaklaşık 50gun önce lazer oldum ve bence çok çok vavvvvvv süper görmüyorum yalan yok. ben pişman oldum açıkçası.
Bilmiyorum sağ gözüme lens taktı tekrardan. Belki birde devletteki doktora giderim. O lensi cikarttiririm. Gitmisken de sorarım ama pek iyi bisyler soylemiycek gibi. O lensi kendin cikarabilrisin dedi ama korkuyorum. İnternette yorumlarda hep doktor geçicek dedi ama 3ay 5 ay oldu hala geçmedi yazmış herkes bilmiyorum ya nolcak.boyleKonunuz hakkında bilgim yok ama bende gözüme lazer yaptırmayı düşünüyordum, bir türlü cesaret edemiyorum. Şuan iyice korktum.
Ne guzel şanslı grupta siniz. Düzelmezse psikolojim bozulacaka gibi. Yakından hiç sorunum yokken şuan yakını d uzağıda sisli ve çok net değil.Ben 2018 yılında excimer lazer ile olmuştum, o dönem çok fazla giden kişi yorumları, arkadaşımdan ameliyat olanları görüp öyle cesaret ettim. Çok şükür bir sorun yaşamadım miyop 4.50 ve astigmat 1 numaraydı yani baya kör gibiydimgözlük yıllarca kullanmamistim kalın diye hep lens kullandım.
Benim ameliyattan 1 gün sonra gözlerim tamamen net gördü ve o zamandan beri de numaram sıfır, bence araştırıp bu sorunu yaşayanlar neler yaptı araştırmaya devam edin ve doktorunuza sorun duzelecek demek ne demek? Ne kadar surer bu durum gerekirse başka doktora da muayene olun
benimsol göz astigmat ile 5.5 muş güya sırf 0.25 astigmat kalmış ama inanmıyorum ben yani. iş yerinden bir abinin esi olmuştu 3 aya netleşti dedi. onu bekliyorum inşallah bizimde düzelirKaç dan kaça düştü numaraniz. Benim 1.50 di. Sol 0.50 olmuş. Pekte bı fark yok gibi. Sağı zaten söylemiyorum dedi. Ölçmemis makine fln dedi. Şuan ufak çaplı pişmanlık var içimde. Düzelmezse çok daha kötü olucam eminim psikolojim.bosulmaya başladı bile.
Sizinde sisli mi peki. Nasıl suanki görmeniz. Dumanlı görüyorum biyeri tam yapismamis mi oturmamış mi artık her ney ise. Çok korkuyorum. İnşallah düzelir bizimkide dediğiniz gibi.. sizinkide femtolasik mibenimsol göz astigmat ile 5.5 muş güya sırf 0.25 astigmat kalmış ama inanmıyorum ben yani. iş yerinden bir abinin esi olmuştu 3 aya netleşti dedi. onu bekliyorum inşallah bizimde düzelir
Hiç öyle düşünme baska doktorla da görüş lütfen tedavinin başarılı olması mümkündür elbetNe güzel benim korktuğum başıma geldi sanırım ya. O kadar da pinpirikli bir insanım ki
Doktor zamanla geçecek dedi miNe guzel şanslı grupta siniz. Düzelmezse psikolojim bozulacaka gibi. Yakından hiç sorunum yokken şuan yakını d uzağıda sisli ve çok net değil.
24-48 saat verdi. Yarın dolucak zaman aman hiçbir ilerleme yok şuan. Gözümdeki lensle iyi görüyorum. Onu çıkartılan sabah. Ozamam daha iyi belli olucak duzelip düzelmedigi bakalımDoktor zamanla geçecek dedi mi
İnşallah. Çok teşekkür ederim moral verdiğiniz için. Öğleden sonra gidicem doktoraHiç öyle düşünme baska doktorla da görüş lütfen tedavinin başarılı olması mümkündür elbet
Geçmiş olsun herseyin caresi vardır belkide bikez daha ameliyat olabilirsinİnşallah. Çok teşekkür ederim moral verdiğiniz için. Öğleden sonra gidicem doktora