Göz Kuruluğundan Şikayet Edenler

nergis80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
3
0
36
Ankara
Arkadaşlar lens kullanıyorum ve gözümde göz kuruluğu var.Bu yüzden gözlük kullanmaya başladım bugün.

Göz kuruluğu için kullanılan damlalar işe yaramıyo bende.Önerisi olan arkadaşlarım yardımınızı bekliyorum.

bende de göz kuruluğu var canım lensler sağolsun damlalar bana da pek fayda etmedi uzun zamandır gözlük kullanıyorum ne kadar sevmesem de

Bende gözlüğe geçtim canım ve suni gözyaşı damlaları kullnıyorum.Ama yine de göz kuruluğum geçmiyor.İlaçları kullandığım halde gözümde hala kuruluk hissediyorum.Birkaç dakika ferahlatıyor sonra tekrar aynı kuruluk devam ediyor.Sen göz damlası kullanıyor musun?İşe yarıyor mu canım?

refresh ve tears naturel gibi damlalar pek ise yaramio acikcasi.artelac deneyin derim gayet basarili.

Televizyonda bir goz doktorunu dinlemistim. Goz kuruluguna en iyi gelen sey deniz suyudur demisti. Tatile gidecek olanlarin aklinda bulusun.

ebegümeci otunun faydası olduğunu okumuştum isterseniz bir araştırın arkadaşlar geçmiş olsun...

9 yıldır lens kullandığım için sürekli göz kuruluğu çekerim. hepte suni gözyaşı damlaları kullanmışımdır. bana iyi geliyor en son refresh kullanmıştım.bu aralar gözlükle gezmeme rağmen kuruyor nedenini klimaya bağlıyorum :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…