göz kaymasi

4yasindaki numara mi hatirlayamicam simdi uzerinden yillar gectisuan 4,5 kullaniyorum. Gozluk kullanmadigimda kayma belirgin tabi
Tesekkür ederim cevabınız için 5 yasındaki oğlum suan yüksek derece hipermetrop gözlük kullanıyor acaba ne kadar düşer numarası diye merak ettim

Kimi düşmez çok fazla diyor kinmi doktor düşer

Kimisi ömür boyu gözluk takacak dıyor kimisi takmaz belli yaştan sonra

Bu durumda olan insanlarla konusmak iyi geliyor

Kayma bazen bır gözünde oluyor

Göz bandıda kullanıyor

Umarım ileride düzelir

Bır soru daha sormak istiyorum peki uzun süre gözlük kullanımıdan dolayı burnunuzda kemik olustu mu

Yada kulak arkanızda acı

Oğlum kulak arkasının acıdıgın söylüyor

Vaktınızı aldım kusura bakmayın:KK68:

küçük yaşta görülen tedavi tembellik için oluyor bende gördüm sol gözümü kapatıp sadece sağ gözümle görüyordum tembel olan sağ gözümü çalıştırıyordum sen de görme sorunu yok sanırım sadece kayma var , her yaşta olabiliyorsun kayma ameliyatı , iyi bir doktora gidiceksin yoksa ameliyatla daha beter kaydırırlar.
Cnm gozlerimde iyi gormuyor gundelik gozluk takmam gerek ama ben alisamadim gitti kac senedir

Tesekkür ederim cevabınız için 5 yasındaki oğlum suan yüksek derece hipermetrop gözlük kullanıyor acaba ne kadar düşer numarası diye merak ettim

Kimi düşmez çok fazla diyor kinmi doktor düşer

Kimisi ömür boyu gözluk takacak dıyor kimisi takmaz belli yaştan sonra

Bu durumda olan insanlarla konusmak iyi geliyor

Kayma bazen bır gözünde oluyor

Göz bandıda kullanıyor

Umarım ileride düzelir

Bır soru daha sormak istiyorum peki uzun süre gözlük kullanımıdan dolayı burnunuzda kemik olustu mu

Yada kulak arkanızda acı

Oğlum kulak arkasının acıdıgın söylüyor

Vaktınızı aldım kusura bakmayın:KK68:
Bende cok goz bandi kullandim. Doktora gidip haftada bir tek gozum kapali cizimler yaptim filan ama tamamen gecmedi. Yani numara hatirlamiyorum ancak buyudukce degismisti numaram. Daha oglunuz 5 yasinda ayni kalmaz numarasi duser. Rahat olun. Cunku cocuklugumda sunu hatirliyorum kontrole gidince yarim derece bile dusse kendimce anlasma yapardim doktorla. Atiyorum simdi 5 sonra 4bucuk olcak sonra 4 ... vs ve ben xx yasa gelince gozluk kullanmicam dimi derdim. Cocuk akli iste. siz sorunca baktim burnuma belli belirsiz bir iz var evet ama 31 yasindayim 4 yasindan beri kullaniyorum. O kadar olur herhalde. yani oyle cok belirgin bir cokukluk filan yok bende. Gozluk acitiyor diyorsa kulaga gelen yerler sikidir. Bazen banada oluyordu. Gozlukcu de duzelttirebilirsiniz:) Cocuklar cabuk buyuyor. Gozluk kucuk geliyor da olabilir.

Bende cok goz bandi kullandim. Doktora gidip haftada bir tek gozum kapali cizimler yaptim filan ama tamamen gecmedi. Yani numara hatirlamiyorum ancak buyudukce degismisti numaram. Daha oglunuz 5 yasinda ayni kalmaz numarasi duser. Rahat olun. Cunku cocuklugumda sunu hatirliyorum kontrole gidince yarim derece bile dusse kendimce anlasma yapardim doktorla. Atiyorum simdi 5 sonra 4bucuk olcak sonra 4 ... vs ve ben xx yasa gelince gozluk kullanmicam dimi derdim. Cocuk akli iste. siz sorunca baktim burnuma belli belirsiz bir iz var evet ama 31 yasindayim 4 yasindan beri kullaniyorum. O kadar olur herhalde. yani oyle cok belirgin bir cokukluk filan yok bende. Gozluk acitiyor diyorsa kulaga gelen yerler sikidir. Bazen banada oluyordu. Gozlukcu de duzelttirebilirsiniz:) Cocuklar cabuk buyuyor. Gozluk kucuk geliyor da olabilir.
Götürdüm ama sıktıgını söylemedi zaten yenı kullanıyor daha 6 ay kadar fılan oldu
Gözlüksüz hiç görmüyor yanı çok az hemen gözlüğünü takmak istiyor silmeye bile tahammülüm yok hemen ver anne diyor

Bıde neyı merak edıyorum biliyomusun gözlüksüz nasıl gördüğünü

Soruyorum göremiyorum anne diyor:KK43:(

Siz nasıl görüyorsunuz gözlüksüz bulanık mı
Ben bu derece yüksek numarada nasıl farkettırmeden yasadı oğlum ve ben nasıl olurda bu kadar dikkatsiz oldum anlayamıyorum

Çok vaktınızı aldım cevap verdiğiniz için çok çok teşekkür ederim

Götürdüm ama sıktıgını söylemedi zaten yenı kullanıyor daha 6 ay kadar fılan oldu
Gözlüksüz hiç görmüyor yanı çok az hemen gözlüğünü takmak istiyor silmeye bile tahammülüm yok hemen ver anne diyor

Bıde neyı merak edıyorum biliyomusun gözlüksüz nasıl gördüğünü

Soruyorum göremiyorum anne diyor:KK43:(

Siz nasıl görüyorsunuz gözlüksüz bulanık mı
Ben bu derece yüksek numarada nasıl farkettırmeden yasadı oğlum ve ben nasıl olurda bu kadar dikkatsiz oldum anlayamıyorum

Çok vaktınızı aldım cevap verdiğiniz için çok çok teşekkür ederim
Evet bulanik goruyorum. Rica ederim. Ne olacak iki satir cevap yazmaktan. Operim oglunuzu. Allah size bagislasin.

Meraba arkadaşlar benimde gozlerim birbirine yakın şaşı gibi duruyorum yani uzaktan gören şaşı diyor zaten ama 3 doktora gittim üçüde şaşı değilsin gözlerin yapısal olarak yakın ondan öyle görünüyo dedi ama eskiden böyle değildi gözlerim sizde de var mi böyle bi durum doktorlar mi anlamiyo ben mi çok taktım

arkadaşım neden bu kadar canını sıkıyor? bakın, yetinmeyi bilin. doktor bir şey yok dediyse göz yapısındandır. göz kaymam+görme azlığım var. sizin kadar dert etmiyorum kendime. Her şey Allahtan..

Yine ben gerçi pek kimse yok ama olsun belki şimdi yazarsınız. En sin gittiğim doktor şaşılık olduğunu fark etti üniversite hastanesine git dedi. Ege üniversitesine gittim sağ gözüm içe girik ama kayma yok yani daha içerde ama kayma yok ayrıca göz tembelliği var dedi doktor daha doğrusu asistan ama ameliyat olmaz bu sefer dışa kayma olabilir yapacak bişey yok yıllık kontrole gelirsin dedi. Şimdi sizce ben napmaliyim gözüm böyle kalsın istemiyorum bildiğiniz şaşı özgüven falan kalmadı bunun geçme ihtimali var mi onu da bilmiyorum izmirde önerebileceğiniz iyi bir doktor var mi veya tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

X