- 4 Nisan 2017
- 50
- 4
- 48
Kendisiyle irtibata geç dilersen sana ayrıntılı bilgi verir.cok sempatik çok ilgili bir insanOnları da yapıyor
Yapiyor evet ama oncesi sonrasini malesef goremiyoruz yuz germelerinOnları da yapıyor
Kendisine ulaşırsa detaylı gösterir.ben yüz germelerini gördüm inanılmaz değişimler var.instagrama yavaş yavaş koyuyor.ozellikle meme konusunda diklestirmede ne neyi kucultmeden diklestirme yapıyor.arkadasim çok memnun.bana da memnun üstüne agualift le dolgu sağlayacak bacak ve pop ona da haftaya çarşamba gün alicamYapiyor evet ama oncesi sonrasini malesef goremiyoruz yuz germelerin
Bir de düzgün yazabilsemeğitimci olarakKendisine ulaşırsa detaylı gösterir.ben yüz germelerini gördüm inanılmaz değişimler var.instagrama yavaş yavaş koyuyor.ozellikle meme konusunda diklestirmede ne neyi kucultmeden diklestirme yapıyor.arkadasim çok memnun.bana da memnun üstüne agualift le dolgu sağlayacak bacak ve pop ona da haftaya çarşamba gün alicam
Yapiyor evet ama oncesi sonrasini malesef goremiyoruz yuz germelerin
Bu iki resim ayni kisiye mi ait
Kesinlikle ayni kisi .hocayla irtibata geçersen kadını görürsün son halini .yuz dolgusu burun estetiği vs var.Bu iki resim ayni kisiye mi ait
Bende beklemedeydim :))Biliyordum reklam pesinde oldugu nereye kadar anlatacaktin izliyordum
cok mu sisti peki göz kapağınızplexr göz altında işe yaradı ancak ustte yaramadı bende
Dr umun adi levent akcay
Bugün kontrolü m vardi
Ve evet agri kesiciyi ic dedi ödemi attirmaya yardimci oluyormuş. Hemen içtim
Ctesi gunu yani 1 hafra sonra dikişler alınacak
Eriyen dikiş var ama daha çabuk iyileşmesi icin aliyoruz dedi dr
1 ay deniz havuz yok .kafani sokmazsan gir dedi
Yarın duş alabilirmisim
çok güldümBu iki resim ayni kisiye mi ait
Ameliyat sonrası ağrı acı hissetmedim.kolay bi operasyon korkmayın kesinlikle ama doktor seçimi önemli...ameliyat sonrası simetri bozukluğu yasayanlar bana bi yol göstersin lütfennn