şimdi oldu , asıl fark daha net anlaşılıyor. gerçi göz şekliniz de zaten güzelmiş, üst kapak birazcık fazlaymış sadece. harika görünüyor. doktorunuzu sorabilir miyim? bir de morluklar kaç günde geçti?Rica ederim simdi dene bakalim izlemen gerek beni
Tsk ederim evet ust kapak baya agirlik yapiyordu gozlerimde drum ercan karacaoglu morluklar ne zaman gectigi resimlerde belli surekli resim ekledim iyilesme surecimde ki zaten kisiseldir bu morluklar kimisi daha cok morarir kimisi cok az benim tam 10 gun surdu ama goz altlarima kapatici suruyordumşimdi oldu , asıl fark daha net anlaşılıyor. gerçi göz şekliniz de zaten güzelmiş, üst kapak birazcık fazlaymış sadece. harika görünüyor. doktorunuzu sorabilir miyim? bir de morluklar kaç günde geçti?
Evet asimetri olabilme riski var ama doktorunuzu iyi secerseniz bu sorun ortadan kalkiyorbu operasyonda tek korkum asimetrinin oluşması milim bile değil daha küçük mikron farklı hareket ile göz kapaklarındaki açılma farkı ortaya çıkabiliyor çok riskli buluyorum çünkü geri dönüş yok
Tabiki insan sonucta doktor hata yapabilir ve her zaman bir risk var anliyorum seni..aslında doktor en iyisi diye bişi yok yani belki binlerce aynı şeyi tekrarladı ama çok ufak bir şey o anlatabiliyormyum ben o riski göze alamıyorum işte ama senin adına da sevindim Chanel81
Izliyorum bakabilirsin
Geçmiş olsun nasıl geçti bende oldum 2 yıl oluyorKorka korka.... Üç sene önce niyet et ve ertele ertele sonunda çok değerli mutevazı Dr. Selçuk Çekmeceli ile beş gün önce amleliyat başarılı olarak gerçekleşti.
senin doktrun da selçuk bey miGeçmiş olsun nasıl geçti bende oldum 2 yıl oluyor[/QUOTE
Teşekkürler.4 adet iğnenin batma acısı dışında hiç bir acı hissetmiyorsun.
Hayır Denizli benim onur sakasenin doktrun da selçuk bey mi
Hayır Denizli benim onur saka
Dikiş işi zor geçmiş olsun canimMorluklar azalıyor gözüm hep kapalı gezdiğim için aynaya baktığımda yabancı görüntü geliyor.Yarın dikişler alınacak.
Ablam adanada goz hastanesinde oldu super oldu. Hafifte bir pembelik kaldi o bile guzel duruyor far surmus gibiArkadaşlar göz kapağı estetiği olan varmı?burada bir bilgi bulamadım..Daha önce ameliyat olmuş olanlar tecrübelerini ve dr ismi yazabilirmi??teşekkürler
Merhaba arkadaşlar Göz kapağı ameliyatı olalı 2 hafta oldu Ameliyat anestezi alındığı için biraz sıkıntılı Sonuçta bıçak altına yatılıyor çokta kolay değil ama hiç ağrısız bir ameliyat Daha tam olarak düzelmedim göz kapaklarımda şişlikler var buna rağmen çok değişti Keske daha önce yaptırsaymışım diyorum . Herkese tavsiye ediyorum