Göz Kapağı estetiği

Merhaba benimde göz kapağı sorunum var yaşim cok genç 21 yaşımdayım genetik bizde beni rahatsiz etmeye başladi goz alti torbasi olmaya bile başladı bursada olam var mı lütfen yardimci olun

Ben drumdan memnun kalmadım.hala düzelme olmadı ama herkeste aynı şey olacak diye birşey yok.ben cok ianslı biri değilimdir Genel de...ama yaşın genç farklı çözüm yollarını denemeni tavsiye ederim. Yaş itibari ile daha kolay çözümlere cevap verir senin gözlerin.ben herşeyi denedim olmadı tabi yaşında etkisi var...

Arkadaşlar ben de üst göz kağağımdan oldum, 3 ay oldu...Ben lokal anestezi ile oldum, hiç bir acı anlamadım...Gözlerimi de bantlamadı, yalnız ilk 23 saat her saat başı buz koyduk. Bir de antibiyotik damla vermişti. Morarma vs de olmadı. dİKİŞ İZİ de belli değil, inanın 10 yaş atıyorsunuz...Ben tavsiye ederim...:21:

Arkadaşlar, merhaba göz kapağı ameliyatı düşünüyorum. İzmir’de yaptıran ve iyi sonuç alan var mı? Ayrıca İstanbul’a da gidebilirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Korka korka.... Üç sene önce niyet et ve ertele ertele sonunda çok değerli mutevazı Dr. Selçuk Çekmeceli ile beş gün önce amleliyat başarılı olarak gerçekleşti.
ben de yıllardır erteliyorum. Selçuk beye gitmeyi düşünüyorum. umarım cesaretimi toplarım...

Merhaba arkadaslar ben de "cat eyes surgery" denilen badem goz ameliyati olmak istiyorum. Gozlerimin rengi gercekten cok guzel, ama goz kapaklarim sarkik ve goz uclarim asagi dogru bakiyo ve guldugum zaman da gozaltlarim cok torbalaniyor. Her neyse, su Selcuk Yazan'dan bahseden arkadastan sonra instagramini inceledim doktorun.cok radikal isleri de var,ben dogal sevenlerdenim,ama goz estetigi konusunda cok basarili buldum.

Bu arada bunlari niye yazdim, sayfalarca yazip,sadece zarzor doktor ismi veren var. Paylasimlarin cok faydasi yok gibi(56 sayfayi okudum yani) kimse fotograf koymuyor dogru duzgun.en azindan sadece goz kismi kesilip konulabilir. Ucreti yazmamayi anliyorum,cunku herkes kendisi doktora sorup ogrenebilir.ama oncesi sonrasi fotolari en yararlisi diye dusunuyorum. Ben selcuk yazana opere olmayi dusunuyorum ama yazdan sonra, cunku cok yuksek bi fiyat verdigi icin para biriktirene kadar anca :KK70:

en sonunda cesaretimi toplayıp cuma günü göz kapağı ameliyatı oldum. ataşehir esthetica da op. dr. yalçın bayram yaptı. bugün 3. günüm. op. yarım saat sürdü, lokal anesteziyle yapıldı. fazla driyi yakarak eritiyor, sürekli yanın et kokusu aldım. sonrasında da dikiş atıyor. yarım saat sürdü, çünkü gözyaşı keselerim de kapak sarkmasıyla birlikte aşağı inmiş, onları da yukarı çekti. iki gün saat başı 20 dak. buz kompresi yaptım. antibiyotik ve ağrı kesici verdi. bandajlar açılmadan kalsın dedi. beş gün sonra da yani çarşamba dikişleri alacak. öncesi sonrası fotosu yüz biraz oturunca paylaşacağı. bir gözümün altı biraz şişti ve hafif morardı, oraya çay poşetiyle günde üç defa kompres yapıyorum. çok azaldı. asimetrikti kapak sarkması. sonucu çok merak ediyorum. bugün büyüteçli aynada baktım kaz ayaklarım yok olmuş. umarım güzel olmuştur. sorusu olana cevap verebilirim, beş yıldır korkudan yaptırmayan biri olarak...iyi günler

Merhabalar ben ankara da goz kapagi ameliyati oldum . cok bariz bir dusukluk yoktu fakat makyaj yaparkrn rahatsiz oluyordum . 1 ayda makyaj yapmaya basladim agri sizi olmadi . fakat surekli goz damlasi kullanfim gozde hassasiyet oldu gunes isigina. Doktoruma cok guveniyorum isim isteyenlere ozelden yazabilirim

Merhabalar ben ankara da goz kapagi ameliyati oldum . cok bariz bir dusukluk yoktu fakat makyaj yaparkrn rahatsiz oluyordum . 1 ayda makyaj yapmaya basladim agri sizi olmadi . fakat surekli goz damlasi kullanfim gozde hassasiyet oldu gunes isigina. Doktoruma cok guveniyorum isim isteyenlere ozelden yazabilirim
Kime oldunuz? memnun musunuz?

en sonunda cesaretimi toplayıp cuma günü göz kapağı ameliyatı oldum. ataşehir esthetica da op. dr. yalçın bayram yaptı. bugün 3. günüm. op. yarım saat sürdü, lokal anesteziyle yapıldı. fazla driyi yakarak eritiyor, sürekli yanın et kokusu aldım. sonrasında da dikiş atıyor. yarım saat sürdü, çünkü gözyaşı keselerim de kapak sarkmasıyla birlikte aşağı inmiş, onları da yukarı çekti. iki gün saat başı 20 dak. buz kompresi yaptım. antibiyotik ve ağrı kesici verdi. bandajlar açılmadan kalsın dedi. beş gün sonra da yani çarşamba dikişleri alacak. öncesi sonrası fotosu yüz biraz oturunca paylaşacağı. bir gözümün altı biraz şişti ve hafif morardı, oraya çay poşetiyle günde üç defa kompres yapıyorum. çok azaldı. asimetrikti kapak sarkması. sonucu çok merak ediyorum. bugün büyüteçli aynada baktım kaz ayaklarım yok olmuş. umarım güzel olmuştur. sorusu olana cevap verebilirim, beş yıldır korkudan yaptırmayan biri olarak...iyi günler
Çok geçmiş olsun güle güle kullanin

Göz kapağ
Merhaba . Kaç liraya oldun operasyonu ?

X