- 29 Ocak 2016
- 636
- 724
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ikisini de aynı anda yaptırdım..gayet normal dedi ödemlerim hala varmış
Arkadaşlar ben de üst göz kağağımdan oldum, 3 ay oldu...Ben lokal anestezi ile oldum, hiç bir acı anlamadım...Gözlerimi de bantlamadı, yalnız ilk 23 saat her saat başı buz koyduk. Bir de antibiyotik damla vermişti. Morarma vs de olmadı. dİKİŞ İZİ de belli değil, inanın 10 yaş atıyorsunuz...Ben tavsiye ederim...
Nerede yaptırdınız acaba, dr unuz kimdi..?bende göz kapağı ameliyatı oldum zannedilenden çok daha kısa süre de iyileşti çokda memnun kaldım işinin ehli birine yaptırıldığı sürece herkez yaptırmalı bence
göremiyorum beni de eklerseniz sevinirimcanım silmiştim resımlerı sımdı tekrar yukluyorum
Kimi kandiriyor bunlar ayni kisi diye. Goz var nizam var.Bu iki resim ayni kisiye mi ait
Nur hanım ankarada hangi doktora ameliyat oldunuzgormeyenler ıcın gerı yukledım kızlar:)
ben de yıllardır erteliyorum. Selçuk beye gitmeyi düşünüyorum. umarım cesaretimi toplarım...Korka korka.... Üç sene önce niyet et ve ertele ertele sonunda çok değerli mutevazı Dr. Selçuk Çekmeceli ile beş gün önce amleliyat başarılı olarak gerçekleşti.
Kime oldunuz? memnun musunuz?Merhabalar ben ankara da goz kapagi ameliyati oldum . cok bariz bir dusukluk yoktu fakat makyaj yaparkrn rahatsiz oluyordum . 1 ayda makyaj yapmaya basladim agri sizi olmadi . fakat surekli goz damlasi kullanfim gozde hassasiyet oldu gunes isigina. Doktoruma cok guveniyorum isim isteyenlere ozelden yazabilirim
Çok geçmiş olsun güle güle kullaninen sonunda cesaretimi toplayıp cuma günü göz kapağı ameliyatı oldum. ataşehir esthetica da op. dr. yalçın bayram yaptı. bugün 3. günüm. op. yarım saat sürdü, lokal anesteziyle yapıldı. fazla driyi yakarak eritiyor, sürekli yanın et kokusu aldım. sonrasında da dikiş atıyor. yarım saat sürdü, çünkü gözyaşı keselerim de kapak sarkmasıyla birlikte aşağı inmiş, onları da yukarı çekti. iki gün saat başı 20 dak. buz kompresi yaptım. antibiyotik ve ağrı kesici verdi. bandajlar açılmadan kalsın dedi. beş gün sonra da yani çarşamba dikişleri alacak. öncesi sonrası fotosu yüz biraz oturunca paylaşacağı. bir gözümün altı biraz şişti ve hafif morardı, oraya çay poşetiyle günde üç defa kompres yapıyorum. çok azaldı. asimetrikti kapak sarkması. sonucu çok merak ediyorum. bugün büyüteçli aynada baktım kaz ayaklarım yok olmuş. umarım güzel olmuştur. sorusu olana cevap verebilirim, beş yıldır korkudan yaptırmayan biri olarak...iyi günler
Merhaba . Kaç liraya oldun operasyonu ?Merhabalar ben ankara da goz kapagi ameliyati oldum . cok bariz bir dusukluk yoktu fakat makyaj yaparkrn rahatsiz oluyordum . 1 ayda makyaj yapmaya basladim agri sizi olmadi . fakat surekli goz damlasi kullanfim gozde hassasiyet oldu gunes isigina. Doktoruma cok guveniyorum isim isteyenlere ozelden yazabilirim