C
Ok geçmiş olsun çok üzüldüm adınıza . Yaptırdıktan sonra okumak sadece sizin için üzüntü yaşatıyor . Ben yaptırmadan önce okusaydım bu tarz yorumları korkar yaptırmazdım sanırım
Açıkcası ciddi bir güven sorunu yaşıyorum, İnsanların hep memnuniyetlerini okudum hakkında. Bu durumda referanslara da güven duyamıyorum. Belki Almanyada bir doktora giderim ama burada da çok yeniyim sistem hakkında çok bir bilgim yok hatta hiç yok. O yüzden şimdilik ister istemez beklemedeyim.Seyirme çok hatalı bir operasyon olduğunu gösteriyor. Bence sinirlere zarar vermiş. Bu operasyonda seyirme gibi bir hata olmaz. Bence başka dr a git canım.
ilk foto öncesi, ikinci foto beşinci gün dikişler alındığında. üçüncü foto onbeşinci gün...çok memnunumEki Görüntüle 2152992
Eki Görüntüle 2152993 Eki Görüntüle 2152994
Eki Görüntüle 2154007
Çok geçmiş olsun ben de İzmir’de çok ünlü olmayan bir dr a oldum, iki kişinin olumlu referansıyla bugün 3. Gün şimdilik herşey yolunda.
Evet size katılıyorum bende bu tarz bir olay yaşadım güzel olunca ben yaptım sorun olunca sen de sıkıntı var oluyorCok gecmis olsun arkadaslar . ben 6 yil once ankarada oldum cok basarili bir ameliyat ve surec gecirdim . olumsuz yorumlari ve resimleri gorunce cok uzuldum gercekten sans isi sanirim birazda . dr onemli lutfen instagram yada tv programi doktorlara sirf meshur olduklari icin guvenmeyin . maddi durumu iyi olan aile cocuklari onlar . pahali bir yerde bir poliklinik zengin hastalar falan kanmayin . arkasinda bile durmuyorlar yaptiklarinin . bir arkasim boyoe birine kanip mahvetti kendini .
Merhabalar ben ankara da goz kapagi ameliyati oldum . cok bariz bir dusukluk yoktu fakat makyaj yaparkrn rahatsiz oluyordum . 1 ayda makyaj yapmaya basladim agri sizi olmadi . fakat surekli goz damlasi kullanfim gozde hassasiyet oldu gunes isigina. Doktoruma cok guveniyorum isim isteyenlere ozelden yazabilirim
Merhabalar ben ankara da goz kapagi ameliyati oldum . cok bariz bir dusukluk yoktu fakat makyaj yaparkrn rahatsiz oluyordum . 1 ayda makyaj yapmaya basladim agri sizi olmadi . fakat surekli goz damlasi kullanfim gozde hassasiyet oldu gunes isigina. Doktoruma cok guveniyorum isim isteyenlere ozelden yazabilirim[/QUOTE
Cok gecmish olsun. Doktorunuzun ismini ozelden ala bilirmiyim?
Kime olmuştunuz 6yıl önce bende karar vermeye çalışıyorum teşekkür ederim.Cok gecmis olsun arkadaslar . ben 6 yil once ankarada oldum cok basarili bir ameliyat ve surec gecirdim . olumsuz yorumlari ve resimleri gorunce cok uzuldum gercekten sans isi sanirim birazda . dr onemli lutfen instagram yada tv programi doktorlara sirf meshur olduklari icin guvenmeyin . maddi durumu iyi olan aile cocuklari onlar . pahali bir yerde bir poliklinik zengin hastalar falan kanmayin . arkasinda bile durmuyorlar yaptiklarinin . bir arkasim boyoe birine kanip mahvetti kendini .
Ozan bitikbe olmustum. Tavsiye ederimKime olmuştunuz 6yıl önce bende karar vermeye çalışıyorum teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?