Zonguldakta yaptırdım. Siz neredesinizDrnuz kim acaba bende olmak istiyorum ama dr konusunda çok kararsızım lütfen yardımcı olurmusunuz.
Bence pahalı canım.Arkadaşlar bende göz kapağı amelaiyatı olmak istiyorum ama dr konusunda çok kararsızım gecen gün bi drla görüştüm 4buçuk milyar fiyat verdi sizcede fazla değil mi
Istànbulda daha uyguna yapanlar varGöz kapağı operasyonları bu civarda bende araştırmıştım. daha yüksek verende oldu. en düşüğü 3.500 demişti. bende karar verememiştim o yüzden.
Benimkini ercan karacaoglu yapmisti kombin oldugu icin uyguna gelmisti ameliyat ama sadece goz icin de tek fiyati 2900 tl demisti tabi yukselmediysekim yapıyor? uygun fiyat olup kötü sonuç olamasın sonra..
Tek derken kombin olmayan sadece gozler tabiki iki goz fiyati !tek fiyatı derken? tek göz mü 2.900 tl ?
Hangi şehirdesin.istanbuldaysan sana benim doktoru tavsiye edilen.instagrama bak.benimde videom var orda sarışın bayan aslıhan hanım diye benden bahsetti.inan çok memnunum.begenilerinde beni bulabiliribulabilirsin.instagramdan da detaylı bilgi vereyim canım yada burdan.burda reklam oluyor diye çekindim.Göz kapağı operasyonları bu civarda bende araştırmıştım. daha yüksek verende oldu. en düşüğü 3.500 demişti. bende karar verememiştim o yüzden.
Selçuk yazan doktor incele yaptığı işleri.giz kapağında da çok iyi işler çıkarmış.belki sana fikir verir canimBence pahalı canım.doktor konusunda iyi düşün. Daha önce ameliyat olmuş kisile
Hangi şehirdesin.istanbuldaysan sana benim doktoru tavsiye edilen.instagrama bak.benimde videom var orda sarışın bayan aslıhan hanım diye benden bahsetti.inan çok memnunum.begenilerinde beni bulabiliribulabilirsin.instagramdan da detaylı bilgi vereyim canım yada burdan.burda reklam oluyor diye çekindim.
Selam Dr isimi nedir bende merak ettim bakmak istiyorumSelçuk yazan doktor incele yaptığı işleri.giz kapağında da çok iyi işler çıkarmış.belki sana fikir verir canim
Canım selçuk yazan instagramini incele.benimde yüz dolgu dvd yüz genclestirmemi yaptı.instagramda benim de videomvar.sarisin bayan.aslihan hanım diye benden bahsetti.begenilerinden beni de bulursun instagramda.detayli konuşuruz.hastasiyla çok ilgili çok sempatik.ameliyat sonrasında asla hastayı yalnız bırakmıyor.sen bak doktora soracagin şeyleri söylerim canımSelam Dr isimi nedir bende merak ettim bakmak istiyorum
Sadecz selcuk mu yazim ?Canım selçuk yazan instagramini incele.benimde yüz dolgu dvd yüz genclestirmemi yaptı.instagramda benim de videomvar.sarisin bayan.aslihan hanım diye benden bahsetti.begenilerinden beni de bulursun instagramda.detayli konuşuruz.hastasiyla çok ilgili çok sempatik.ameliyat sonrasında asla hastayı yalnız bırakmıyor.sen bak doktora soracagin şeyleri söylerim canım
Selçuk yazan canım.benim de yüz gençleştirme svf dolgumvar video olarak yayınlandı.sarisin bayan elim sacimda videom öyle başlıyor.instagrama gir bak detaylı bilgi veririm canimSelam Dr isimi nedir bende merak ettim bakmak istiyorum
Gordum size ne gibi yuz genclestirme yapildi ?Selçuk yazan canım.benim de yüz gençleştirme svf dolgumvar video olarak yayınlandı.sarisin bayan elim sacimda videom öyle başlıyor.instagrama gir bak detaylı bilgi veririm canim
Svf prpGordum size ne gibi yuz genclestirme yapildi ?
Anladim ben botox dolgu vs islemlere bosuna para harcamak istemiyorum kesin sonuclari kalici olanlari tercih ediyorum alt yuz germe gibi badem goz gibiSvf prp
Onları da yapıyorAnladim ben botox dolgu vs islemlere bosuna para harcamak istemiyorum kesin sonuclari kalici olanlari tercih ediyorum alt yuz germe gibi badem goz gibi