Göz Kapağı estetiği

şimdi oldu , asıl fark daha net anlaşılıyor. gerçi göz şekliniz de zaten güzelmiş, üst kapak birazcık fazlaymış sadece. harika görünüyor. doktorunuzu sorabilir miyim? bir de morluklar kaç günde geçti?
Tsk ederim evet ust kapak baya agirlik yapiyordu gozlerimde drum ercan karacaoglu morluklar ne zaman gectigi resimlerde belli surekli resim ekledim iyilesme surecimde ki zaten kisiseldir bu morluklar kimisi daha cok morarir kimisi cok az benim tam 10 gun surdu ama goz altlarima kapatici suruyordum :KK66:

bu operasyonda tek korkum asimetrinin oluşması milim bile değil daha küçük mikron farklı hareket ile göz kapaklarındaki açılma farkı ortaya çıkabiliyor çok riskli buluyorum çünkü geri dönüş yok
Evet asimetri olabilme riski var ama doktorunuzu iyi secerseniz bu sorun ortadan kalkiyor :KK66: allaha sukur bende asimetri olmadi

aslında doktor en iyisi diye bişi yok yani belki binlerce aynı şeyi tekrarladı ama çok ufak bir şey o anlatabiliyormyum ben o riski göze alamıyorum işte ama senin adına da sevindim Chanel81

aslında doktor en iyisi diye bişi yok yani belki binlerce aynı şeyi tekrarladı ama çok ufak bir şey o anlatabiliyormyum ben o riski göze alamıyorum işte ama senin adına da sevindim Chanel81
Tabiki insan sonucta doktor hata yapabilir ve her zaman bir risk var anliyorum seni..
Sonucta yuz bolgesi saklanmazda mesela ben burun ameliyati omaktan vazgectim senin gibi bu riskten korkuyorum ya kotu olursa diye ..

Korka korka.... Üç sene önce niyet et ve ertele ertele sonunda çok değerli mutevazı Dr. Selçuk Çekmeceli ile beş gün önce amleliyat başarılı olarak gerçekleşti.

Morluklar azalıyor gözüm hep kapalı gezdiğim için aynaya baktığımda yabancı görüntü geliyor.Yarın dikişler alınacak.

Arkadaşlar göz kapağı estetiği olan varmı?burada bir bilgi bulamadım..Daha önce ameliyat olmuş olanlar tecrübelerini ve dr ismi yazabilirmi??teşekkürler
Ablam adanada goz hastanesinde oldu super oldu. Hafifte bir pembelik kaldi o bile guzel duruyor far surmus gibi

Kuzenim yaptırdı. İlkinde çektiler deriden göz kapağını. Şakak üstünden. Ama düştü yine. Sonra kestiler. İz kalıyor göz kapağında. İlaç vs sürdü ama hala iz var. Ayrıca 4-5 gün mosmor ve şiş gezdi. Çok zorlandı. Ama önceki görüntüsüne göre çooook güzel oldu. Pişman değil yine olsa yine yaparım diyor

Merhaba arkadaşlar Göz kapağı ameliyatı olalı 2 hafta oldu Ameliyat anestezi alındığı için biraz sıkıntılı Sonuçta bıçak altına yatılıyor çokta kolay değil ama hiç ağrısız bir ameliyat Daha tam olarak düzelmedim göz kapaklarımda şişlikler var buna rağmen çok değişti Keske daha önce yaptırsaymışım diyorum . Herkese tavsiye ediyorum

Arkadaslar merhaba,
Yazdiklarinizi uzun zamandir takip ediyorum
ve doktor arastirmamda cdok yardimci oldunuz, herkese tesekkur ederim
Bende goz alt ve ust kapaagi ameliyati olmak istiyorum, yasim genc olmasina ragmen goz altlarim kirisik ve goz kapagimda yigilma var, doktorlar hep ameliyat dedi ama hala cok korkuyorum
senin doktorun kimdi? yazarsan cok sevinirim

Arkadaşlar bende göz kapağı amelaiyatı olmak istiyorum ama dr konusunda çok kararsızım gecen gün bi drla görüştüm 4buçuk milyar fiyat verdi sizcede fazla değil mi

Merhaba arkadaşlar Göz kapağı ameliyatı olalı 2 hafta oldu Ameliyat anestezi alındığı için biraz sıkıntılı Sonuçta bıçak altına yatılıyor çokta kolay değil ama hiç ağrısız bir ameliyat Daha tam olarak düzelmedim göz kapaklarımda şişlikler var buna rağmen çok değişti Keske daha önce yaptırsaymışım diyorum . Herkese tavsiye ediyorum

X