Göz Kapağı estetiği

Yapiyor evet ama oncesi sonrasini malesef goremiyoruz yuz germelerin
Kendisine ulaşırsa detaylı gösterir.ben yüz germelerini gördüm inanılmaz değişimler var.instagrama yavaş yavaş koyuyor.ozellikle meme konusunda diklestirmede ne neyi kucultmeden diklestirme yapıyor.arkadasim çok memnun.bana da memnun üstüne agualift le dolgu sağlayacak bacak ve pop ona da haftaya çarşamba gün alicam

Kendisine ulaşırsa detaylı gösterir.ben yüz germelerini gördüm inanılmaz değişimler var.instagrama yavaş yavaş koyuyor.ozellikle meme konusunda diklestirmede ne neyi kucultmeden diklestirme yapıyor.arkadasim çok memnun.bana da memnun üstüne agualift le dolgu sağlayacak bacak ve pop ona da haftaya çarşamba gün alicam
Bir de düzgün yazabilsemeğitimci olarak

Yapiyor evet ama oncesi sonrasini malesef goremiyoruz yuz germelerin
IMG-20170407-WA0029.jpg

Hocanın yaptığı yüz germe canim.muayenesi ücretsiz bayanın en son hali onda bakarsın görüşmek için inanılmaz değişim.

Biliyordum reklam pesinde oldugu nereye kadar anlatacaktin izliyordum :-)

Dr umun adi levent akcay
Bugün kontrolü m vardi
Ve evet agri kesiciyi ic dedi ödemi attirmaya yardimci oluyormuş. Hemen içtim
Ctesi gunu yani 1 hafra sonra dikişler alınacak
Eriyen dikiş var ama daha çabuk iyileşmesi icin aliyoruz dedi dr
1 ay deniz havuz yok .kafani sokmazsan gir dedi
Yarın duş alabilirmisim

Canim ben de levent hocayı takip ediyorum acaba şuan nasılsın kaça oldun çok merak ettim

Merhabalar bende yaptırdım hem gözaltı hem göz üstü kapaklarımı aldırdım.bugun tam 15 inci günüm.şişliklerim kalmadı ama simetri bozukluğu çok fazla gözaltlarım aşağı doğru açıklık var gözlerim tam kapanmıyor...aklımı yitirecek.düzelmez diye

Ameliyat sonrası ağrı acı hissetmedim.kolay bi operasyon korkmayın kesinlikle ama doktor seçimi önemli...ameliyat sonrası simetri bozukluğu yasayanlar bana bi yol göstersin lütfennn

Ameliyat sonrası ağrı acı hissetmedim.kolay bi operasyon korkmayın kesinlikle ama doktor seçimi önemli...ameliyat sonrası simetri bozukluğu yasayanlar bana bi yol göstersin lütfennn

Canım çok üzüldüm. Sen hangi doktora yaptırdın ki? Hastane hastane ya da? Normal miymiş böyle olması? Bir de aynı anda mı yaptırdın ikisini?

Bursa devlette yaptırdım.aslında normalmiş...çünkü ödemkerimde gitmedi kişilikler hala Var simetri bozukluguda devam ediyor..sigara içmemek bağlıyorumben..izindeyim dönüşte kontrole gideceğim.dikişlerim kayboldu yok onunla ilgili bir sorun...bursa devlette oldum aynı anda oldum iki göz kapağı da...dr dan bi şikayetim yok aslında düzeleceğini düşünüyorum..gözde en iyi dr lardan biri..ama yüzüme bakmaktan nefret ediyorum bakalım ne diyecek

Merhaba kızlar bugün dr gittim.drum izinde olduğu için başka dr a gözüktüm.dr henüz cok erken dedi gayet normal bu bozukluk 1.5 ay kadar beklemem gerekiyor..bana dr 'umu övdü bu konuda içimizde en iyi dr dedi...içini rahat tut. Ödemlerinde hala var ..2 ay sonra bir sorun olursa o küçük hamlelerle düzeltir..bence 2 ay sonra teşekkür e gelirsin dedi..bayağı rahatlattı

X