Göz kapagı düşüklüğü icin plexr olan var mı ?

Merhaba. Ben tam 8gün önce istanbul taksim acıbadem hastanesinde yar.doç. Fatih Atmaca’ya üst göz kapağı ameliyatı oldum. Doktor ve ekibi çok ilgili, tatlı dilli. İnstagramda işlem fotoğrafları var, inceleyeyebilirsiniz. Dikişleri yarın aldıracağım ama şu an bile çok iyi görünüyor. İşlem sırasında kesinlikle acı duymuyorsunuz, lokal anestezi uyguluyorlar ve 20dk gibi bir süre de ameliyatı bitiriyorlar.

Eklentiler

• 54714DEB-8431-46C4-81E3-433DBD8D47C9.png
    686,4 KB · Görüntüleme: 635
Suan nasıl foto atabilir msnz

Bu dikişlerin alındığı gün, şimdi gözlerim açıkken hiç belli olmuyor, kapalıyken tabi dikişler hala kırmızı zamanla geçecek. Makyajla da kimse anlamıyor

Eklentiler

• 0A4EB67B-C366-491B-9FA3-EC7C93927927.jpeg
    78 KB · Görüntüleme: 867

Merhaba,çok güzel görünüyor,dr Fatih Atmaca mı yaptı,memnunmusunuz,son durumu nasıl izler çok belli mi,asimetri var mı teşekkürler

keşke fatih beye yaptırsaydım çok ama çok pişmanım güncel resim atabilir misiniz?

42 yaşında yaptırdım,biraz etkisi var.47 yaşında yani bu ay aneliyat oldum.Bence ameliyat,maddi manevi kalıcı çözüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…