Merhaba. Ben tam 8gün önce istanbul taksim acıbadem hastanesinde yar.doç. Fatih Atmaca’ya üst göz kapağı ameliyatı oldum. Doktor ve ekibi çok ilgili, tatlı dilli. İnstagramda işlem fotoğrafları var, inceleyeyebilirsiniz. Dikişleri yarın aldıracağım ama şu an bile çok iyi görünüyor. İşlem sırasında kesinlikle acı duymuyorsunuz, lokal anestezi uyguluyorlar ve 20dk gibi bir süre de ameliyatı bitiriyorlar.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Göz kapagı düşüklüğü icin plexr olan var mı ?
- Konu Sahibi Hunter146
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gözkapağıdüsüklügü plexr
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba. Ben tam 8gün önce istanbul taksim acıbadem hastanesinde yar.doç. Fatih Atmaca’ya üst göz kapağı ameliyatı oldum. Doktor ve ekibi çok ilgili, tatlı dilli. İnstagramda işlem fotoğrafları var, inceleyeyebilirsiniz. Dikişleri yarın aldıracağım ama şu an bile çok iyi görünüyor. İşlem sırasında kesinlikle acı duymuyorsunuz, lokal anestezi uyguluyorlar ve 20dk gibi bir süre de ameliyatı bitiriyorlar.
Eklentiler
- 20 Ekim 2020
- 103
- 33
- 13
- 34
Suan nasıl foto atabilir msnzMerhaba. Ben tam 8gün önce istanbul taksim acıbadem hastanesinde yar.doç. Fatih Atmaca’ya üst göz kapağı ameliyatı oldum. Doktor ve ekibi çok ilgili, tatlı dilli. İnstagramda işlem fotoğrafları var, inceleyeyebilirsiniz. Dikişleri yarın aldıracağım ama şu an bile çok iyi görünüyor. İşlem sırasında kesinlikle acı duymuyorsunuz, lokal anestezi uyguluyorlar ve 20dk gibi bir süre de ameliyatı bitiriyorlar.
- 3 Ekim 2007
- 3.586
- 940
- 688
- 3 Ekim 2007
- 3.586
- 940
- 688
Çok çok güzel olmuş. Müthiş bir değişim.
Hangi doktorda yaptırdınız? Doktor niye muhatap olmuyor? Asistanlara inanmayın. Göz doktorlarının estetik bakış açısı yok. Fazla deri ve yağı alıyorlar. Estetik doktoru yağ transferi yapabilir. Bu ameliyatı göz doktoruna olma hatasında biri olarak söylüyorum. Sanki bir yere yetişecekmiş gibi ölçü aldı, sonuç hatalı oldu. Bence hayatımda gördüğüm en kötü doktor. Sonra da 1ay sonra tekrar kontrole gitmek istediğimde randevulara gelmedi. İşyerinden de izin alıp gitmiştim. 2 kere randevu aldım, kaçtı. Doktorun adı Nuri. Siz de gitmeyin diye magdur olmayın diye yazıyorum. Ona ameliyat olan başka bir kişi de aynı ptoblemi yaşadığını söyledi. Boş hava ve reklamdan uzak durun.
Her doktora güvenmeyin. Tıbbın ilk kuralı, önce zarar verme derler.
Bir de gideceğiniz hastanede çalışan doktorları iyi araştırın. Kamudan ihraç edilmiş doktorlar özelde de çalışıyormuş. Bütün hastaneyi araştırın.
keşke fatih beye yaptırsaydım çok ama çok pişmanım güncel resim atabilir misiniz?Merhaba. Ben tam 8gün önce istanbul taksim acıbadem hastanesinde yar.doç. Fatih Atmaca’ya üst göz kapağı ameliyatı oldum. Doktor ve ekibi çok ilgili, tatlı dilli. İnstagramda işlem fotoğrafları var, inceleyeyebilirsiniz. Dikişleri yarın aldıracağım ama şu an bile çok iyi görünüyor. İşlem sırasında kesinlikle acı duymuyorsunuz, lokal anestezi uyguluyorlar ve 20dk gibi bir süre de ameliyatı bitiriyorlar.
- 24 Ağustos 2021
- 5
- 2
- 1
- 50
42 yaşında yaptırdım,biraz etkisi var.47 yaşında yani bu ay aneliyat oldum.Bence ameliyat,maddi manevi kalıcı çözüm.Merhaba arkadaşlar. Benim tek göz kapagimda düsüklük var diger gözüme göre 1 kat daha fazla katlantı oluyor gözlerim esit durmuyor. Ameliyat yaptırmak istemiyorum cunku dikis izi kalsın istemiyorum. Plexr yaptirmayi dusündüm yaptıran var mı ? Eski haline dönermi göz kapağım ?