Peki hakan bey işlem sonrası bakımı için ne kullandırttı size ve kaç gün lütfen bilgi verirmisinizBen torba sorunu ve sağ göz kapağımın düşük olması nedeniyle 1,5 sene önce yaptırdım. O dönem pek çok doktorla görüştüm. En son Dr Hakan Yüzer de karar kıldım. Operasyon sonucundan da gayet mutluyum.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Göz kapagı düşüklüğü icin plexr olan var mı ?
- Konu Sahibi Hunter146
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gözkapağıdüsüklügü plexr
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İşleminizden hemen sonra drnuz ne krem kullanmanızı söylediBen yaptirdim. İki göz alt ve üst göz kapaklarım için. Torbalanma ve hafif mimik kirisikligim vardı. Toplamda bin TL ödedim tek seans icin 6 ay önce. Çok memnunum. Göz kapağı kalkıyor torbalanma gidiyor ve kırışıklık kalmiyor. Cok pahalı kremler alıyordum. Tek bir işlemle kurtuldum şükür. Yine problemim olursa yine giderim.
Yaptırdıktan sonra hangi kremleri ve ne kadar zaman kullandınızBen yaptirdim. İki göz alt ve üst göz kapaklarım için. Torbalanma ve hafif mimik kirisikligim vardı. Toplamda bin TL ödedim tek seans icin 6 ay önce. Çok memnunum. Göz kapağı kalkıyor torbalanma gidiyor ve kırışıklık kalmiyor. Cok pahalı kremler alıyordum. Tek bir işlemle kurtuldum şükür. Yine problemim olursa yine giderim.
İşlemden sonra hangi kremleri kullandırttı ve nezamana kadar bilgi verirmisinizYeni gördüm sorunuzu Şişli'deki dermatolog Dr. filiz hanım var ona yaptırdım.
- 16 Haziran 2020
- 4
- 0
- 36
- 46
merhaba , ben 3 hafta önce yaptırdım bu işlemi. Cevizlibağda iyi bir estetik merkezine yaptırdım. 4 bin tl verdim. İşlemi yaparken eksik bilgi verdiler bilseydim yaptırmazdım. Ameliyat 6000 tl o daha akıllıca. Çünkü bir kere çok büyük bir fark olmuyor. Ayrıca 3 hafta olmasına rağmen göz çevremde kahverengi izler var ve çok yoğun şekilde bu izler. Bu izlerden bahsetmediler bile bu. Bir kaç ay sürebilirmiş bu izler. Umarım gerçekten geçer. Güneşten korumak gerekiyor dolayısı ile bu dönemde yapılması asla uygun olmayan bir işlem bu konuda da uyarılmadım. İnanılmaz ödem ve şişlik oldu 1 hafta sonra tam olarak indi ödemler gözlüklerle işe gitmek zorunda kaldım. Ve hala çok yoğun kapatıcı kullanıyorum izleri kapatmak için. Ameliyat izlerinden korkup bu yöntemi denedim ama ameliyat olsaydım hem iz tek çizgi şeklinde olacaktı ve çoktan gitmiş olacaktı. Ayrıca göz kapağının kıvrımında kalacağı için hiç dikkat bile çekmeyecekti. Şimdi ise kaz ayaklarına kadar göz kapağım komple noktalama şeklinde kahverengi izlerle dolu.
- 3 Ekim 2007
- 3.586
- 940
- 688
Çok pahalı yaptırmışsın. Üstelik hiç bir faydası da yok. Umarım iyi sonuç alırsın. Göz kapağı estetiği ameliyatı 1400 lira ile 2500 arası. Fahiş fiyatlar isteyen doktorlara inanmayın. Araştırın.merhaba , ben 3 hafta önce yaptırdım bu işlemi. Cevizlibağda iyi bir estetik merkezine yaptırdım. 4 bin tl verdim. İşlemi yaparken eksik bilgi verdiler bilseydim yaptırmazdım. Ameliyat 6000 tl o daha akıllıca. Çünkü bir kere çok büyük bir fark olmuyor. Ayrıca 3 hafta olmasına rağmen göz çevremde kahverengi izler var ve çok yoğun şekilde bu izler. Bu izlerden bahsetmediler bile bu. Bir kaç ay sürebilirmiş bu izler. Umarım gerçekten geçer. Güneşten korumak gerekiyor dolayısı ile bu dönemde yapılması asla uygun olmayan bir işlem bu konuda da uyarılmadım. İnanılmaz ödem ve şişlik oldu 1 hafta sonra tam olarak indi ödemler gözlüklerle işe gitmek zorunda kaldım. Ve hala çok yoğun kapatıcı kullanıyorum izleri kapatmak için. Ameliyat izlerinden korkup bu yöntemi denedim ama ameliyat olsaydım hem iz tek çizgi şeklinde olacaktı ve çoktan gitmiş olacaktı. Ayrıca göz kapağının kıvrımında kalacağı için hiç dikkat bile çekmeyecekti. Şimdi ise kaz ayaklarına kadar göz kapağım komple noktalama şeklinde kahverengi izlerle dolu.
Merhaba Ben kayseride olmayı düşünüyorum.ama soylediginiz fiyata yapan doktor yok.cok araştırdım kesinlikle bulamadım.5000ile 6000 tl arası diyorlar hep.ben uygun ücretle yaptırmak istiyorum çünkü çok basit bir operasyon olduğunu söylüyorlar kesinlikle hayati tehlikesi yok ve tecrübesi olan Daha önce bu ameliyatı yapmış olan her doktor bunu gayet de simetrik bir şekilde yapar diyorlar O yüzden uçuk paralar vermek istemiyorum 2000 tl gibi bir fiyata yapacak olan bildiğiniz doktor varsa İsmini söyler misiniz ?Çok pahalı yaptırmışsın. Üstelik hiç bir faydası da yok. Umarım iyi sonuç alırsın. Göz kapağı estetiği ameliyatı 1400 lira ile 2500 arası. Fahiş fiyatlar isteyen doktorlara inanmayın. Araştırın.
- 3 Ekim 2007
- 3.586
- 940
- 688
Merhaba ben İstanbuldayım. Sen plexr düşünüyorsan yaptırma. Hayati tehlike ne alaka. Normal göz kapağı estetiği yarım saatte bitiyor. Sadece göz kapağı uyuşturuluyor. Sonuç radikal ve güzel oluyor. Plexr tamamen aldatmaca. İlk gün göz kapağı kalkıyor sonra en az 1 hafta balon gibi şişiyor ve leke kalıyor Deri fazlalığı da kalıyor. Ben dahil yaptıran hiç kimse memnun değil. Normal operasyon yaptır. Hem daha ucuz hemde sonuç mükemmel.0551 013 8776 bu numarayı ara istersen sadece göz kapağı estetiği yapıyorlar. 1400 lira fiyat vermişler. Ara konuş canım. Tamamen göz üzerine bir yer.Ben orada yaptırmadım ama gösterdikleri örnekler ve fiyat çok iyi.Merhaba Ben kayseride olmayı düşünüyorum.ama soylediginiz fiyata yapan doktor yok.cok araştırdım kesinlikle bulamadım.5000ile 6000 tl arası diyorlar hep.ben uygun ücretle yaptırmak istiyorum çünkü çok basit bir operasyon olduğunu söylüyorlar kesinlikle hayati tehlikesi yok ve tecrübesi olan Daha önce bu ameliyatı yapmış olan her doktor bunu gayet de simetrik bir şekilde yapar diyorlar O yüzden uçuk paralar vermek istemiyorum 2000 tl gibi bir fiyata yapacak olan bildiğiniz doktor varsa İsmini söyler misiniz ?
Çok teşekkür ederim fakat bu numarayı arayıp kiminle yada nereyle görüşeceğim .bir güzellik merkezimi burası?Merhaba ben İstanbuldayım. Sen plexr düşünüyorsan yaptırma. Hayati tehlike ne alaka. Normal göz kapağı estetiği yarım saatte bitiyor. Sadece göz kapağı uyuşturuluyor. Sonuç radikal ve güzel oluyor. Plexr tamamen aldatmaca. İlk gün göz kapağı kalkıyor sonra en az 1 hafta balon gibi şişiyor ve leke kalıyor Deri fazlalığı da kalıyor. Ben dahil yaptıran hiç kimse memnun değil. Normal operasyon yaptır. Hem daha ucuz hemde sonuç mükemmel.0551 013 8776 bu numarayı ara istersen sadece göz kapağı estetiği yapıyorlar. 1400 lira fiyat vermişler. Ara konuş canım. Tamamen göz üzerine bir yer.Ben orada yaptırmadım ama gösterdikleri örnekler ve fiyat çok iyi.
- 3 Ekim 2007
- 3.586
- 940
- 688
Yooo güzellik merkezi değil. Doktor kliniği. Göz doktoru sanırım. Instagramda var. Göze lazer filan da yapılıyor. Aynı zamanda sadece göz kapağı operasyonu yapıyorlarmış. Ben ınstagramda görüp fiyat sormuştum. Güzellik merkezi ameliyat yapamaz zaten.Çok teşekkür ederim fakat bu numarayı arayıp kiminle yada nereyle görüşeceğim .bir güzellik merkezimi burası?
Bende bakayım canım instagram hesaplarına. Hesabin ve doktorun ismini verebilirmisinYooo güzellik merkezi değil. Doktor kliniği. Göz doktoru sanırım. Instagramda var. Göze lazer filan da yapılıyor. Aynı zamanda sadece göz kapağı operasyonu yapıyorlarmış. Ben ınstagramda görüp fiyat sormuştum. Güzellik merkezi ameliyat yapamaz zaten.
Kesinlikle haklısınız. Bu işlemi mutlaka bir göz doktoru yapmalı. Estetik doktoruna değil. Benimde bir hafta oldu. Bir gözüm açık. Doktor asistanı geçecek diyor. Umarım dediği gibi olur.Merhaba ben İstanbuldayım. Sen plexr düşünüyorsan yaptırma. Hayati tehlike ne alaka. Normal göz kapağı estetiği yarım saatte bitiyor. Sadece göz kapağı uyuşturuluyor. Sonuç radikal ve güzel oluyor. Plexr tamamen aldatmaca. İlk gün göz kapağı kalkıyor sonra en az 1 hafta balon gibi şişiyor ve leke kalıyor Deri fazlalığı da kalıyor. Ben dahil yaptıran hiç kimse memnun değil. Normal operasyon yaptır. Hem daha ucuz hemde sonuç mükemmel.0551 013 8776 bu numarayı ara istersen sadece göz kapağı estetiği yapıyorlar. 1400 lira fiyat vermişler. Ara konuş canım. Tamamen göz üzerine bir yer.Ben orada yaptırmadım ama gösterdikleri örnekler ve fiyat çok iyi.
- 4 Şubat 2020
- 19
- 8
- 36
- 40
Hangi doktorda yaptırdınız? Doktor niye muhatap olmuyor? Asistanlara inanmayın. Göz doktorlarının estetik bakış açısı yok. Fazla deri ve yağı alıyorlar. Estetik doktoru yağ transferi yapabilir. Bu ameliyatı göz doktoruna olma hatasında biri olarak söylüyorum. Sanki bir yere yetişecekmiş gibi ölçü aldı, sonuç hatalı oldu. Bence hayatımda gördüğüm en kötü doktor. Sonra da 1ay sonra tekrar kontrole gitmek istediğimde randevulara gelmedi. İşyerinden de izin alıp gitmiştim. 2 kere randevu aldım, kaçtı. Doktorun adı Nuri. Siz de gitmeyin diye magdur olmayın diye yazıyorum. Ona ameliyat olan başka bir kişi de aynı ptoblemi yaşadığını söyledi. Boş hava ve reklamdan uzak durun.Kesinlikle haklısınız. Bu işlemi mutlaka bir göz doktoru yapmalı. Estetik doktoruna değil. Benimde bir hafta oldu. Bir gözüm açık. Doktor asistanı geçecek diyor. Umarım dediği gibi olur.
Her doktora güvenmeyin. Tıbbın ilk kuralı, önce zarar verme derler.
Bir de gideceğiniz hastanede çalışan doktorları iyi araştırın. Kamudan ihraç edilmiş doktorlar özelde de çalışıyormuş. Bütün hastaneyi araştırın.
Nerde ve hangi doktorda yaptırdınızİşleminizden hemen sonra drnuz ne krem kullanmanızı söyledi
- 23 Eylül 2020
- 47
- 37
- 8
Ben de plexr düşünmüştüm ama o yaraların geçmesi vs beni düşündürüyor. Ameliyat sonrası göz kapağı deformasyonu yaşama riski göz kapaklarının açık kalması riski de korkutuyor. Güvenilir bir doktor olmadıkça yaptıramayacağım sanırım. Belki yaşım ilerlediğinde mecbur kalır yaptırırım bilemiyorum :/ yaptırıp memnun kalanlar varsa öncesi sonrası fotolarını paylaşırlarsa çok sevinirim
Merhaba hala yaptırmadıysanız ben özel şafak hastanesi dr murat soyluya yaptırdım...çok ama çok memnunumÜst göz kapağı. Genelde gördüğüm örnekler çok kötüydü. Sizin önereceğiniz bir doktor var mı?
- 3 Ekim 2007
- 3.586
- 940
- 688
Ne kadara yaptırdınız ?Merhaba hala yaptırmadıysanız ben özel şafak hastanesi dr murat soyluya yaptırdım...çok ama çok memnunum
- 11 Kasım 2020
- 21
- 10
- 1
- 45
Plexrin çok etkili olmadığını duyuyoruz. bir de birkaç seans gerekirmiş. Ameliyat ile aynı fiyata geliyor. Boşver direkt kapak ameliyatı olMerhaba arkadaşlar. Benim tek göz kapagimda düsüklük var diger gözüme göre 1 kat daha fazla katlantı oluyor gözlerim esit durmuyor. Ameliyat yaptırmak istemiyorum cunku dikis izi kalsın istemiyorum. Plexr yaptirmayi dusündüm yaptıran var mı ? Eski haline dönermi göz kapağım ?
- 5 Aralık 2015
- 1
- 0
- 86
- 45
20 gun önce yaptırdım. hem alt hem üst. 1 haftada gecer dediler ama ilk hafta balon gibi gezdim. hala yanıyor ve izler oldgu gibi duruyor kahverengi panda gibiyim. göz altım şişip tekrar indiği için eskisinden de kırışık ve evde herkes tarafından dalga konusuyum. sokağa da cikamiyorum 20 gundur. makyaj desen kalıp gibi kalıyor ve aşırı kırışık olduğu için korkunç ir maske takmis gibi görünüyorum bütün önerdikleri ilaçları kullandım ama geçmiyor oyle pişmanım ki anlatamam. ekte eski halim ve bugün ki halim var.teşekkür ederim