Merhaba arkadaşlar. Benim tek göz kapagimda düsüklük var diger gözüme göre 1 kat daha fazla katlantı oluyor gözlerim esit durmuyor. Ameliyat yaptırmak istemiyorum cunku dikis izi kalsın istemiyorum. Plexr yaptirmayi dusündüm yaptıran var mı ? Eski haline dönermi göz kapağım ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Göz kapagı düşüklüğü icin plexr olan var mı ?
- Konu Sahibi Hunter146
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gözkapağıdüsüklügü plexr
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.472
- 133
Ben de yaptirmayi dusunuyorum. Resmen ayni durumdayiz sok oldum benimde gozlerim esit durmuyor biri daha dusukMerhaba arkadaşlar. Benim tek göz kapagimda düsüklük var diger gözüme göre 1 kat daha fazla katlantı oluyor gözlerim esit durmuyor. Ameliyat yaptırmak istemiyorum cunku dikis izi kalsın istemiyorum. Plexr yaptirmayi dusündüm yaptıran var mı ? Eski haline dönermi göz kapağım ?
İnstagramdan bi doktora yzdim 1250 tl fiyat verdi tek goze. Yaptirip memnun kalan birkni bulsam durmayacagim :/
Annem yaptırdı 2 ay önce. İki göz 3.000 tl. Şahane oldu. Hem göz kapağı kalktı. Hem de kırışıklığı açıldı.tabi sadece bir ay sürdü etkisi.bir ay için 3000 . yazık o paraya. O kısacık etkiye değmez.eski haline dönecek yaptırma benceBen de yaptirmayi dusunuyorum. Resmen ayni durumdayiz sok oldum benimde gozlerim esit durmuyor biri daha dusuk
İnstagramdan bi doktora yzdim 1250 tl fiyat verdi tek goze. Yaptirip memnun kalan birkni bulsam durmayacagim :/
Ben yaptirdim. İki göz alt ve üst göz kapaklarım için. Torbalanma ve hafif mimik kirisikligim vardı. Toplamda bin TL ödedim tek seans icin 6 ay önce. Çok memnunum. Göz kapağı kalkıyor torbalanma gidiyor ve kırışıklık kalmiyor. Cok pahalı kremler alıyordum. Tek bir işlemle kurtuldum şükür. Yine problemim olursa yine giderim.
Acaba nerede yaptırdınız öğrenebilirmiyim bende istiyorumhttps://www.google.com.tr/?client=safari&channel=iphone_bmBen yaptirdim. İki göz alt ve üst göz kapaklarım için. Torbalanma ve hafif mimik kirisikligim vardı. Toplamda bin TL ödedim tek seans icin 6 ay önce. Çok memnunum. Göz kapağı kalkıyor torbalanma gidiyor ve kırışıklık kalmiyor. Cok pahalı kremler alıyordum. Tek bir işlemle kurtuldum şükür. Yine problemim olursa yine giderim.
- 3 Ekim 2007
- 3.586
- 939
- 688
- 25 Şubat 2008
- 770
- 297
- 648
Ne kadar sürüyor kalıcılığı? Doktorun soyadı?Yeni gördüm sorunuzu Şişli'deki dermatolog Dr. filiz hanım var ona yaptırdım.
- 3 Ekim 2007
- 3.586
- 939
- 688
Kalıcılığı yok. Şişlik geçene kadar göz kapağı kalkmış görünüyor. Sonra eskiye dönüyor. Üstelik çok pahalı ve ameliyattan çok daha fazla korkunç şişlik oluyor. Normal estetik operasyon 800 lira plexr ise 2000 lira. Boşuna paranızı harcamayın.Ne kadar sürüyor kalıcılığı? Doktorun soyadı?
- 25 Şubat 2008
- 770
- 297
- 648
Fakat estetik de çok kötü yapıyorlar gözün katlanma yerinin altı çok kalın oluyor gözler ölü balık gibi bakıyorKalıcılığı yok. Şişlik geçene kadar göz kapağı kalkmış görünüyor. Sonra eskiye dönüyor. Üstelik çok pahalı ve ameliyattan çok daha fazla korkunç şişlik oluyor. Normal estetik operasyon 800 lira plexr ise 2000 lira. Boşuna paranızı harcamayın.
- 3 Ekim 2007
- 3.586
- 939
- 688
Yooo... iyi bir cerrah çok güzel yapar. Alt mı üst göz kapağından söz ediyorsun ?
Fakat estetik de çok kötü yapıyorlar gözün katlanma yerinin altı çok kalın oluyor gözler ölü balık gibi bakıyor
- 25 Şubat 2008
- 770
- 297
- 648
Üst göz kapağı. Genelde gördüğüm örnekler çok kötüydü. Sizin önereceğiniz bir doktor var mı?Yooo... iyi bir cerrah çok güzel yapar. Alt mı üst göz kapağından söz ediyorsun ?
PLEXR HAKKINDA!
Merhaba arkadaşlar,
Plexr ile ilgili yorum yapmak için yaklaşık 8 yıl önce açtığım ve o kadar zamandır da kullanmadığım hesabımı aktive ettim. Sebebi ise bu işlemle ilgili çok fazla yorum bulamamam oldu. Umarım size faydası olur bu yazdıklarımın karar alma sürecinde.
PLEXR
Öncelike araştırmalarım doğrultusunda Plexr fiyatları 1500-2500TL arası değişiyor. Kimi merkezler ilk seansta istenen etki görülmezse ikinci seansı ücretsiz yapıyor. Bunu mutlaka sorun, mutlaka, çünkü çok yüksek ihtimal tek seans yeterli olmayacak.
Direkt özet olarak sonucu yazayım. İşe yaramıyor. Beklenen etkiyi göremiyorsunuz. Ben iki kez yaptırdım. Oldukça isim yapmış bir hastanede. İlkinde ilk başta etki var gibi görünse de 2 hafta içinde eski haline döndü. İkinci kez yaptırdım 1 ay sonra. Bu kez tamam dedim fark oldu, ama 2-3 hafta sonra yine eski haline döndü. Çok problemli bir göz kapağım yoktu ve 30'lu yaşlardayım. Aşırı sarkma olan göz kapaklarına nazaran benimki daha normaldi ancak daha az problemsiz bir göz kapağına bile iki seans yeterli olmadı. Eski haline döndü her defasında, ilk başta bir gerilme oluyor ama sonra tekrar aynı elastikiyet kaybı. Üstelik sonrasında güneş koruma, kapatıcı ve güneş gözlüğü kullansam da, güneşten kaçsam da bir de kahverengileşme oluyor (yeni deri çıktığı için alttan çok hassas oluyor). Doktor bunu göre göre, işe yaramadı dememe rağmen epey toparlama oldu dedi ki alakası yok. Bari dürüst olun ve yapmayın bu uygulamayı, her şey para değil. Kırışıklıklara, ben ve lekelere etkisi nasıldır bilmem ama göz kapağına tavsiye asla etmiyorum.
AMELİYAT
Bu arada, bu süreçte ameliyatı da araştırmıştım. Ancak çok da problemli değil plexr yeter sanırım diye düşündüğüm için yaptırmadım, biraz da ürkütücü gelmişti açıkcası. Nişantaşında bana yakın olan bir estetik cerraha gittim (dr adı vermem zira iyi midir kötü müdür cerrahlığını bilmiyorum ancak nişantaşında tutunuyorsa çok da kötü değildir diye tahmin yürütüyorum), danışma ücretsizdi. Fiyat aldım 3.500 TL dedi. Tabii bu göz kapağın durumuna göre değişiyordur. Lokal anestezi ile gerçekleştiriyormuş ve max 30 dk sürer dedi. Tabii kesme işlemi sevimsiz geldiği tercih etmedim ama pişman oldum. Bir de göz hastanesine sormuştum, o daha pahalıydı ama tabii görmeden fiyatı belirlemiyorlar tabii ki, bu sebepten tavan fiyatı söyledi.
KARŞILAŞTIRMA
Bir daha yaptıracak olsam kesinlikle iyi bir cerrah bulur, ameliyatı tercih ederim. Plexr açık söylüyorum ki para tuzağı. Bir nokta daha, youtube'da yabancı bir kadın yaptırmıştı, onun videosunu izledim. Kadın sonuç alabilmek için 4-5 kez yaptırdı. Evet o zaman gözle görülür şekilde toparladı. Ancak bu noktada iki yöntem arasında harcanan para, zaman ve etki göz önüne alınmalı. Bir de 4-5 seans sonrası o göz kapağının asla eski rengine kavuşacağını sanmıyorum.
İyi günler
Merhaba arkadaşlar,
Plexr ile ilgili yorum yapmak için yaklaşık 8 yıl önce açtığım ve o kadar zamandır da kullanmadığım hesabımı aktive ettim. Sebebi ise bu işlemle ilgili çok fazla yorum bulamamam oldu. Umarım size faydası olur bu yazdıklarımın karar alma sürecinde.
PLEXR
Öncelike araştırmalarım doğrultusunda Plexr fiyatları 1500-2500TL arası değişiyor. Kimi merkezler ilk seansta istenen etki görülmezse ikinci seansı ücretsiz yapıyor. Bunu mutlaka sorun, mutlaka, çünkü çok yüksek ihtimal tek seans yeterli olmayacak.
Direkt özet olarak sonucu yazayım. İşe yaramıyor. Beklenen etkiyi göremiyorsunuz. Ben iki kez yaptırdım. Oldukça isim yapmış bir hastanede. İlkinde ilk başta etki var gibi görünse de 2 hafta içinde eski haline döndü. İkinci kez yaptırdım 1 ay sonra. Bu kez tamam dedim fark oldu, ama 2-3 hafta sonra yine eski haline döndü. Çok problemli bir göz kapağım yoktu ve 30'lu yaşlardayım. Aşırı sarkma olan göz kapaklarına nazaran benimki daha normaldi ancak daha az problemsiz bir göz kapağına bile iki seans yeterli olmadı. Eski haline döndü her defasında, ilk başta bir gerilme oluyor ama sonra tekrar aynı elastikiyet kaybı. Üstelik sonrasında güneş koruma, kapatıcı ve güneş gözlüğü kullansam da, güneşten kaçsam da bir de kahverengileşme oluyor (yeni deri çıktığı için alttan çok hassas oluyor). Doktor bunu göre göre, işe yaramadı dememe rağmen epey toparlama oldu dedi ki alakası yok. Bari dürüst olun ve yapmayın bu uygulamayı, her şey para değil. Kırışıklıklara, ben ve lekelere etkisi nasıldır bilmem ama göz kapağına tavsiye asla etmiyorum.
AMELİYAT
Bu arada, bu süreçte ameliyatı da araştırmıştım. Ancak çok da problemli değil plexr yeter sanırım diye düşündüğüm için yaptırmadım, biraz da ürkütücü gelmişti açıkcası. Nişantaşında bana yakın olan bir estetik cerraha gittim (dr adı vermem zira iyi midir kötü müdür cerrahlığını bilmiyorum ancak nişantaşında tutunuyorsa çok da kötü değildir diye tahmin yürütüyorum), danışma ücretsizdi. Fiyat aldım 3.500 TL dedi. Tabii bu göz kapağın durumuna göre değişiyordur. Lokal anestezi ile gerçekleştiriyormuş ve max 30 dk sürer dedi. Tabii kesme işlemi sevimsiz geldiği tercih etmedim ama pişman oldum. Bir de göz hastanesine sormuştum, o daha pahalıydı ama tabii görmeden fiyatı belirlemiyorlar tabii ki, bu sebepten tavan fiyatı söyledi.
KARŞILAŞTIRMA
Bir daha yaptıracak olsam kesinlikle iyi bir cerrah bulur, ameliyatı tercih ederim. Plexr açık söylüyorum ki para tuzağı. Bir nokta daha, youtube'da yabancı bir kadın yaptırmıştı, onun videosunu izledim. Kadın sonuç alabilmek için 4-5 kez yaptırdı. Evet o zaman gözle görülür şekilde toparladı. Ancak bu noktada iki yöntem arasında harcanan para, zaman ve etki göz önüne alınmalı. Bir de 4-5 seans sonrası o göz kapağının asla eski rengine kavuşacağını sanmıyorum.
İyi günler
PLEXR HAKKINDA!
Merhaba arkadaşlar,
PLEXR
AMELİYAT
KARŞILAŞTIRMA
İyi günler
Tüm yüz plexr fiyatı ne kadar?
Tüm yüz plexr fiyatı ne kadar?
Bunu nerden bilebilirim? Plexr uygulayicisi degilim ben. Yalnizca goz kapagi icin fiyat belirttim o da ben deneyimledigim icin.
Bunu nerden bilebilirim? Plexr uygulayicisi degilim ben. Yalnizca goz kapagi icin fiyat belirttim o da ben deneyimledigim icin.
teşekkür ederim
- 3 Ekim 2007
- 3.586
- 939
- 688
Merhaba. Hâlâ memnun musun ? Torbalanma yok oldu mu ?Ben yaptirdim. İki göz alt ve üst göz kapaklarım için. Torbalanma ve hafif mimik kirisikligim vardı. Toplamda bin TL ödedim tek seans icin 6 ay önce. Çok memnunum. Göz kapağı kalkıyor torbalanma gidiyor ve kırışıklık kalmiyor. Cok pahalı kremler alıyordum. Tek bir işlemle kurtuldum şükür. Yine problemim olursa yine giderim.
- 26 Eylül 2019
- 2
- 0
- 1
- 37
- 5 Nisan 2018
- 166
- 130
- 33
merhabalar konu üzerinden uzun zaman geçmiş acaba göz kapağı estetğinizden hala memnu musunuz etkisi geçtimi iz kaldımı cevaplarsanız memnun olurumYeni gördüm sorunuzu Şişli'deki dermatolog Dr. filiz hanım var ona yaptırdım.
Uygulamayı yapan kişi ertesi gün kullannası için ne krem verdi.ondanda bilgi verilmisiniz rica etsem.kaç gün kullandıAnnem yaptırdı 2 ay önce. İki göz 3.000 tl. Şahane oldu. Hem göz kapağı kalktı. Hem de kırışıklığı açıldı.tabi sadece bir ay sürdü etkisi.bir ay için 3000 . yazık o paraya. O kısacık etkiye değmez.eski haline dönecek yaptırma bence