canım ben 1 yıldan fazladır llens kullanıyorum hiç öyle bir sorun yaşamadım temizliğe yeterince dikkat etmemişsin sanırım
freshlook lenslerımı 3 aylıktı daha fazla kullandım hemde hergun takıodum solusyonunda buyuk etkısı var bence onceden 3 ayı gecmesıne yakın gozum yanıodu.solusyonumu değiştirdım ve cok rahat ettım uzun suredır optıfree kullnıyorum vazgecmeye hıç nıyetım yok:))
6 yıldır lens kullanıyorum.
Lens kullanıyorsanız;
* Gece lensle uyumayın (gece gözde kalabilenler dahil), uykunuz açılacak olsa bile yerinizden kalkın ve değiştirin
* Her gece taze solüsyonda dezenfekte edin, üşenmeyin
* Korneanın lensi tolere etme süresi sınırlıdır, eve gelir gelmez gözlüklerinizi takın, evde olduğunuz günlerde hiç lens takmayın, dolayısıyla bu süreyi uzatmış olursunuz.
* Lens 1 aylıksa 1 ay, 2 haftalıksa 2 haftayı aşmayın.
Bunlara çok dikkat edin arkadaşlar, tuuce eğer tekrar lens takarsan asla üşenme, önemse canım bunları...geçmiş olsun
En güzeli en sağlıklısı gözlük aslında, bende belli bi süre sonra gözlüğe geçmeyi düşünüyorum.
Bendede tam tersi bir durum olmuştuyaklaşık bir hafta önce solotica lens aldım ama gözüm cok fazla kanlanıyor batma oluyor baş agırıs oluyor dayanamayıp cıkarıyorum nedenini bilien var mı.yıllardır fresh look kullanıyorum hiç bole bısey olmadı.solotica daha kalıtelıyken neden anlamadım.
yaklaşık bir hafta önce solotica lens aldım ama gözüm cok fazla kanlanıyor batma oluyor baş agırıs oluyor dayanamayıp cıkarıyorum nedenini bilien var mı.yıllardır fresh look kullanıyorum hiç bole bısey olmadı.solotica daha kalıtelıyken neden anlamadım.
6 yıldır lens kullanıyorum.
Lens kullanıyorsanız;
* Gece lensle uyumayın (gece gözde kalabilenler dahil), uykunuz açılacak olsa bile yerinizden kalkın ve değiştirin
* Her gece taze solüsyonda dezenfekte edin, üşenmeyin
* Korneanın lensi tolere etme süresi sınırlıdır, eve gelir gelmez gözlüklerinizi takın, evde olduğunuz günlerde hiç lens takmayın, dolayısıyla bu süreyi uzatmış olursunuz.
* Lens 1 aylıksa 1 ay, 2 haftalıksa 2 haftayı aşmayın.
Bunlara çok dikkat edin arkadaşlar, tuuce eğer tekrar lens takarsan asla üşenme, önemse canım bunları...geçmiş olsun
En güzeli en sağlıklısı gözlük aslında, bende belli bi süre sonra gözlüğe geçmeyi düşünüyorum.