6 yıldır lens kullanıyorum.
Lens kullanıyorsanız;
* Gece lensle uyumayın (gece gözde kalabilenler dahil), uykunuz açılacak olsa bile yerinizden kalkın ve değiştirin
* Her gece taze solüsyonda dezenfekte edin, üşenmeyin
* Korneanın lensi tolere etme süresi sınırlıdır, eve gelir gelmez gözlüklerinizi takın, evde olduğunuz günlerde hiç lens takmayın, dolayısıyla bu süreyi uzatmış olursunuz.
* Lens 1 aylıksa 1 ay, 2 haftalıksa 2 haftayı aşmayın.
Bunlara çok dikkat edin arkadaşlar, tuuce eğer tekrar lens takarsan asla üşenme, önemse canım bunları...geçmiş olsun
En güzeli en sağlıklısı gözlük aslında, bende belli bi süre sonra gözlüğe geçmeyi düşünüyorum.
Eğer Bausch&Lomb ve Ciba Vision aldım gözümde batma yanma kızarıklık yaptı diyorsanız derhal gidin freshlookla değiştirin derim ve asla seneliklerden almayın renkli lens alacaksanız. 3 6 aylıklardan haresiz yeşil kullanıyorum ben son beş senedir bazen gece çıkarmayı unuttuğumda dahi bir şey olmuyor kendi gözümden daha rahat hiç yok gibi zaten ondan bazen gece çıkarmayı unutuyorum yalnız bakımı çok önemli solüsyün tercihinizde lütfen ihmal etmeyin bir de bazen batma ve kızarıklık olduğunda lensiniz ters dönmüş olabilir bir de diğer tarafından takın bakın ellerinizi yıkadığınız sabuna da dikkat edin
kızlar yazılanları okudum sadece 3-4 marka hakkında kaliteli demişsiniz ben clear58 kullanıyorum ve bi problem yaşamadım ama eğer iyi değilse bi şikayeti olan varsa söylesin çünkü gözlerimi harap etmek istemiyorum... bu arada ben renu solusyon kullanıyorum arada lens takınca 1-2 dakka sol gözümde hafif bir yanma hissediyorum hangi solusyonu önerirsiniz optisol iyi bi solüsyon mudur ??
çok soru sordum ama cevaplarsanız cok memnun olurumopuyorumnanaktan