T
tuu--ce
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi tuu--ce
Kızlar bana da bi akıl verin ; sengözlerimebaksanab2 sene Bausch&Lomb kullandım ,ama hıc memnun kalmadım sureklı batma ve kayma yapıyordu göz yapın kuru oldugu için batma yapıyordu , 2-3 arkadaşım freshlook markasını önerdi , 25 ytl 3 aylık kullanım %55 geçirgenli 1 tane var içinde, sonra bi satıcıya danıştım , şöyle dedi, :uhm:""""""""eğer şeffaf bir ürün istiyorsanız,anladığım kadarıylada oksijen geçirgenliği yüksek olan ve su ihtivasının fallalığıylada gözde kalabiilen bir ürün tercihiniz.Ozaman ben size Ciba Vision firmasının ürünü olan Air optix markasını öneririm Bu lens en son teknolojiyle üretilmiş en sağlıklı ve en rahat lenslerden biridir.Üstelik 1 haftaya kadar gözde kalablir.almak siteseniz tüm numaraları stoklarımızda mevcuttur.Gittigidiyor için satış fiyatı 45,00 ytl dir.Yine kargo ve solüsyon hediyedir.kutusunda 6 adet ürün vardır.Bu ürünlerin her birini min 1 ay max 2 aya kadar kullanabilirsiniz."""""" şimdi bu ikisini kullanan arkadaşlardan yardım istiyoruuummmm , yetişin kızlarrr bi yorum !!!!!!!!!!:uhm:a.s.
Kızlar batmanın bi sebebi de solüsyondur. Sık sık temizliğini yapmak da yetmez mesela yeni bir şişeye başladım iki hafta önce bi hafta boyunca gözüm yandı, doktorumla konuştum, sölüsyonu değiştir dedi, ve bütün yanma geçti.... özellike RENU'de başınıza gelebilecek bi sorun.. Geçen sene de aynı şeyleri başka arkadaşlarımdan duymuştum..
Ama her zaman en önemlisi doktorunuzla konuşmanız, hepimizin göz yapısı da farklı sonuçta, en iyisine bence doktorunuz karar verecektir..