- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.783
- 158
- Konu Sahibi Dilber_iRana
-
:)Peki kapatıcı sürsem Hergün yağ ile nazikçe çıkarsam bir zararı olmaz demi
Tamam çok teşekkür ederim sağolun.Mutlaka uygulayacağım.Kapatici olarak dogal olanlari agir olmayanlari kullan.
Eve gelince hemen cikar bakim yap gece falan iyi gelir.
O aslında göz tansiyonu ilacı şanş eseri kirpikleri uzattıgını farketmişler hatta bazı kişiler göz druna yazdırıyor göze damlatmadan kirpiklere sürüyorlar daha ucuza geliyor o serumdan doğal olarakbi araştır nette bulursun ilacı
Göze damlatmıyorsun tabi ki kirpiklere süruyorsun serumda aynı içerik diye biliyorum nette yazarsan görürsün yorumlardaIlaç zarar vermez mi canisi bana dr asında göz tansiyonu var dedi ama ilaç yazmadı gözlük vermişti de
Göze damlatmıyorsun tabi ki kirpiklere süruyorsun serumda aynı içerik diye biliyorum nette yazarsan görürsün yorumlarda
Yok canım oyalamadınTeşekkür ederim canim k.bakma oyaladım seni
Araştırayım alırım olmazsa
Yok canım oyalamadın
Retinol ilk defa duydum. Bide hyaluronic asid göz çevresi kremlerinde buyuk rol oynuyor. Hatta saniyorum baş rolOlmaz tabiki neden olsun ki? Ama genetikse eğer oladabilir. Benim bildim bileli göz çevremde kırışıklık var ama o kadar dert etmiyorum sadece gülerken çıkıyor. Ama retinol içerikli kremler çok fayda sağlıyor diye biliyorum/
Tamam çok teşekkür ederim sağolun.Mutlaka uygulayacağım.
Napim anam ya bakım yapmazsam da kendimi gözel hissetmiyom.
Bakım şart...
Profildeki kedini de yicem sonunda surata bak elinle iyice yoğurup opmelik
Yardimci olduysam sevindim.
Gercekten bakim cok onemli ve bilincli bakim yapmak onemli.
Benim de dikkatimi col cekiyor en ilgi ceken profil fark ediliyor
Foto cekilmis mi yoksa netten mi alinma??
Kendi yavrusu
Yaramaz kızım.Profildeki kedini de yicem sonunda surata bak elinle iyice yoğurup opmelik
Bu kirpik pernasi nasil yapiliyor ki acep ?sbeden son mecnun
Kızlar burdan atayım merak edenlerde görsün özelden uğrasmayın boşuna
İlki normal hali ortadaki permalı alttaki de rimelli hali permadan sonra
Yapan yerler var ama benim görümcem yaptı en sonBu kirpik pernasi nasil yapiliyor ki acep ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?