• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz çevresi kırısıklığı.?

Bu yaşta kapatıcıya basladıysan sonrasında da bırakamazsın :KK66: ben doğru bulmuyorum 17 tazecik teni kapatıp boğuyorsun 37 yaşındayım cildim gayet iyidir ama hiç makyaj yapmam :KK53: düğünden düğüne :KK66:
Bende baska şeyler yapıyorum mesela kirpik perması kirpikleri upuzun ve kıvrık duruyor rımel sürmüş gibi her zaman bide kaşlarımı boyamak gibi (kaş boyasi alıcam 1 ayda o gider) hem makyajsız hemde makyajlı gibi görünmek :KK54:
Bende İpek kirpiksiz dolaşmam
Zaten kirpik perma yada İpek olunca makyaja gerek kalmıyor :KK73:

Umarım 24 -25 yaşıma geldiğimde güzelliğimi korurum ve bu göz çevrem çok kötü olmaz inşallah amin.

Bakim yaparsan korursun canim.

Beslenme de onemli farkettin mi bilmiyorum guzelligiyle on planda olan oyuncu manken gibi kisiler surekli kendi hazirliyorlar yiyecegi seyleri ve bakim yapiyorlar ciltlerine yaptiklari bunlar oluyor.

Bakim yaparsan korursun canim.

Beslenme de onemli farkettin mi bilmiyorum guzelligiyle on planda olan oyuncu manken gibi kisiler surekli kendi hazirliyorlar yiyecegi seyleri ve bakim yapiyorlar ciltlerine yaptiklari bunlar oluyor.
Beslenme olarak dikkat edeceğim artık zaten.
Bari göz çevremden kaybettiğimi geri kazanayım.
Ah ah yaşlandırdı bu hayat beni.

Bende İpek kirpiksiz dolaşmam
Zaten kirpik perma yada İpek olunca makyaja gerek kalmıyor :KK73:
İpek kirpik araştırdım ama hem çok sert oluyormus hemde cok dikkat etmek gerekiyormuş :110: ben hep yan yatıyorum hep bir gözümun üstüne yatıyorum bana uygun değil muhtemelen kirpik permasıyla mutluyum simdilik :KK45:

Ay ben de guldum.

Ne fakiri beeee sen kendin bir zenginliksin canim bosver gerisini.:super:

Kirpik icin dogal yaglar var iyi gelebilir.

Bir de kozmetige sadece makyaj icin para vericeksin bakim icin dogal urun kullancaksin.

Kuzum aynen benim zengin gönlüm yeter :D

Kas kirpik serumu varmış bi araştırayım bakalım;)

İpek kirpik araştırdım ama hem çok sert oluyormus hemde cok dikkat etmek gerekiyormuş :110: ben hep yan yatıyorum hep bir gözümun üstüne yatıyorum bana uygun değil muhtemelen kirpik permasıyla mutluyum simdilik :KK45:
Yok canım batma veya herhangi bir rahatsızlık olmuyor ben de yüz üstü yatarım hiç bişey olmuyor
Üç yılı aşkındır yapıyorum her ay
Ama zaten uzun ve gür kirpiklerin varsa İpek’e gerek yok

Yok canım batma veya herhangi bir rahatsızlık olmuyor ben de yüz üstü yatarım hiç bişey olmuyor
Üç yılı aşkındır yapıyorum her ay
Ama zaten uzun ve gür kirpiklerin varsa İpek’e gerek yok
Çok uzun sayılmaz ama yeterince var düz olduklarından kısa duruyorlar o yüzden perma yapıyorum daha 2 sefer yaptım ama çok hosuma gidiyor gene yapıcam :KK73:

Kuzum aynen benim zengin gönlüm yeter :KK70:

Kas kirpik serumu varmış bi araştırayım bakalım:KK66:
O aslında göz tansiyonu ilacı şanş eseri kirpikleri uzattıgını farketmişler hatta bazı kişiler göz druna yazdırıyor göze damlatmadan kirpiklere sürüyorlar daha ucuza geliyor o serumdan doğal olarak ;) bi araştır nette bulursun ilacı

Çok uzun sayılmaz ama yeterince var düz olduklarından kısa duruyorlar o yüzden perma yapıyorum daha 2 sefer yaptım ama çok hosuma gidiyor gene yapıcam :KK73:
Geçende kirpiksiz kaldım türkiyedeydim hastamısın diye sorup durdular:KK53: insan Alışınca öyle oluyor tekrar tekrar yapası geliyor

İşte kızlar aynen böyle gözaltım.
Hem koyu hem kırıs kırıa.Bu yaşta yaslandım.
Hayat beni ne hale getirdi. Bibibella Bibibella zvjezdan zvjezdan

Eklentiler

• 20180325_182113.jpg
    20180325_182113.jpg
    15,2 KB · Görüntüleme: 134
Aslında ten renginden cokda farklı değil sanki daha uzaktan net bir fotonu çek kesersin yüzünün belli kısmını ayrıca o göz altı çizgisi kırışiklık değil bazı göz altılari öyle benimkilerde öyle bebeklerde bile oluyor yapı meselesi :KK66:

İşte kızlar aynen böyle gözaltım.
Hem koyu hem kırıs kırıa.Bu yaşta yaslandım.
Hayat beni ne hale getirdi. Bibibella Bibibella zvjezdan zvjezdan

Bu olay genetik canim hayatlan alakasi yok.

Senin ki cok iyi ben bunun asagiya dogru uzananlarini gordum bazilarinda kiz kendine guvenliydi ve cok goze batmiyordu.

Back