• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz çevresi kırısıklığı.?

Göz altı çok hassas bir deridir ve herkeste incedir .Kapatici zamanindan önce kirişik başlangicina neden olabilir
Doğal yollarla o halkalar gidemez mi acaba günlük goz alti maskeleri yapilsa.. ?

O aslında göz tansiyonu ilacı şanş eseri kirpikleri uzattıgını farketmişler hatta bazı kişiler göz druna yazdırıyor göze damlatmadan kirpiklere sürüyorlar daha ucuza geliyor o serumdan doğal olarak :KK66: bi araştır nette bulursun ilacı

Ilaç zarar vermez mi canisi bana dr asında göz tansiyonu var dedi ama ilaç yazmadı gözlük vermişti de :KK48:

Canim bb kremlerin kapaticilari oluyor sanki onlar daha zararsizmis gibi geliyor bi araştır istersen.bi de ben 15 yaşında keşfettim goz alti kapaticisini, makyaj yapmama ragmen onu haftada 1-2 yapardim, cok severdim. şimdi 29 yaşımdayım çok şükür göz altlarim kapatmadan da güzel ama kapaticiyla daha güzel oluyor arada hala surerim :)

Benim de göz çevresi derim ince, damarlarım belli oluyor 27 yaşındayım yeni yeni dert edeyim diye düşünürken derde ihtiyacım olmadığını farkettim. İster kendin için ister başkası için olsun önce içini besle, dışın ister istemez içinin güzelliğiyle parlayacaktır. Göz çevreni de dert etme, cilt bu kendini yeniler, kilo alırsın dolar yüzün kıvamını bulur. Minik bir not; yüzüne kullandığın kimyasal içerikteki ürünler cildini dahada inceltecektir. Sorunu gidermek bir yana, büyütebilirsinde. Kendi haline bırak cildini. Bol bol suyunu iç, dinlen, kitap oku.
Sevgiler.

Benim de cildim tam olarak anlattığın gibi, genetik olarak inanılmaz mor ve damarlı gözlere sahibim. Ortaokul ve lisede sabah okula giderken defalarca madde kullandığım gerekçesiyle hocalar tarafından kenara çekildim, hatta bir iki kere aileme gitti bu konu. Ama ben dalga geçiyordum çünkü dışarısı için ne kadar kapatırsan kapat sen aynaya hep makyajlı bakmayacaksın, kendine güzel gelmeyen bir şeyi de başkası için gizlemenin bir manası yok, gözünü o haline alıştırman sana daha iyi gelecektir diye düşünüyorum o yüzden. Şimdi de sivilce izlerim var aynı şekilde birden yüzüm sivilce kustu ve onları kapatmıyorum, çünkü içerde ne olduğunun farkındayım. Zararlı olduğunu biliyorsan tavsiyeye ihtiyacın yoktur zaten, kendin için en iyi kararı yine kendin verirsin. Ama onlar sana ait ve senin bir parçan, eğer geçiremiyorsan kucaklaşmaya bak derim. :KK15:

Olmaz tabiki neden olsun ki? Ama genetikse eğer oladabilir. Benim bildim bileli göz çevremde kırışıklık var ama o kadar dert etmiyorum sadece gülerken çıkıyor. Ama retinol içerikli kremler çok fayda sağlıyor diye biliyorum/
Retinol ilk defa duydum. Bide hyaluronic asid göz çevresi kremlerinde buyuk rol oynuyor. Hatta saniyorum baş rol

Tamam çok teşekkür ederim sağolun.Mutlaka uygulayacağım.
Napim anam ya bakım yapmazsam da kendimi gözel hissetmiyom.
Bakım şart...

Yardimci olduysam sevindim.

Gercekten bakim cok onemli ve bilincli bakim yapmak onemli.

Profildeki kedini de yicem sonunda surata bak elinle iyice yoğurup opmelik :rolleyes::anne:

Benim de dikkatimi cok cekiyor en ilgi ceken profil fark ediliyor :KK33:

Foto cekilmis mi yoksa netten mi alinma??

sbeden sbeden son mecnun son mecnun

Kızlar burdan atayım merak edenlerde görsün özelden uğrasmayın boşuna :KK53:

İlki normal hali ortadaki permalı alttaki de rimelli hali permadan sonra :KK66:

Eklentiler

• 20180221_033224.jpg
    20180221_033224.jpg
    69,6 KB · Görüntüleme: 86
Back