- Konu Sahibi Dilber_iRana
-
Bende İpek kirpiksiz dolaşmamBu yaşta kapatıcıya basladıysan sonrasında da bırakamazsınben doğru bulmuyorum 17 tazecik teni kapatıp boğuyorsun 37 yaşındayım cildim gayet iyidir ama hiç makyaj yapmam düğünden düğüne
Bende baska şeyler yapıyorum mesela kirpik perması kirpikleri upuzun ve kıvrık duruyor rımel sürmüş gibi her zaman bide kaşlarımı boyamak gibi (kaş boyasi alıcam 1 ayda o gider) hem makyajsız hemde makyajlı gibi görünmek
Umarım 24 -25 yaşıma geldiğimde güzelliğimi korurum ve bu göz çevrem çok kötü olmaz inşallah amin.
Aslinda...daha dermokozmetik hatta mineral kapatıci kullansan daha iyi olur...Maybelline age rewind kapatıcı kullanıyorum.Param ona yetiyor.İyi midir?
Beslenme olarak dikkat edeceğim artık zaten.Bakim yaparsan korursun canim.
Beslenme de onemli farkettin mi bilmiyorum guzelligiyle on planda olan oyuncu manken gibi kisiler surekli kendi hazirliyorlar yiyecegi seyleri ve bakim yapiyorlar ciltlerine yaptiklari bunlar oluyor.
Dermo kozmetik ürünleri uygun bulursam para da biriktireyim sipariş edeceğim.Aslinda...daha dermokozmetik hatta mineral kapatıci kullansan daha iyi olur...
İpek kirpik araştırdım ama hem çok sert oluyormus hemde cok dikkat etmek gerekiyormuşBende İpek kirpiksiz dolaşmam
Zaten kirpik perma yada İpek olunca makyaja gerek kalmıyor
Bence elinden geleni yapmaya çalış...cunku yaşin cok gençDermo kozmetik ürünleri uygun bulursam para da biriktireyim sipariş edeceğim.
Ay ben de guldum.
Ne fakiri beeee sen kendin bir zenginliksin canim bosver gerisini.
Kirpik icin dogal yaglar var iyi gelebilir.
Bir de kozmetige sadece makyaj icin para vericeksin bakim icin dogal urun kullancaksin.
Yok canım batma veya herhangi bir rahatsızlık olmuyor ben de yüz üstü yatarım hiç bişey olmuyorİpek kirpik araştırdım ama hem çok sert oluyormus hemde cok dikkat etmek gerekiyormuşben hep yan yatıyorum hep bir gözümun üstüne yatıyorum bana uygun değil muhtemelen kirpik permasıyla mutluyum simdilik
Çok uzun sayılmaz ama yeterince var düz olduklarından kısa duruyorlar o yüzden perma yapıyorum daha 2 sefer yaptım ama çok hosuma gidiyor gene yapıcamYok canım batma veya herhangi bir rahatsızlık olmuyor ben de yüz üstü yatarım hiç bişey olmuyor
Üç yılı aşkındır yapıyorum her ay
Ama zaten uzun ve gür kirpiklerin varsa İpek’e gerek yok
O aslında göz tansiyonu ilacı şanş eseri kirpikleri uzattıgını farketmişler hatta bazı kişiler göz druna yazdırıyor göze damlatmadan kirpiklere sürüyorlar daha ucuza geliyor o serumdan doğal olarakKuzum aynen benim zengin gönlüm yeter
Kas kirpik serumu varmış bi araştırayım bakalım
Geçende kirpiksiz kaldım türkiyedeydim hastamısın diye sorup durdularÇok uzun sayılmaz ama yeterince var düz olduklarından kısa duruyorlar o yüzden perma yapıyorum daha 2 sefer yaptım ama çok hosuma gidiyor gene yapıcam
Korkuttunİşte kızlar aynen böyle gözaltım.
Hem koyu hem kırıs kırıa.Bu yaşta yaslandım.
Hayat beni ne hale getirdi.Bibibella zvjezdan
@yorgunsavasci
Korkuttun[/QUOTE
çok kötü demi
Göz altindan korkmadım yahu kocaman gözünu acmışsın ondançok kötü dimi
ayy poz verirken gülerim gözlerimi acarım kocaman benGöz altindan korkmadım yahu kocaman gözünu acmışsın ondan
Hadi iyisin alıntınıda düzelttim
:)Peki kapatıcı sürsem Hergün yağ ile nazikçe çıkarsam bir zararı olmaz demiBu olay genetik canim hayatlan alakasi yok.
Senin ki cok iyi ben bunun asagiya dogru uzananlarini gordum bazilarinda kiz kendine guvenliydi ve cok goze batmiyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?