- 12 Mart 2018
- 119
- 102
- 13
- Konu Sahibi Dilber_iRana
-
Merhaba iyi pazarlar herkese.
Ben 17 yaşındayım.
Ve haftanın 3 yada 4 günü kapatıcı kullanırım.
Hemen diyeceksiniz ki bu yaşta ne kapatıcısı daha yaşın kaç başın kaç .Haklısınız kesinlikle.
Ama lütfen bunları söylemeyin.Biliyorum sürmemem gerekir.Diyeceksiniz ki zaten o yaşlar en güzel olduğun yaşlar.
Evet gerçekten öyle.Kendimi çok beğenir ve severim.Fakat benim göz derim ince.İpince.
Ve bu hem genetik hem doğuştan.Cildiye'ye gittim.
İlaç krem verdi.Kullanıyorum.İnce oluşu sebebiyle çok kırışıyor.Yani kırışma değil aslında halkalar..
Kırışık yani damarlar belli.Ve doktor damarlara yakın bir cilt o sebebten ötürü koyu olur dedi.
Gerçekten çok koyu.Öyle böyle değil.
Bir de ben beyaz tenliyim.Gözlerime sanki far sürmüşüm gibi.
Bir kaç abla beni azarladı kullanma diye.Kullanmamaya başladım kapatıcıyı.Ama vazgeçemedim.Kullanmadığım günler her gün ağlamaya başladım.
Kimse için süslenmiyorum.Kendimi öyle seviyorum.Rimel ruj kullanmıyorum bile sadece kapatıcı.Oda göz çevresine.
Her gün sürerim.Okuldan eve gelince silerim.Bakımımı yapar nemlendiririm.Çok hassas ve nazik davranırım.
İlerde 24_25 yaşıma geldiğimde bunun zararı olur mu?
Her gün bakımda yapıyorum asla cildimi 6_7 saaten fazla bırakmam.Yıkarım.Nemlendirirm.
Zeytinyağı sürerim..
Yani anlayacağınız bakımı eksik etmem.Göz çevremi nemli tutarım.
24_25 yaşlarında berbat bir cildim olmaz değil mi??
Babannemde dedi bende kullanırdım gençken fondoten gençsin sür.Kaliteli ürün kullan.
Ve bakım yaparsan hiçbir şey olmaz dedi.
Doğal ürünler çok pahalı oluyor.Yani baya bir kapatıcı 300e falan.Doğal ürünler kullandığın sürece sorun olmaz bence. Dandik markaların ürünlerini kullanma. İlerde yani 30 yaşlarında baktın ki geçmiyor göz altına ışık dolgusu yaparsın. Gerçi dolgu da geçici bir şey sonuçta.
Bibi kirpik perması kirpiklere zarar vermiyor mu?Bu yaşta kapatıcıya basladıysan sonrasında da bırakamazsınben doğru bulmuyorum 17 tazecik teni kapatıp boğuyorsun 37 yaşındayım cildim gayet iyidir ama hiç makyaj yapmam düğünden düğüne
Bende baska şeyler yapıyorum mesela kirpik perması kirpikleri upuzun ve kıvrık duruyor rımel sürmüş gibi her zaman bide kaşlarımı boyamak gibi (kaş boyasi alıcam 1 ayda o gider) hem makyajsız hemde makyajlı gibi görünmek
2 sefer yaptım canım fotosunu atayım sana çok memnum kaliyorum her seferinde ilkinde ben yaptım çok iyi olmadı 2.sini görümceme yaptırdım (set var bende) çok güzel olduBibi kirpik perması kirpiklere zarar vermiyor mu?Sanki hepsini dökecekmiş gibi geliyor niyeyse.
Olmaz tabiki neden olsun ki? Ama genetikse eğer oladabilir. Benim bildim bileli göz çevremde kırışıklık var ama o kadar dert etmiyorum sadece gülerken çıkıyor. Ama retinol içerikli kremler çok fayda sağlıyor diye biliyorum/Doğal ürünler çok pahalı oluyor.Yani baya bir kapatıcı 300e falan.
Yağ ile çekiştirmeden çıkarıyorum kapatıcıyı.
Hafif dokunuşlarla.Gül yaprağı gibi çünkü.
24_25 yaşına geldiğimde güzel kalırım değil mi? Yani kırışık olmaz.
Bu yaşta kapatıcıya basladıysan sonrasında da bırakamazsınben doğru bulmuyorum 17 tazecik teni kapatıp boğuyorsun 37 yaşındayım cildim gayet iyidir ama hiç makyaj yapmam düğünden düğüne
Bende baska şeyler yapıyorum mesela kirpik perması kirpikleri upuzun ve kıvrık duruyor rımel sürmüş gibi her zaman bide kaşlarımı boyamak gibi (kaş boyasi alıcam 1 ayda o gider) hem makyajsız hemde makyajlı gibi görünmek
Dogal urunler kullan ornegin gul suyu gibi onlar iyi geliyor.
Kendinle barisik ol ne unlu yildizlarin kusuru var ve bazen o da ayri bir farklilik katiyor.
Gulunce kirisan goz cevresini cok begenirim.
Hiç onla alakalı birşey araştırmadımBibi kirpik dökülmesi için bisi biliyomusun ya yağ falan ne bilim
Bu aralar gözlerim kel kaldı resmen
Hiç onla alakalı birşey araştırmadımbenim kirpikler var da düz o yüzden kirpik perması olaylarına girdim ama forumda araştır yapan vardır kesin birde kirpik biraz ırsi sanki
Farklılık katıyor kısmını
Fakirlik katıyor
Diye okudum kuzum ne kadar fakirsem artık
Umarım 24 -25 yaşıma geldiğimde güzelliğimi korurum ve bu göz çevrem çok kötü olmaz inşallah amin.Dogal urunler kullan ornegin gul suyu gibi onlar iyi geliyor.
Kendinle barisik ol ne unlu yildizlarin bilr kusuru var ve bazen o da ayri bir farklilik katiyor.
Gulunce kirisan goz cevresini cok begenirim.
Maybelline age rewind kapatıcı kullanıyorum.Param ona yetiyor.İyi midir?Morluğu kaptman icin simdilik kapaticidan baska caren yok gibi....
Bakimini yapar birde iyi bir urun kullanirsan çok da bir sorun olucağını pek zannetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?