• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı Göz çevresi için Dermaroller

PeriLous

Iyi ki varsınız kızlarım..
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2010
3.764
727
163
Merhaba kızlar benim göz çevrem mosmor belki faydalı olur ümidi ile 0.5 mm 3 sıralı dermaroller almayı planlıyorum ama faydası olu mu bilmiyorum. Göz çevresi için dermaroller kullanan varsa tecrübelerinden faydalanmak istiyorum. Yardım edin lütfen...

Benim göz altım baya baya mor canım,en son loreal touch magic aldım memnuniyetle kullanıyorum;)

morluklar açıldımı canım bende işe yarayn bir ürün kullanmak istiyorum açıkçası birde benim gözaltım çukur çöküklük var 25 yaşındayım ama rahat 30 gösteriyorum :5: kurtulmak istiyorum bu dertten...

morluklar açıldımı canım bende işe yarayn bir ürün kullanmak istiyorum açıkçası birde benim gözaltım çukur çöküklük var 25 yaşındayım ama rahat 30 gösteriyorum :5: kurtulmak istiyorum bu dertten...

Tabi canım açılıyor morluklar,ama tenine uygun olanını deneyerek al.
Hem çukur hem morluk;sinüzit mi var sendede?

sinuzut vardı ama geçtiğini söylemişti doktor bir ara canım bu senin dediğin kapatıcıymış bende kalıcı çözüm sağlayacak bir ürün sandım ama mademki tamamen kapatamıyorum onuda denerim ben genelde flormarın kapatıcılarını kullanıyordum ama ne yalan söyleyim sanki dahada berbat gösteriyordu hemde gayet yapay bu ürünle ilgili biraz geniş bilgi veebilirmisin zahmet olmayacaksa eger

Sinüzit bende çocukluğumdan beri var canım,bu morluklar sağolsun ondan miras;ameliyatta oldum ama geçmedi.
Morlukları ben yokedemedim ama illada hemen çözüm diyorsan bu ürünü tavsiye ederim.
Geçen ay almıştım;40TL ama kolay kolay bitmiyor. Göz çevrene fondöten,pudra vs kullanırsan daha beter hale gelirler.
cildim kötü değildir,göz altımı kapatınca makyaj yapma ihtiyacı bile duymuyorum

Eklentiler

• $35060210190473030.webp
    $35060210190473030.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 188
tamam canım çok teşekkür ederim muhakkak deneyeceğim bunu ama şunuda sorayım benim tenim esmere dönük koyu tenliyim yani açık renklisimi daha ii koyu renklisimi?

tamam canım çok teşekkür ederim muhakkak deneyeceğim bunu ama şunuda sorayım benim tenim esmere dönük koyu tenliyim yani açık renklisimi daha ii koyu renklisimi?

Ben beyaz tenliyim açık rengini kullanıyorum ama sen kesinlikle deneyerek al,hatta almak zorundada değilsin önce uygulasınlar belki tenine uyum sağlamaz.
Denemekte fayda var,boşa para vermezsin.

evet canım haklısın deneyerek alayım ben ama dermarollerı da almak istiyorum dermarollerla kullanacağım bir kremde bulmalıyım

3 sıralı 0.5 mm dermaroller siparişini verdim umarım en kısa zamanda elime geçer de bende uygulamaya başlarım. Tüm deneyimlerimi burada sizinle paylaşacağım

Dermaroller kargoda yarın elime ulaşacak ama ben kullanmak için perşembeyi bekleyeceğim çünkü sınavlarım var bir sorun çıksın istemiyorum

ilk defa bu akşam kullanacağım yarın etkilerinden bahsederim

Tek başına dermaroller etkili olur mu bilmiyorum.. Ben de bu dertten muzdarip biri olarak, paylaşacağınız sonuçları merakla bekliyorum.

Dermarollerı az önce uyguladım fakat tam anlamıyla uygulayabilmiş değilim çünkü ben 3 sıralı roller sipariş vermiştim 8 sıralı geldi dolayısı ile çok zorlandım yaparken tam manası ile yapamadım ama müthiş kızardı bakalım ilerleyen günlerde etkilerinden bahsederim ama şunuda söylemek istiyorum 1 haftadır hastayım burnum tıkalı nefes alamıyorum ve gözaltlarım iice morardı dermarollerı uyguladım açıldı gözaltım acaba psikolojikmi ilerleyen günlerde belli olur birde ben tüm yüzüme uyguladım gözaltlarıma kayısı kremi sürdüm yüzümede bepanthen bakalım ne olacak

ilk kullanımımda bir değişiklik olduğunu söyleyemeyeceğim ama devam edeceğim 3haftada bir seans uygulayacağım

Dermarollerı az önce uyguladım fakat tam anlamıyla uygulayabilmiş değilim çünkü ben 3 sıralı roller sipariş vermiştim 8 sıralı geldi dolayısı ile çok zorlandım yaparken tam manası ile yapamadım ama müthiş kızardı bakalım ilerleyen günlerde etkilerinden bahsederim ama şunuda söylemek istiyorum 1 haftadır hastayım burnum tıkalı nefes alamıyorum ve gözaltlarım iice morardı dermarollerı uyguladım açıldı gözaltım acaba psikolojikmi ilerleyen günlerde belli olur birde ben tüm yüzüme uyguladım gözaltlarıma kayısı kremi sürdüm yüzümede bepanthen bakalım ne olacak

dermaroller sonucu ne oldu acaba

sonucunu bende çok merak ediyorum.

yazılarını takip edeceğim. lütfen bizi ihamal etme.bebeğimden sonra işi bıraktım ,eskisi gibi denemeye para harcıyamıyorum,
artık aldıklarıma değmeli.şimdiden teşekkürler.

Back
X