- 4 Şubat 2010
- 3.764
- 727
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim göz altım baya baya mor canım,en son loreal touch magic aldım memnuniyetle kullanıyorum![]()
morluklar açıldımı canım bende işe yarayn bir ürün kullanmak istiyorum açıkçası birde benim gözaltım çukur çöküklük var 25 yaşındayım ama rahat 30 gösteriyorumkurtulmak istiyorum bu dertten...
tamam canım çok teşekkür ederim muhakkak deneyeceğim bunu ama şunuda sorayım benim tenim esmere dönük koyu tenliyim yani açık renklisimi daha ii koyu renklisimi?
Dermarollerı az önce uyguladım fakat tam anlamıyla uygulayabilmiş değilim çünkü ben 3 sıralı roller sipariş vermiştim 8 sıralı geldi dolayısı ile çok zorlandım yaparken tam manası ile yapamadım ama müthiş kızardı bakalım ilerleyen günlerde etkilerinden bahsederim ama şunuda söylemek istiyorum 1 haftadır hastayım burnum tıkalı nefes alamıyorum ve gözaltlarım iice morardı dermarollerı uyguladım açıldı gözaltım acaba psikolojikmi ilerleyen günlerde belli olur birde ben tüm yüzüme uyguladım gözaltlarıma kayısı kremi sürdüm yüzümede bepanthen bakalım ne olacak
Dermarollerı az önce uyguladım fakat tam anlamıyla uygulayabilmiş değilim çünkü ben 3 sıralı roller sipariş vermiştim 8 sıralı geldi dolayısı ile çok zorlandım yaparken tam manası ile yapamadım ama müthiş kızardı bakalım ilerleyen günlerde etkilerinden bahsederim ama şunuda söylemek istiyorum 1 haftadır hastayım burnum tıkalı nefes alamıyorum ve gözaltlarım iice morardı dermarollerı uyguladım açıldı gözaltım acaba psikolojikmi ilerleyen günlerde belli olur birde ben tüm yüzüme uyguladım gözaltlarıma kayısı kremi sürdüm yüzümede bepanthen bakalım ne olacak