Göz Çevresi Bakımı Göz çevrenize uyguladığınız bakım ürünlerini paylaşalım.

bayanlar merhaba
cevaplarınız için çok çok teşekkür ederim.
bende internetten "md formulations moisture defense antioksidant eye creme" siparişi verdim. gelipte kulanınca bakalım ne sonuç alacağım.
sizlerle paylaşırım.

benim büyükannem 65 yasinda ve bir tane kirisigi yok!!ben 22 yasimdayim ama simdiden basladim kirismaya,sebebi cok acik...büyükannem genc kizligimdan bu yana nivea mavi kutudaki kremden sürer,soguk suyla yikar yüzünü,bu kdar...bende basladim bisey sürmemeye...kadini görünce ben halimden utaniyorum kizlar...

ben yüzüme niveanın mavi kutudaki kremini sürsem
ve cildimi yıkamasam 3 gün
yüzüm siyah noktadan sivilceden geçilmez
sorunsuz ve kuru cildim olsa ben de bi krem sürer çıkardm ne gzl..

Yağlı cilt sarkıyor, kuru cilt ise çabuk kırışıyormuş diye biliyorum. Kuruyu görmek kolay, fiziki harita gibi yüzleri oluyor kuru ciltlerin.

AAA acaip buldum bu yorumu,benimde asiri kuru bir cildim var ama hicde oyle fiziki harita gibi degil,40 yasindayim ve kirisikliklar cok az henuz(maasallahhh)cildine iyi bakarsan sonucunu alirsin,hicbir urun kullanmayin diyenlerede soylemek istedigim bir sey var,gunesin zararli etkileri ve ciltteki kurumaya karsi sizi neyin koruyacagini saniyorsunuzki,bence hicbirsey kullanmayin diyenleri dinlemeyin,en azindan spf li bir nemlendirici kullanin,pisman olmazsiniz,bir sure kremleri boslamistim cildim berbat oldu resmen,hemen bir nemlendirici kullanmaya basladim ve eskisine dondu,ustelik kullandiginiz kremlerin cok pahali olmalarida gerekmiyor,ne istediginizi bilin ve alacaginiz kremi inceleyin,hepsi bu.

ben 4-5 gündür Clarins'in Special Eye Contour Balm'ini kullaniyorum, mimik cizgilerim var bir de gözlerim yorgun görünüyor, magazadaki cilt bakim uzmani tavsiye etti bunu. ille de rahatsiz oluyorsan al, dedi, aslinda gerek yok, gülen insanlarin mimik cizgileri olur, bunlari kirisikliklarla karistirmamak lazim, kirisik filan yok sende dedi ama aldim iste, her aksam sürüyorum, bir faydasini görürsem paylasirim. makyaj temizlemek icin L'oreal'in demaq expert'ini tavsiye ederim, bir de göz alti kapaticisi olarak Yves Saint Laurent'in Touche Eclat'ini kullaniyorum. Bugday tenliyim ve 2 numarasi gayet iyi duruyor bende.

transvital in göz çevresi için jelini aldım.. nemlendirme ve yorgunluğu azaltmaya yardımcıymış..
ayrıca ilk cizgilenmeye karşı etkiliymiş. (umarım öyledir... zira 210 ytl para verdim.. içime oturdu desem yeridir)

kıslar bende yaklasık 4 aydır inci tozu göz jelini kullanıyorum daha önce roc nıvea vıchy kullandım hepsi yetersiz kaldı yada bozdu yasım 22 o kadar hafif ve o kadar ihtiyacını karsıladı yüzümün. diger kremler 2 bhaftada çöpte aldı solugu

Merhaba bayanlar;

göz çevreniz için kullandığınız ve memnun kaldığınız bakım ürünleri (nemlendirici,temizleyici vb.) nelerdir? Hadi paylaşalım...
ben bir kaç yıl önce avonun göz çevresi kremini kullanmıştım. 4-5 kullanmadan sonra bıraktım. artık rejuvi ürünlerini kulanıyorum.

evet göz kremi avonun bana da yaramadı:çok üzgünüm:

bende alpha KM contour des yeux kullanıyorum doktorum önerdi kozmetik degil. eczaneden alınıyo 3 haftadır kullanıyorum . sadece göz altı degil tüm çevresi için kullanılıyo .

bende alpha KM contour des yeux kullanıyorum doktorum önerdi kozmetik degil. eczaneden alınıyo 3 haftadır kullanıyorum . sadece göz altı degil tüm çevresi için kullanılıyo .

canım bu kullandığın ne çeşit bir ürün. yani nemlendirici gibi mi? doktor hangi şikayetin için önerdi biraz açıklarmısın?:uhm:a.s.

canım bu kullandığın ne çeşit bir ürün. yani nemlendirici gibi mi? doktor hangi şikayetin için önerdi biraz açıklarmısın?:uhm:a.s.

tabi canım ben şişlikler için istedim doktorum bunu önerdi. beyaz renkli ve cok kolay sürülüyo daha öncede lierac kullandım ama o kozmetik ti. bu dermokozmetik,cok aman aman bi etkisi yok ama kullandıgım hic bi üründen memnun kalmadım bu daha iyi onlara göre. benım gözaltı şişliklerim genetik o yüzden mucize bekleyemiyorum:KK43:(

Oriflame'ın Optimals Seeing is Believing Multi Benefits Eye Cream isimli göz altı morluklarını hafifletici kremini kullanıyorum morluklar baya hafifledi memnunum

ben bodyshopun E vitaminli kremini kullanıyorum. bide göz makyajımı falan iyice çıkarırım. bide roc un göz çevresi için stick güneş kremi var onu kullanırım. büyük güneş gözlüğü kullnırım yazın malum korumak lazım güneşten göz çevresinia.s.

bir süre önce orgavital aldım hemde 160 milyon vererek :KK43: hiç hemde hiç memnun değilim sakın paranızı sokağa atmayın sadece para tuzağı hepsi.

bir süre önce orgavital aldım hemde 160 milyon vererek :KK43: hiç hemde hiç memnun değilim sakın paranızı sokağa atmayın sadece para tuzağı hepsi.

ben de bir eczaneye göz çevresi kremi sormak için girdiğimde kadın orgavitali ısrarla satmaya çalıştı. çok itici geldi bu kadar ısrar etmesi. bende inat ettim almadım sanki, mucize yaratacak. md formulation alacaktım oda strawberrydeyoktu ben de dermalogica total eye care aldı bugün elime geçti. umarım memnun kalırım . Bu ürünü kullanan var mı acaba ? nasıl , memnun kaldınız mı?

Her gun gayet iyi temizlerim yuzumu ve gor cevresini de. Avene'den memnunum. Yiginla para vermiyorum artik temizleme malzemelerine. Biotherm'in zeytinli bir goz kremi var onu kullaniyorum ikidir.

Memnunum ama biliyorum ki sadece telkin. Hicbiri iyi bir temizlik, uyku ve su icmek kadar iyi gelmiyor aslinda :)))

slm arkadaslar ben bu sıteye yenı üye oldum. benim sikayetim göz altı morlukları bana acaba bır sey önere bılırmısınız teşekkür ederim

X