Göz Çevresi Bakımı Göz çevrenize uyguladığınız bakım ürünlerini paylaşalım.

Yok mu şöyle ''tevhid-i tedrisattan beri kullanıyorum, daha bi çizgim bile yok'' diyen? Hepimiz genç miyiz, 40 yaş üzeri birileri yanıtlar mı bizi? Herkes kararsız gibi geldi bana. Deneme aşamasındayız sanki. 30'u geçtim ve artık ihtiyaç duyuyorum, özellikle de kaz ayakları ve mimik kırışıklıkları için. Çünkü gülümsediğim zaman beliriyorlar.

valla ben hiç bişey kullanmadım hayatım boyunca 40 yaşındayım tek bir çizgim bile yok...ama cildim yağlı buna bağlıyorum ben.

Yağlı cilt sarkıyor, kuru cilt ise çabuk kırışıyormuş diye biliyorum. Kuruyu görmek kolay, fiziki harita gibi yüzleri oluyor kuru ciltlerin.

evet ya bir şöyle adam akıllı göz çevresi bakım ürünü bulamadık gitti.

bu ürünü denedim çokta memnun kaldım diyen yokmu.

bende 20 li yaşlardayım ama önemli olan şimdiden önlem almak. kırıştıktan sonra ne gelir elden. estetik yolunu bekleriz artık...fisfisfis

gündüz için christian dior hydraction spf20 kullanıorum.çünkü yaz kış güneş koruması kullanmak çok önemli.dermatologlar en iyi anti-aging ürünün güneş kremi oldugunu söylüyorlar.ama akşam spfli ürünler sürmek sakıncalı oldgundan akşamları clinique all about eyes sürüyordum.o az kalınca arayışa girdim ve tam da aynısından almayı düşünürken yeni bişi keşfettim.aktara gittim ve aktar bayan kendisinin ve 2 kızının göz çevresi için "kuşburnu yağı" kullandıklarını,yenileyici özelliği oldugunu özellikle agız çevresi ve göz çevresi için çok iyi geldğini söyledi.ben de aldım,bir haftadır kullanıorum.ve çook memnunum şu an.göz çevreme 1-2 damla sürüp pat pat masaj yapıorum.biraz da dudaklarıma sürüorum,yumuşacık oluorlar.bu arada kayısı yagını sordum,agır kaçar dedi,bu daha iyi gelir dedi.şimdilik tavsie edeblrm:smiley-cool:

Sanırım oldukça beyaz tenlisin. Ben de öyleyim. Peynir de bana:) Yaşına göre mi kuşburnunu uygun gördü yoksa her yaşa gider mi? Sitede herkes kayısı yağı diyor da...

evet cnm beyaz sayılırım,yazın bile sevmem çok güneşlenmem öyle çok.aktar hanım kuşburnu yagının daha iyi oldugunu söyledi.kuşburnu yagı daha göz çevresine uyan bir yağmş.zaten kutusunda da yazıor.her yaş kullanabiliormuş.kayısı yagı zaten agır gelir dedi.yerimseniben

evet cnm beyaz sayılırım,yazın bile sevmem çok güneşlenmem öyle çok.aktar hanım kuşburnu yagının daha iyi oldugunu söyledi.kuşburnu yagı daha göz çevresine uyan bir yağmş.zaten kutusunda da yazıor.her yaş kullanabiliormuş.kayısı yagı zaten agır gelir dedi.yerimseniben

herkes farklı bişey söylüyor bende çok araştırmıştım. kayısı yağı değilde kayısı çekirdeği yağı önermişlerdi göz çevresi için. şimdide kuşburnu yağı mı çıktı.
valla hepsi piyasa özellikle aktarlar ellerindeki ürünü satabilmek için kıvırdıkça kıvırıyorlar.

kullanmadığım yağ ve göz çevresi kremi kalmadı.. her markayı her çeşidi kullandım. ben morluklarla savaşmak için kullandım. hiç çizgim yokken çizgiler belirdi.. şimdi bide onlarla uğraşıcam. keşke hiç bulaşmasaydım. hiç biri bi işe yaramıyor. kullanmıcam artık krem falan yaaaaav. hepsi yalan dolan bence. 5 senedir kullanıyorum elime geçen fazladan çizgiler oldu. hepsi bu.. hiç umutlanmayın bu kremler mucize falan yaratmıyor. benden tavsiye pahalı krem alıpta üzülmeyin. bir kreme 250 ytl verdiğim bile olmuştur.. o krrem hala çekmecemde duruyor.. pfffffff...

renawal-zx kullanıyorum göz çevrem icin,bundan öncede oht peptide -3 kullanıyordum. her ikisinden de memnunum.

kullanmadığım yağ ve göz çevresi kremi kalmadı.. her markayı her çeşidi kullandım. ben morluklarla savaşmak için kullandım. hiç çizgim yokken çizgiler belirdi.. şimdi bide onlarla uğraşıcam. keşke hiç bulaşmasaydım. hiç biri bi işe yaramıyor. kullanmıcam artık krem falan yaaaaav. hepsi yalan dolan bence. 5 senedir kullanıyorum elime geçen fazladan çizgiler oldu. hepsi bu.. hiç umutlanmayın bu kremler mucize falan yaratmıyor. benden tavsiye pahalı krem alıpta üzülmeyin. bir kreme 250 ytl verdiğim bile olmuştur.. o krrem hala çekmecemde duruyor.. pfffffff...

haklısın, ama hicbirşey kullanmamakta çözüm değil. cild bir sekilde beslenmeli. gercekten ürünler cok pahalı ve sonuc alınıp alınmayacagıda belli değil.ama cildini iyi bilirsen ve kullacagın kremin içeriği ile ilgilenirsen hatta öncesinde cok para vermek yerine bunun testerını edinirsen bence hayal kırıklıgı yaşamazsın. ben 42 yaşındayım dr. yada uzmanlar cildimin 10 yas geriden geldigini söylerler.bana illede tavsiye edilen pazarlanan yerine kendi sectigim iceriginde bana katkı saglayacak neler var diye inceleyip kendim secerim ürünümü.sende öyle yap:)cildin icin önce dermotologdan destek al cildini tanı sonrasında kullanacagın urunleri kendin sec.sevgiler,

annem 48 yaşında göz altları ve göz çevresi gayet iyi durumda,güzellik uzmanıda aynı yorumu yaptı.nerdeyse hiç makyaj yapmamış hayatı boyunca ve göz çevresine hiç bir şey sürmemiş.Kalıtsal diyebilirsiniz ama o kadar çok badereler hastalıklar geçirdi ki.
bence göz çevresi için yapılacak en iyi şey bu bölgeyi güneşten korumak.Bu arada at kestanesi yağı kırışıklıklara iyi geliyormuş.

herkese yorumları için çok çok teşekkürler...
anlaşılan herkes farklı bişeyler kullanmış.
sağlıklı, mutlu , kırışıksız günler diliyorum sizlere...a.s

goz cevresine hicbirsey surmemeye dikkat edin
goz cevresi icin olan kozmetik urunler goz cevresini surekli kullaildigi takdirde bozar
ben onlem alayim urun kullanayim dedim ama biraz kullandiktan sonra kabarciklar olusturdu
hassas losyonlarla temizleyin sadece o kadar
aslinda ne kadar az kimyasal surersek yuzumuze o kadar iyi

arkadaşlar bende gelecekkorkusuyla aynı fikirdeim daa çok gencis ben mesela 21 yaşındayım şimdie kadar hiç ihtiyaç duymadım gös çewrem için ürün kullanmaya bence çok erken çünkü bir arkadaşımıs gibi bnm cildimde çok güseldi ne zaman kosmetik ürünleri kullanmaya başladım cildim mahwoldu bi görsenis:KK43:şimdide onları düseltmeye çalışıorum..sorunum bitince bırakıcam kozmetii çok doal şeylerle temislicem yüsümü arada ööle gereksiz şeyler sürmicem hem gös çewresi en hassas bölgelerden!buarda bnm cildim çok hassas niwea we olay bnm cildimi mahweden ürünlerden hassas cildi olan arkadaşlara bi sööliim dedim..

ben göz çevresi için yeni başladım ürün kullanmaya arnaud kullanıyorum çok ii gibi şimdilik

slmlar artistry uzmanıyım ben muhteşem yenileyici göz kremi var hem morluklara hem şişmelere hemde kırışıkları engelliyor mutlaka deneyin

Merhaba hanımlar
Cildim oldukça kuru. Nemlendirici kullanmadığımda canımı yakacak kadar gerilir pullanır kızarır. Sanırım bu acı ve sıkıntı nedeniyle cildimle çok erken yaşlarda ilgilenmeye başladım. 18 yaşımdan beri cildimi temizliyorum tonikliyorum nemlendirici kullanıyorum. Başlangıçta daha ucuz ve basit ürünlerdi doğal olarak. 25 yaşımdan beri göz çevresi kremi de eklendi bunlara. Bir kaç yıldır da güneş koruyucu yüz kremleri yaz kış kullanıyorum.Şu anda yüzümde ve göz çevremde hiç kırışıklığım yok. Sanırım iyi bir yatırım yapmışım.

X