Göz Çevresi Bakımı Göz altlarımdaki küçük yağ bezecikleri

şimdi daha iyi kaydirigubbakcemile2

Kızlar dün doktora gittiğimde gözaltındaki yağ bezelerimide gosterdim bu sefer unutmadım :))) Doktor baktı kolesterol tahlili sonucunu görmeden birşey diyemem dedi. Ama o an aç karnına olmadığım için yaptıramadım tabi. Ama şunu söyledi. Kolesterol yüksek çıkar ise, kolesterol ilacı ve düzenli beslenme ile onlar kaybolur büyük ihtimal dedi. Yinede tahlil sonucu görmek istiyor yani :)) Sevgiler...

kesinlikle elma sirkesini tavsiye ediyorum ben denedim gerçekten işe yarıyo kulak çubuguna batırın ve bezenin üstünde bir süre tutun küçüldüğünü hatta kaybolduğunu farkedeceksin.Dediğim gibi ben denedim ve şok oldum

bu konuyla ilgili baslık acmıstım fakat 'evet bunu denedim ve kesinlikle gecirdi'gibi bir cvp alamadım sanırım en iyisi temizletmek elma sirkeside aklıma yatmıyor degil hani CADIARZU

bu konuyla ilgili baslık acmıstım fakat 'evet bunu denedim ve kesinlikle gecirdi'gibi bir cvp alamadım sanırım en iyisi temizletmek elma sirkeside aklıma yatmıyor degil hani CADIARZU

tabi sen bilirsin ama bana çok yaradı kulak temizleme çubuğuna batırıp bekletmiştim ve o gün sonuç aldım.uygula diye asla zorlamam allah korusun bişi olur falan bende üzülürüm ama tekrar başıma gelirse deneyeceğim tek yöntem

elma sirkesini bende merak ettim arkadaşlar denesek mi yaaa:)

Arkadaşlar bendede yağ bezecikleri yakşalık 6,7 yıldır var cildiyeciye biçok kez gittim ilaç ve krem kullandım ancak faydası olmadı.Güzellik salonuna gittim orada bir uzman onları alırız dedi ancak daha sonra gittiğim doktor kesinlikle böyle bir işlemi güzellik salonunda yaptırmamm gerektiğini söyledi.Ayrıca bir ara gösterdiğim bir göz doktoru bunları ancak göz doktorunun alabileceğini söyledi.Açıkçası bende boşladım son zamanlarda işten dolayı ama yine gidicem ciltçiye aldırmak için.Bu o kadar basit bir sorun değil anlayacağınız ve doktorumun söylediğine göre harici olarak kullandığınız hiçbir kremle etkisi yoktur , içten gelen bişiymiş.güneşte arttığı kesin ama

ya kolestrolden olcağı hiç aklma gelmezdi, yani bende kolestrol olduğunu pek sanmıyorum gerek yaşım gerek pek et sevmemden dolayı ama benim durumum daha entersen bu minik minik yağ bezelerinden benim sol göz altımda var, elmacık kemiğimin üst tarafında ama sağ tarafımda hiç bişey yok
budur denecek doğal bi yönteminiz yok sanırım bunlar için

o minik minik yağ bezeciklerden bende de var
nokta noktalar böyle göz pınarımın altından biraz yanağıma doğru yayılmış şekilde
kullandığım özel göz kremlerinden de sonuç alamadım
cildiyecime tekrar gittiğimde unutmazsam soracağım ne yapabiliriz diye

1 çay kaşıgı elma sirkesi 1 çay kaşığı limon suyu 1 çay kaşığı su karıştırıp sürün 5 dk bekletin yazmış bir arkadaş çokda i sonuç aldım dior deneyen varmı bence zararı olmaz ama yag sürmeyin sakın benim ondan oldu ebru şallı gözaltı morluu için avokado yaı sürün dedi sürdüm o yaglardan sora bezeler oluştu badem yagı falanda sürmeyin kirpinize yag sürerseniz beze kaçınlmaz

buujuu:
kirpiklere yağı rimel fırçasıyla sürünce cilde temas etmemesi lazım değil mi,ben bu şekilde deniyorum iki gündür,umarım beze meze çıkmaz bu şekilde sürünce,yüzümüzü yıkayınca kirpikteki yağ kalıntılarının cilde akması şeklinde temas ederse yine etkilermi acaba

bu yağ bezeleri hani çok mini mini olanlardan di mi? bende de oldu ve sebebi yüz kreminin göz çevresine değmesi sonucu oluyormuş.. bunu öğrendiğimden beri yüz kremimi göze gelmeyecek şekilde sürüyorum

merhaba..benimde sadece sol göz altımda 2-3 tane küçük yağ kitleleri vardı..göz muayenesi için dr'a gittiğimde aldırdım..sonra tekrar çıktı..evde steril bir şekilde eşim alıyor ancak eşimde bende sağlıkçı olduğumuz bu uygulamaları hastane ortamın da da gördüğümüz için evde uygulayabiliyoruz.sizi rahatsız edecek boyutta ise göz dr'na gidip aldırabilirsiniz birkaç saniye sürüyor.ağrı filanda olmuyor.bu arada kolestrol habercisi olduğu da çok doğru.

Kızlar merhaba.Bu şikayet eşimde mevcut 2 dr.la görüştük.Herhangi bir hastalık belirtisi değilmiş.Vücudun kendi ürettiği birşeymiş sadece.(Etraftan ciğerlerde sorun olabilir felan sesleri geliyordu da)
Bir krem vardı yağın atılmasını sağlıyormuş deri katmanı kızarık olabilir diye birde nemlendirici krem verdı.İki dr.undan verdiği kremler aynı.%100 etkili çözüm değil.Sadece yayılmasını önlüyor ve azaltıyor.6 ay kadar kullanılabilirmiş.En etkili çözüm lazerle tedavide!!! Eğer sizi çokta rahatsız etmiyorsa lazere gerek yok dediler.Benden bilgi sanırım bu kadar CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…