Göz Çevresi Bakımı Göz altlarımdaki küçük yağ bezecikleri

Sevgili ginka

o dediğin bezecikler, çok yağlı yüz kremi kullandığından olmuştur.
Özellikle göz çevrene yağsız bir göz çevresi ürünü kullan. Eczanelerde bulabileceğin dermokozmetik göz çevresi kremleri yağsızdır.
Oluşanların daha hızlı dağılması için üzerlerine sıcak suya batırılmış havlu komresi yap. kısa bir süre sonra dağılırlar.
Geçmiş olsun.

havlu komplexini yaptım ama geçmedi eyvahedigeldismile

kolestrolle ilgili olabilir mi gerçekten. ben kendimi bildim bileli ben de bu küçğk bezelerden var. kolestrolüm de çok az diildi sanırsam..

göz altımdaki yag bezecikleri için ben 1mmlik dermaroller kullanıyorum

arkadaşlar o yağ bezeciklerinden benim gözümün altında da çıktı baya bi uğraştım geçmedi maalesef ama bi gün bi hastalandım antibiyotik dayadı tabi doktor antibiyotik kullanınca geçti

yağ bezelerinden kurtulmanın bi yolu yok sanırım ama fazlalaşmaması için yağlı krem kullanmamak gerekiyor.

ya kızlar ben arkadaşımın tavsiyesi ile yüzüme idrar sürmeye başladım (çok iğrenç olduğunu biliyorum ama denize düşen yılana sarılır ) ve göz altımdaki yaz bezeleri yavaş yavaş geçmeye başladı ve burnumdaki siyah noktalar çok çok azaldı

ya kızlar ben arkadaşımın tavsiyesi ile yüzüme idrar sürmeye başladım (çok iğrenç olduğunu biliyorum ama denize düşen yılana sarılır ) ve göz altımdaki yaz bezeleri yavaş yavaş geçmeye başladı ve burnumdaki siyah noktalar çok çok azaldı :KK34:

ya kızlar ben arkadaşımın tavsiyesi ile yüzüme idrar sürmeye başladım (çok iğrenç olduğunu biliyorum ama denize düşen yılana sarılır ) ve göz altımdaki yaz bezeleri yavaş yavaş geçmeye başladı ve burnumdaki siyah noktalar çok çok azaldı :KK34:

şaka mı yapıyosum. atık sonuçta o. nasıl faydası olabilir ki.

X