Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Göz Çevresi BakımıGöz altlarımdaki küçük yağ bezecikleri
o dediğin bezecikler, çok yağlı yüz kremi kullandığından olmuştur. Özellikle göz çevrene yağsız bir göz çevresi ürünü kullan. Eczanelerde bulabileceğin dermokozmetik göz çevresi kremleri yağsızdır. Oluşanların daha hızlı dağılması için üzerlerine sıcak suya batırılmış havlu komresi yap. kısa bir süre sonra dağılırlar. Geçmiş olsun.
arkadaşlar o yağ bezeciklerinden benim gözümün altında da çıktı baya bi uğraştım geçmedi maalesef ama bi gün bi hastalandım antibiyotik dayadı tabi doktor antibiyotik kullanınca geçti
ya kızlar ben arkadaşımın tavsiyesi ile yüzüme idrar sürmeye başladım (çok iğrenç olduğunu biliyorum ama denize düşen yılana sarılır ) ve göz altımdaki yaz bezeleri yavaş yavaş geçmeye başladı ve burnumdaki siyah noktalar çok çok azaldı
ya kızlar ben arkadaşımın tavsiyesi ile yüzüme idrar sürmeye başladım (çok iğrenç olduğunu biliyorum ama denize düşen yılana sarılır ) ve göz altımdaki yaz bezeleri yavaş yavaş geçmeye başladı ve burnumdaki siyah noktalar çok çok azaldı