arkadaşlar nolur yarım edin bu göz altlarımda küçük küçük topçıklar yağ bezecikleiymiş onlar oldukça fazlalar ne yapıcağımı bilemiyorum.bildiğiniz bitkisel bir çozum yada satın alınıcak ürün var mı acaba:çok üzgünüm:
Ginka bu ya kalıtsal,yada yanlış ürün kullanmaktan oluyor,yüzüne yaglı bir şey sürme malesef herhangi bir ürünle çıkarmak zor.
En iyisi sen bir salona gidip baktırmalısın.Onlar gerekeni yapacaklardıryerimseniben
ginka canım çoğunlukla stres kaynaklı ve zamanla geçiyorlar sakın sıkmak için uğraşma ama.Bir de yüzünü iyi temizleyemiyorsun anlaşılan çünkü bildiğim kadarıyla siyah noktalar zamanla bu hale dönüşüyor sigara içiyorsan eğer buda bir sebeb.
arkadaşlar nolur yarım edin bu göz altlarımda küçük küçük topçıklar yağ bezecikleiymiş onlar oldukça fazlalar ne yapıcağımı bilemiyorum.bildiğiniz bitkisel bir çozum yada satın alınıcak ürün var mı acaba:çok üzgünüm:
o dediğin bezecikler, çok yağlı yüz kremi kullandığından olmuştur.
Özellikle göz çevrene yağsız bir göz çevresi ürünü kullan. Eczanelerde bulabileceğin dermokozmetik göz çevresi kremleri yağsızdır.
Oluşanların daha hızlı dağılması için üzerlerine sıcak suya batırılmış havlu komresi yap. kısa bir süre sonra dağılırlar.
Geçmiş olsun.
tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim gerçekten.havlu komresini denicem.aslında ben göz altı morluklarım için niveanın aqua sensation ürününü kulanıyodum acaba o mu bu göz altı yağlarımı arttırdı stresinde etkisi vardır kesin.cilt uzmanına görünsem iyi olucak.
havlu komplksi işe yarıo kücüldüqünü farkettim yazn büyk bnde biraz büyk cıkmstı nivea'nın yesil olan peeling 'ini hergün sdce o bölgeye kullandm kücldü ve gecti =)) herrgün kullanm etrafını kuruttu ama olsn =))
bende var cnm yag bezelerinde doktora gittim siyah noktalardan kaynaklandıgını felan filen dedi bir jel verdi kullanıyorum etki oldu gibi birde ben sıkıyordum sıkmamamı soyle göz cevresine cok yakın oldugu için sende sakın sıkma tatlım iz kalı sarımsagı bende duymuştum ama göz e cok yakın gözümü yakar dıye denemedim
sarımsağı denedim ben ve sarımsağı koyduğum yerde iz kaldı bir süre kırmızı bir leke oluştu.yrıca bezecikler de gitmemişti onu yaptıktan sonra.
ben tavsie etmiyorum
Bende bundan 2 yıl önce güzellik salonunda bu küçük beyaz noktaları aldırmıştım fakat 1 yıl sonra yeniden çıktılar göz altımda ve çevresinde var sakın bunları sıkmayın ve aldırmayın ben geçer ümidiyle aldırdım ama dahada artmaya başladılar bunlar vucuttaki fazla yağdan kaynaklanıyo yüzümüze vuruyo yağlı yememeye çalışın arkadaşlar havlu kopleksini yapan arkadaşlara sesleniyorum geçtimi benide bilgilendirirseniz sevinirim hepinizi öpüyorumhihoyyyt
selam arkadaşım. göz çevresinde yağ bezleri olmadığı için o bölgeye her ürün sürülmesi sakıncalı. özellikle yağlar göz çevresinde topaklanma yaparak milia denen yağ bezelerinin oluşmasına neden oluyor.bazı kapatıcılarda yağ bezelerinin oluşmasına neden oluyor. göze göz için özel ürünler kullanılması en sağlıklısı. yağ bezelerini bir cilt uzmanından ya da cildiyeciden yardım alarak temizletebilirsin. Ayrıcı bezelerin üzerine hafif bastırarak masaj yapıp dağılmalarına yardımcı olabilirsin.
arkadaşlar ben bugün doktora gittim ve yağ bezelerimi spreyle yaktılar..birde antibiotikli bir merhem verdiler onu süreceğim 2 hafta sonra kontrole gideceğim.spreyin içeriğini sordum doktora azot dedi ama içinde başka birşey varmı bilmiyorum..yaktıktan sonra su toplamış gibi oldu. biraz acıdı ama çabuk geçti.zaten doktordan çıkınca güneş gözlüğüyle kamufle ettim.birde kızarıklık oldu ama o da geçti sonra gelişmeleri yazarım...
dün cilt doktorum bezelerimi aldı
nasıl mı?
neşterle
aldığı yerler biraz kanadı haliyle 1 hafta bactroban sür üç güne kadar geçer kızarıklıklar dedi
umutla bekliyorum
yeniden çıkma ihtimali varmış tabii
benimkiler kolesterolden oluşanlardan değilmiş sanırım kozmetikler yapıyormuş