• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı Göz altı morluklarına elveda.....

Ben de yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum ama henüz pek bir etkisini göremedim.Halbuki çok ümitle almıştım.

benimde tüp nerdeyse bitmesine rağmen öle aman aman bi etki yok hala.ırsi ise bu sorun sanırım pek bi çaresi yok.gene en iyisi göz altı kaptıcıları onlarda anlık ama

walla kızlar bu konuda çok ümitlenmeyin ben bu konuyu ünlü estetik cerrahlar dahil bir çok kişiye danışarak araştırmıştım herşeyin çözümü olduğunu ama bunun ne yazıkki kesin bir çözümünün olmadığını söylüyorlar.
Çünkü göz öyle bir organki o morlukların bir çok nedeni olabiliyor bir kişide başarılı sonuç veren bir işlem başka kişide hiç etki etmeyebiliyor.
Nuri battal bana göz altı morluklarını lazer tedavesiyle yok ettiğini söylemişti basındada çıkmıştı o röportajı ama yinede muayene etmeden birşey diyemeyeceğini söylemişti
muayaneye gitsen 100-200 tl ücret ödeyeceksin sonra ilaç tavsiyesi alıp geri döneceksin neyle karşılacağını bilemiyorsunki.
birde bazı cerrahlar gözkapağının altından girerek oraları işliyorlarmış bazılarıda oraları yağ injeksiyonu ile kapatıyormuş ama sonradan yeniden çıkma ihtimalide olabiliyormuş ama lazerde olsa estetikte olsa bu işlemler çok tehlikeli gibi geliyor bana allah korusun bir morluğu düzelteceğim diye gözden olmasıda var şakasıda olmazki bu işin..
en güzeli kesin ve sağlıklı bir çözüm çıkana kadar kapatıcı kullanmak ve göz sağlığına özen göstermek bence arkdaşında dediği gibi kaş yapacağım derken göz çıkartmayın.

Son düzenleme:
Ürünü epeydir kullanıyorum ve tüp bitmek üzere.Ancak morluklara hiçbir faydası olmadı.Ancak güzel nemlendiriyor o kadar.Bence almayın derim.

kızlar bende burdan etkilenip aldım tam 1ay oldu ama hiç bir etkisi olmadı mafoldumben kullanım kağıdındaki gibi yüzümü iyice yıkayıp kirlerden arındırıp uyguluyorum bir müddet yanıyor ama bişey olmuyor ve son 3gündür sağ göz altımda mercimek büyüklüğünde beyaz bir yer oluştu temre gibi iyice kötü oldum zaten morluk var birde panda gibi oldum önerenler fayda görmüş olabilir ama ben asla önermiyorum verdiğimiz paraya yazık valla

ben bı kaçgün önce aldım atkestanesi özlü kremi mecitefendinin aldığım aktarcı 3 gün üçünde geçirmezse gel paranı geri vereyim dedi okadar iddalı konuştu 3 günü geçti ama çok fazla bir iyileşme göremedim genetikse dedim farketmez yine geçirir.benim genetikmi bilmiyorum ama daha önce yoktu ailemde kimsede yok.bakalım pazartesi bi aldığım yere tekrar ugruycam okadar emindiki kremden inşallah geçer diye ümit ediyorum:Saruboceq::Saruboceq:

morluklarda az biraz ama torbalanmada çok iyi etkileri nuskinden aldıgımı belirtmek isterim ..(1 aydır kullanıyorum % 50 kesin duzelme oldu ) ama morluklarımda da biraz duzelme oldu benımkısı ırsı degil yaş ve bilgisayara baglı bir durum belirteyim..

ayrıca restorelite denen bir fototerapy cihazının da gozler için çok iyi oldugunu duydum bu konuda deneyimi olan var mı?

kızlar bende at kestanesi göz kreminden tutunda kayısı hemoroid body shop ne bulduysamm hepsini 2şer ay olmak suretiyle denedim durdum belki şu morluklar şişlikler geçer diee ama sürekli bi kremden bir kreme geçmek gözaltlarımı yordu ve şimdi ne sürsem işe yaramıor... bu işler böle.... daha 22 yaşında hemoroid kullanmaktaa çaresizliğin doruk noktası maalesef... en sonundaa da kararım gözaltlarıma lazer tedavisi yaptırmak daha yaptırmadım ama herkes tarafından çok güvenilir olan bir dokr-tor war ki oda levent taşçı ilk muayeneden para bile almıor muş ve işlemden sonrada sznle ilgileniormuşş tek seanstaa gençlerimizin bu problemlerini çözüorum diorr tek önerm onlara da lazer dior ameliyatla biliorsunuz şekil değişikliği riski war gözlerin... ama lzerde böle bir durum yokk... ben de izmirdeymm ama ggörüşmek için yanına gtmei düşünüorum.... keşke gidenler olsada bizi burdan bilgilendirsee fiat filan ........................

kızlar, bu mecit efendinin at kestanesi ürününü kullanıpta uzun süre kullanıp memnun kalan varmı? bende yeni aldım kullanıyorum bi kaç gündür sanki biraz fayda ettti gibi ama bilmiyorum

faydasını görememinize şaşırdımm ben çok memnunum halende kullanıyrmm...:44:

Son düzenleme:
herkeste farklı etki ediyor demekki, gerçi daha kullanalı bir hafta dahi olmadı, sende ne kadar sürede farketti canım

Levent Taşçı nin sitesine girdim ve bir doktor olarak utandim. Bu nasil taklitçiliktir. Tamamen şovenizm. Nip/Tuck özentisi.. Kedisini pazarlamayi bildiği aşikar..

Vücuda kuvvet verir. Güçlü bir antioksidandır. At kestanesi yağı ciltteki çatlaklara iyi gelir ve kırışıklıkları azaltır.

Güzellik Uzmanı Suna Dumankaya, göz altlarimda, burun kenarlarimda, yanaklarda beliren kılcal damarlar için At Kestanesi Kürünü tavsiye ediyor.Özellikle kadınların daha genç görünmek için ilgi gösterdiği kırışık giderici kremlerde ana etken madde olarak atkestanesi kullanılıyor. Ciltteki genişlemiş gözenekleri kapatıyor, yüzdeki kırmızı görünen kılcal damarları yok ediyor. Bu özellikler atkestanesinin damar büzücü oluşundan kaynaklanıyor .

Günümüzde birçok botox etkisi yapan krem, vücut bakım ürünü ve sıkıştırıcılarda atkestanesi bulunuyor. Romatizmal ağrılar, kas ağrıları, saç dökülmesi, yüzdeki güneş lekeleri, damar ağrıları ve göğüslerin toparlanmasında son derece etkili olan atkestanesi, hemoroit tedavisinde kullanılır; bacaklardaki variste dolaşımı düzenler, ağrıları dindirir, gevşemiş boyun derisini sıkıştırır.

başka bi siteden alıntıdır arkdaşlar çoğu iyi tanınmış markalrın içinde bile at kestanesi var..
kararı siz verin diyorumm...

Son düzenleme:
ya cilde göre değişiyor kızlar ben ve kardeşim aynı anda düzenli kullandık 20 gün boyunca. bnm gözlerimin altında kırmızı noktalar oluştu böle kan toplar gibi. nereye sürdüysem oluştu. ama kardeşim memnun hayatından. ben bıraktım sürmeyi, bırakınca geçti Allahtan, çok sinirim bozuldu. Aktarcı bana hiçbirşey olmaz tamamen bitkisel demişti. ben bidaha hayatta kullanmam.

Back
X