• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı Göz altı morluklarına elveda.....

ya bizim okulun bahçesinde bir sürü at kestanesi ağacı var yerler hep at kestanesi bende alıp rendeleyip kullanmayı düşünüyorum bakalım belki işe yarar

kızlar bu kremi bu sitedekileri okuyup aldım etkisini gördüm herhalde yavaş yavaş geçiyo epey açıldı morlukların rengi kullanın derim ben sizde faydalanın diye buldum tekrar girdim:1:

arkadaşlar at kestanesi tedavide kullanılan bir bitkidir.kan damarlarını büzücü etki varsır. oral kulloanımı çok risklidir. ayrıca bu at kestanesi cilde uygulandığında damarları büzdüğü için geçici etki olarak büzüp damarları morluğu azaltır.mesela bizim burda hemşireler hemoroid için kullanılan bi kremi sürüuyolarmış göz çevrelerine:) eşim de dalga geçiyodu onlarla.aslına bakarsanız aynı etki gerçekten kullanılabilir.

ben kremi 2 ay her sabah akşam buyuk bir disiplinle sürdum ve etkisini buyuk olçude gordum.son 2 aydırda fırsat buldukça sürüyorum tamamen bir yok olma söz konusu değil hala kapatıcı surmeden dışarı çıkamıyorum ama buyuk olcude hafifledi.:)

kesinlikle kullanmayın derim 2 hafta önce aldım ve gözaltlarım şişti kurudu ve en kötüsü
hiç olmayan bir kırışık belirdi yüzümde şimdi daha kötü oldum kesinlikle tavsiye etmem

adı geçen kremin aktardan aldığınız yani içeriğine bir bakın kaç çeşit paraben olduğunu görün..bende sırf bu yüzden bıraktım içeriğinde praben olmayan marka kullanıyorum

Kızlar ben aldım kullandım ve sonuç artan yağ bezeleri:(Herkeste belki aynı etki olmaz ama almadan önce iki kere düşünün.

Back
X