Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Göz Çevresi BakımıGöz altı morluklarına elveda.....
mecit efendi at kestanesi kremi göz çevresi için göz altı morluklarım için kullandım 100%de100 tavsiye ediyorum göz altı morluklarım geçti fiyatıda uygun aktarlarda bulabilirsiniz!hihoyyyt
canım benim hamilelikten sonra morarma ve çökme oluşmuştu ondan öncede azda olsam morluk vardı gözaltlarımda o kadar çok para döktüm iyiside vardı kötüsüde arkadaşımın tavsiyesiyle kullanmaya başladım gerçekten çok başarılı deneyince hak veririsin muhakkak
En kısa zamanda denemeyi düşünüyorum.Acaba göz altında dışarıdan bakıldığında görünen bir damar görüntüsünün sebep olduğu mor görüntüyede bir faydası varmı?Ayrıca göz çevresindeki kırışıklığa da bir faydası varmı?Etkisini ne kadar sürede gösteriyor?Lütfen biraz daha bilgi verebilirmisiniz.Teşekkürler paylaşımınız için.
ben de geçen evin yakınındaki aktara gitmiştim: orada gördüm adam bitkilerle eğitimini almış. bana önerdi.
Ben m.asam markasının kremini kullanıyorum yüz kreminin içindede at kestanesi yağı var ama göz altı kreminde üzüm çekirdeği yağı kullanmış yüz kremim geçen hafta bitmişti ve ben yine m.asamdan aldım.
Göz altı kremimde şimdi bitti sanırım sana güvenip bu seferde bu aktardan mecitefendinin kremini alacağım.
diğerini temmuzdan bu yana kullanyorum ve şimdiye kadar kullandığım kremlerde göz kremini sürer sürmez gözlerim yanıyordu ama bu asamın kreminde böyle bir şeyle karşılaşmamıştım o önden iyiydi daha nemli kalıyordu ama morluklara iyi gelmedi.
Bir sorum olacak kremi sürdüğünde göünde yanma oluyor mu? bu çok önemli araba kullanıyorum ve bu noktada hassasım sadece bu yeterli olacak. Teşekkürler şimdiden.
Vallahi aradaşım yazmadın ben de gidip aldım denedim yanma yapmadı. Zaten şimdiye kadar gerçekten aldığım en ucuz krem 70 lira idi ama 1 tanesi hariç hepsi yanma yapmıştı bunda da yaşamadım. Bakalım 1 hafta sonra gelişmeleri yazacağım buraya umarım sonuç güzel olur ve artık hep bununla devam ederim.
bu kremin fiyatı ne kadar.bi de başka kullanan kimse yok mu?gözaltı çok hassas bir bölge kaş yapayım derken göz çıkarmayalım..kullananlar varsa yorumlarını paylaşabilirler mi.....
Tüpün içinde bayağı az var.Bir tüp ne kadar süre gidiyor?Ne kadar sürede faydasını gördünüz?.Daha yeni kullanmaya başladım.Henüz 1 hafta oldu.Ama henüz hiçbir etkisini görmedim.Ayrıca kırışıklıklarada bir faydası varmı acaba?
ya benim yaşım 16 mimyon tipliyim gözlerimide çukurda altları da mor olunca iice hortlak gibi oluyorum morluklar önceden pek fazla yoktu ama 3 sene boyunca çıktılar ve simsiyh olular yaşım küçük olduğundan kullana bilirmiyim yani bir yan etkisi falan olurmu
ben 12 gündür felan kullanıyorum benim göz altı morluklarım ırsi biraz etkisi oldu ama aman aman bi etki değil.tüp bitene kadar bakıcam ne kadar etki edicek