Göz altı morluk ve şişlikleri

guclu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2008
7
0
bu konuda cok dertliyim yıllardır süren göz altı morluğu ve şişliğim var artık aynalara küstüm :S bana önerebilceniz bi krem vs varmı acaba?

Size benimde kullandığım bir göz altı kremini tavsiye edebilirim.Oriflame kozmetik'in ** optimals seeing is believing **sabah ve akşam az bir miktar göz altına sürebilirsiniz.

Öte yandan yine oriflame marka **flawless göz altı kapatıcısı ** makyaj malzemesi olarak göz altındaki mor halkaların ve ince çizgilerin görünümünün hafifletilmesine yardımcı oluyor.Ben memnunum.Hoşça kalın...:80:

hımm cok sagolun ne zmandır kullanıosunuz ve belli bi yaş sınırlaması varmı krem kullanımı için? vede gözle görülür bi sonuc varmı bilgilendirirseniz sevinirim

Kremi 20 yaş üstü her cilt grubu kullanabilir.Ben uzun yıllardır kullanıyorum.Şişlik ve morluk durumu hafifledi ve en azından daha fazlalaşmadı.Sonuç alınabilmesi için her kremde olduğu gibi ,muntazam bir şekilde aksatmadan kullanılmalı...2-3- ay sonra sonuçları görmeye başlarsınız zaten büyük ihtimalle...

bu konuda cok dertliyim yıllardır süren göz altı morluğu ve şişliğim var artık aynalara küstüm :S bana önerebilceniz bi krem vs varmı acaba?

cnm suna dumankaya kiviyi öneriyor gözaltı için bi dene istersen
ne kaybedersin ki:)

benimde göz altlarım mor ama şiş değil tam aksine çökük önerisi olan arkadaşlar varsa sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…