Dexter
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
tükürme emojisiİçi sogumuyo haaa linçlet heryere yaz adımı cıkarbagırma emojisiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tükürme emojisiİçi sogumuyo haaa linçlet heryere yaz adımı cıkarbagırma emojisiii
son 4 5 sayfa falanKaçıncı sayfadan başlayayım 3k çünkü, gözlerime yazık![]()
Chemiste sövmek isteyenler toplanalım yaptükürme emojisisenin için topic olacak gelen giden sövecek xlsjsksh
Dua topiğinede aç allahından bulsun chemist diyetükürme emojisisenin için topic olacak gelen giden sövecek xlsjsksh
toplanan olursa ikiye ayırırım onları fldjskshChemiste sövmek isteyenler toplanalım yapsevenim yohtur toplasın
![]()
Sana benden baskası sövemez diyosuntoplanan olursa ikiye ayırırım onları fldjsksh
helalimsin dldjdkshSana benden baskası sövemez diyosun![]()
Biri beni pezevenglerin elinden kurtaracaktı bigün biliyordumhelalimsin dldjdksh
KimmişAcaba sen normalde kimsin bize özelden söyler misingel gel kafan dagılır
Ya kimmiş yazdı mı özeldenYaaa allahını seven beni tokatlasınnn![]()
ahhahaahahaha bugün sana imtihan olduYaaa allahını seven beni tokatlasınnn![]()
ben de o konuyu bilmiyorumPink Coffee gitti mi şimdi siteden? Bence show yapayım istedi ciddi ciddi şutlanacağını düşünemedi![]()
ben elimden geleni yaptım şahsen şarkılarla uğurladımben de o konuyu bilmiyorum![]()
Yoh yazmadıYa kimmiş yazdı mı özelden![]()
Gidin basımdan gidiiinnnnnahhahaahahaha bugün sana imtihan oldu![]()
Ayyy nolmuşşşi nuran mı gitttiiiiben elimden geleni yaptım şahsen şarkılarla uğurladım
Yürüyüş yaramamış pamık gibi olman gerekirdiGidin basımdan gidiiinnnnn