Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemek ve uyku saatiherkes kaçtı, gözyaşım pıt
aman ben de bişiler yiyeyim mademYemek ve uyku saati
Duj yaptımYemek ve uyku saati
Ay yok artık bana mı o kalpchemist0 in gözlerinden kalpler çıkmış, noluyo lan
Yürüyüşten geldm yıkanmam lazm ama yıkanmadım ondan o kalp cok art niyetlisin sapıhmıyım benchemist0 in gözlerinden kalpler çıkmış, noluyo lan
ne bileyim dengem şaştı burdaYürüyüşten geldm yıkanmam lazm ama yıkanmadım ondan o kalp cok art niyetlisin sapıhmıyım ben
Acaba sen normalde kimsin bize özelden söyler misin gel gel kafan dagılırMerhaba , bende gelebilir miyim acaba
Geldim gittiii o zamannnAcaba sen normalde kimsin bize özelden söyler misin gel gel kafan dagılır
ay hiç bilme daha iyi tuhaf bi gün yaşadık
Burhan karıştırmıştır ortalığı B Burhan Burhanitto di mi kızzzzay hiç bilme daha iyi tuhaf bi gün yaşadık
yok kız burhan sinsi sinsi okuyo anca banlanmamak için çok bişi diyemedik kapandı konu burhanın bekarlar konusunu oku anlarsınBurhan karıştırmıştır ortalığı B Burhan Burhanitto di mi kızzzz
Çok geri kalmışım kuzum ben giremedim çok fazla bu aralaryok kız burhan sinsi sinsi okuyo anca banlanmamak için çok bişi diyemedik kapandı konu burhanın bekarlar konusunu oku anlarsın
İçi sogumuyo haaa linçlet heryere yaz adımı cıkarbagırma emojisiiiarayı kapatırsın kız chemist0 birini çağırdı ömrümüzü yedi
Kaçıncı sayfadan başlayayım 3k çünkü, gözlerime yazıkarayı kapatırsın kız chemist0 birini çağırdı ömrümüzü yedi