Bilmem Banu alkan imajı mı veriyorum acaba gözüne kestirmiş belli kiPeki neden sen
Bilmem Banu alkan imajı mı veriyorum acaba gözüne kestirmiş belli ki
Foto ekledimNe sorcakti acaba ya merak ettim
piii şikayet et kazen grilikle verir cevabınıBilmem Banu alkan imajı mı veriyorum acaba gözüne kestirmiş belli ki
Hep geliyo ya, iş değil.
Bazen sabah uyanıp bdv girdiğimde gece yarısı açılmış konulara denk geliyorum ve hiç şaşmaz şermin kırmızıya boyamış oluyorSermin masaya çat diye konulari vuruyor, ondan daha cok korkuyorum
Cinssllikte yorumun varsa onu görüp damlamıstır.. senin cükün yok ki kocum diyeydinBilmem Banu alkan imajı mı veriyorum acaba gözüne kestirmiş belli ki
2 üyelik yasak diyorlar ya hani. Ferhans ve nuranka ikisi de 2 üyelikle yazıyorlar site yönetimi bir şey demiyor mu acaba yoksa izin mi alıp üye oluyorlar
Sermin masaya çat diye konulari vuruyor, ondan daha cok korkuyorum
Evet canim eski üye. Hatta bende biliyorum konulari ama enseleme konusunda iyi degilim
Abla deme lazım olur diyecektim de inanır başıma bela olur diye demedim
Eski konuları cebimden çıkarmıyorum ki; hepsi sitede yazılı, kayıtlı bilgiler.
Üye ne sordu bilmiyodum ya ondan öyle dedim..Hiç işim olmaz.
dün atmıştım ya zorunlunun derdinden hallice bişi sormuşÜye ne sordu bilmiyodum ya ondan öyle dedim..
Evet gördüm boniva paylastı sonrasındadün atmıştım ya zorunlunun derdinden hallice bişi sormuş
oy benim narin kelebeğim, seni çok üzerler kjflsjdkhsEvet gördüm boniva paylastı sonrasındaben sandm ki konularla yada üyelerle ilgili bsey sorcak ondan o cvbı verdm.. yanlıs anlasıldm galiba
Vallah her yerde gerekli gereksiz yorumum vardır da cinsellik konularındayokturCinssllikte yorumun varsa onu görüp damlamıstır.. senin cükün yok ki kocum diyeydin
Mesajı silmiştim sonra üyeyi bulamadım. Kendi kendine imha olma ihtimali var mıdır acabaŞikayet ettiniz mi yönetime ?
yeni avlara yelken açmıştır dkshkhs ekran fotosunu muneye gönderMesajı silmiştim sonra üyeyi bulamadım. Kendi kendine imha olma ihtimali var mıdır acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?