Dexter
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
içim soğumuyoooarada seviyosn snra bu konu aklına geliyo gbi mütemadiyen nefret dolusun bağaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
içim soğumuyoooarada seviyosn snra bu konu aklına geliyo gbi mütemadiyen nefret dolusun bağaaa
yüzsüz o yeni gelir. ama bu sefer siyasetten girmez,fare gibi sessiz takılır ifşa olmamak içinBu ifsadan sonra siteye tekrar gelmeye cesaret edemez yazik oldu
Tahmin edebiliyorum burası da bugün yaz gibi sıcak. Ama bu gece gök gürültülü yağışlar girecekmiş buraya
yüzsüz o yeni gelir. ama bu sefer siyasetten girmez,fare gibi sessiz takılır ifşa olmamak için
Ruh hastası bumerang gbi gelip duruyo bide.. bi yerinde dursa soguyacak gbiydi aslnda için asdffiçim soğumuyooo
2 üyelik yasak diyorlar ya hani. Ferhans ve nuranka ikisi de 2 üyelikle yazıyorlar site yönetimi bir şey demiyor mu acaba yoksa izin mi alıp üye oluyorlarÜyeler cin gibi, 2 cumlesinden anliyolar kimin ne olduğunu. Bi yerden yine kendi kendini patlatir gelirse
Dün Katibin Ruhu bir üyeyi nasıl enseledi amaÜyeler cin gibi, 2 cumlesinden anliyolar kimin ne olduğunu. Bi yerden yine kendi kendini patlatir gelirse
2 üyelik yasak diyorlar ya hani. Ferhans ve nuranka ikisi de 2 üyelikle yazıyorlar site yönetimi bir şey demiyor mu acaba yoksa izin mi alıp üye oluyorlar
ya ahahahaha sen kaşındın başımıza sarmasaydın gidip gidip gelmesi sorun olmayacaktı dkshskhsRuh hastası bumerang gbi gelip duruyo bide.. bi yerinde dursa soguyacak gbiydi aslnda için asdff
yok önceki üyelikleri iptal, bazen bdvde konu açmak için izin alma durumu oluyomuş galiba ama tabi böyle troller için değil2 üyelik yasak diyorlar ya hani. Ferhans ve nuranka ikisi de 2 üyelikle yazıyorlar site yönetimi bir şey demiyor mu acaba yoksa izin mi alıp üye oluyorlar
Vallah katip mi daha tehlikeli şermin mi kararsızımBedeviyi demi cok sasirdim valla
katipte de accık ucundan şerminlik varBedeviyi demi cok sasirdim valla
Eski üye mi o panda? Ben bilemedm cünkü bedevi mi kutup ayısı mı neyse onuBedeviyi demi cok sasirdim valla
Ne diyo kiiiAy kızlar 10 dakika önce biri üye olup bana özelden mesaj atıyor
Vallah katip mi daha tehlikeli şermin mi kararsızım
Evet canim eski üye. Hatta bende biliyorum konulari ama enseleme konusunda iyi degilimEski üye mi o panda? Ben bilemedm cünkü bedevi mi kutup ayısı mı neyse onu
bir şey danışmak istiyorum Google beni buraya kadar getirdi demişNe diyo kiii
bir şey danışmak istiyorum Google beni buraya kadar getirdi demiş
Bu ifsadan sonra siteye tekrar gelmeye cesaret edemez yazik oldu
Bilir kişi sermin debir şey danışmak istiyorum Google beni buraya kadar getirdi demiş