Övüyon mu gömüyon mu bi anlasamoy benim narin kelebeğim, seni çok üzerler kjflsjdkhs
Mesajı silmiştim sonra üyeyi bulamadım. Kendi kendine imha olma ihtimali var mıdır acaba
şermin bu artık kaçıncı seviye ya? yazanları geçtim konuları okuyanları da kaçırmıyosunEkran görüntüleri ile şikayet edebilirsiniz. Yönetim fark edip, işlem yapmış olmalı. Siz ekran görüntülerini bu konuda paylaştığınızda; konuyu okuyan erkek isimli bir üye daha vardı. Yönetim ona da müdahale etti.
Ekran görüntüleri ile şikayet edebilirsiniz. Yönetim fark edip, işlem yapmış olmalı. Siz ekran görüntülerini bu konuda paylaştığınızda; konuyu okuyan erkek isimli bir üye daha vardı. Yönetim ona da müdahale etti.
ben şoktayım.şermin bu artık kaçıncı seviye ya? yazanları geçtim konuları okuyanları da kaçırmıyosun
her adımımız izleniyo, kesin gece kabus görücem fsjhsjshsjhsben şoktayım.
ben şerminin gizli admin olduğunu düşünüyorumher adımımız izleniyo, kesin gece kabus görücem fsjhsjshsjhs
Yani şerminin bir hayatı yok mu,evi barkı,ailesi ,işi gücü. bence maaşlı çalışan.
Bensiz buluşmayı yasahladim la şu anaccess de izmirde şu aninşallah seneye bi kahve buluşması ayarlarız kıyamam o öğrendiğinde kendini konaktan denize atar
Kız bu izmir bugün 36 yi gördü ama hava leş kapaliydiTahmin edebiliyorum burası da bugün yaz gibi sıcak. Ama bu gece gök gürültülü yağışlar girecekmiş buraya
Limontepebxbxhxhhxay o da fransadayım diyip bucada çıkıyormuş
Git bonivayi bul mu demiş gugil bxbxhxhbir şey danışmak istiyorum Google beni buraya kadar getirdi demiş
maaş yoksa da gönül bağı vardır,adminsin değil mi?Maaş mı vereceklermiş ?
zira bu kadar iş’i,araştırmayı,hiç bir maaş karşılayamaz motivasyon kaynağı: gönülmaaş yoksa da gönül bağı vardır,adminsin değil mi?
23 ne be 35 diyeydin bxbxbxhhxBilmem Banu alkan imajı mı veriyorum acaba gözüne kestirmiş belli ki
daha gerçekçi diye23 ne be 35 diyeydin bxbxbxhhx
kız zaten sen varken buluşuruz kim seni dışladı dljszljs bi lahmacunun güncel fiyatıyla 800 lira olduğu bi beach e de gidebiliriz xljdljs oğluşumun pipisi deniz görsün fldjsjzjjsBensiz buluşmayı yasahladim la şu anyazın buluşun ben varken bxbxhhxhx
Oha lahmacun 800 lira mı olmuşkız zaten sen varken buluşuruz kim seni dışladı dljszljs bi lahmacunun güncel fiyatıyla 800 lira olduğu bi beach e de gidebiliriz xljdljs oğluşumun pipisi deniz görsün fldjsjzjjs
türkbükü bi de çeşmenin kalantor plajlarındaOha lahmacun 800 lira mı olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?