Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özenmiyo ki modernlik anlayışı çıplaklık muhafazakar, pariste ve ispanyada yaşamış, çıplaklığı elit ve modernlik sanan, hayatında yaşadığı semtten kafasını çıkarmamış güzel bi profildi. yazık olduBende ozeniyorum yabancilara. Youtubedan gezginlwri takip ediyorum. Sokaga tukurmuyolar, gereksiz korna calmiyolar vs ama ciplaklar kampina ozenmekte ne bileyim ahshah
yani kazen muşta olduğumuzu ifşalayana kadar izmirdeyiz fksjskhsay siz şimdi ikinizde İzmir’de misiniz panda da İzmir’de diye biliyorum çok seviyorum 35
Milliyetçiliğimi kimse sorgulamasın
access de izmirde şu an inşallah seneye bi kahve buluşması ayarlarız kıyamam o öğrendiğinde kendini konaktan denize atarAcces de çok üzülcek pınarın konusunu kaçırdığı için. Kim bilir neler yaşıyor şu an
ay siz şimdi ikinizde İzmir’de misiniz panda da İzmir’de diye biliyorum çok seviyorum 35
access de izmirde şu an inşallah seneye bi kahve buluşması ayarlarız kıyamam o öğrendiğinde kendini konaktan denize atar
Seslendim duymadınB Boniva chemist0 dogadostupanda Katibin Ruhu C Calcifer ya insan bi uyandırır güzelim konuyu kaçırmışım, bi daha hiç uyumıycam işteeee offff
özenmiyo ki modernlik anlayışı çıplaklık muhafazakar, pariste ve ispanyada yaşamış, çıplaklığı elit ve modernlik sanan, hayatında yaşadığı semtten kafasını çıkarmamış güzel bi profildi. yazık oldu
Aha zıctm yne hatrladı mevzuyuşimdi bu geri gelir mi? lincim içimde patladı chemist0 de konumuza çağırmıştı cinnetin eşiğine gelmiştim linçlemem lazım fksjsjhs
doğru valla ben fakirim konak iskele dışında deniz mi görmüşüm az önce takma tırnak yaptırmıyorum diye fakir olduğum bir daha tasdiklendi zatenaccessdenied zengin kizim mülteci gibi konaktan denize mi atlayacak sandin. O cesme plajlarindan atlar anca
ay o da fransadayım diyip bucada çıkıyormuşaccess de izmirde şu an inşallah seneye bi kahve buluşması ayarlarız kıyamam o öğrendiğinde kendini konaktan denize atar
kız ip adresi ne demek bilmiyo, asenayla gelip paris ayağına devam ederBu ifsadan sonra siteye tekrar gelmeye cesaret edemez yazik oldu
ahahahaha öff arada aklıma geliyo nefret ediyorum sendenAha zıctm yne hatrladı mevzuyu
doğru valla ben fakirim konak iskele dışında deniz mi görmüşüm az önce takma tırnak yaptırmıyorum diye fakir olduğum bir daha tasdiklendi zaten
Tahmin edebiliyorum burası da bugün yaz gibi sıcak. Ama bu gece gök gürültülü yağışlar girecekmiş burayaEvet izmirdeyiz. Burasi cok sicak, sanki yaz geldi
arada seviyosn snra bu konu aklına geliyo gbi mütemadiyen nefret dolusun bağaaakız ip adresi ne demek bilmiyo, asenayla gelip paris ayağına devam eder
ahahahaha öff arada aklıma geliyo nefret ediyorum senden
Ah keşke gelseydin site admini bile yeşil ışık yakmıştı doya doya linçledim fırsat bu fırsat diyeşimdi bu geri gelir mi? lincim içimde patladı chemist0 de konumuza çağırmıştı cinnetin eşiğine gelmiştim linçlemem lazım fksjsjhs