- 5 Aralık 2013
- 3.356
- 9.197
- 358
Benm üslubuma benm kadr laf edende yok zaten aldgn eğitimin hakkını vermek şartüslubumuz yerinde çok şükür eğitim şart yavrum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benm üslubuma benm kadr laf edende yok zaten aldgn eğitimin hakkını vermek şartüslubumuz yerinde çok şükür eğitim şart yavrum
öyle tabi, öğretmenim ben boru mu senin gibi lise mezunu değilim fkshsjshBenm üslubuma benm kadr laf edende yok zaten aldgn eğitimin hakkını vermek şart
Hangi lise mezunu la yüksek lisansım bile var gerceginden amaöyle tabi, öğretmenim ben boru mu senin gibi lise mezunu değilim fkshsjsh
ahahaha çıkart diplomanı valla sayısala biraz aklım bassaydı ben de kimya, psikoloji falan okurdum çok ilgim vardı hem birbirleriyle de çok bağlantılı dkshsjshHangi lise mezunu la yüksek lisansım bile var gerceginden ama
bu arada bunu gruptan yazdın sandım iyi ki normal bi cevap vermişim fkshsjhsHangi lise mezunu la yüksek lisansım bile var gerceginden ama
Gerckten cok baglantılıpsikoloji eşit agırlıktan alıyodu benm zamanımda ayrıca tek yapamadgm dersti kimya mal gbi gidip onu okumakta ancak benm yapcagm iş asdfffahahaha çıkart diplomanı valla sayısala biraz aklım bassaydı ben de kimya, psikoloji falan okurdum çok ilgim vardı hem birbirleriyle de çok bağlantılı dkshsjsh
teyzemin zamanında sözeldeymiş psşkoloji, sonra eşit ağırlığa geçince teyzem de sosyoloji okumuş dkdhskhs ailece çok iyi bağlantı kurarızGerckten cok baglantılıpsikoloji eşit agırlıktan alıyodu benm zamanımda ayrıca tek yapamadgm dersti kimya mal gbi gidip onu okumakta ancak benm yapcagm iş asdfff
Kazara doktor falan olurdunuzteyzemin zamanında sözeldeymiş psşkoloji, sonra eşit ağırlığa geçince teyzem de sosyoloji okumuş dkdhskhs ailece çok iyi bağlantı kurarız
B Boniva chemist0 dogadostupanda Katibin Ruhu C Calcifer ya insan bi uyandırır güzelim konuyu kaçırmışım, bi daha hiç uyumıycam işteeee offff
ben de etiketten gördüm 3 saat sonra öff yaaa ben size dedim hatta Z zxshermine gayet de emin konuştum bu pariste yaşasaydı bu kadar vizyonsuz olmazdı yurt dışına hiç çıkmamıştır dedim yaa yalanı 800km öteden anlıyorum ben ya
ben de etiketten gördüm 3 saat önce öff yaaa ben size dedim hatta Z zxshermine gayet de emin konuştum bu pariste yaşasaydı bu kadar vizyonsuz olmazdı yurt dışına hiç çıkmamıştır dedim yaa yalanı 800km öteden anlıyorum ben ya
ahahaha ay napsın kız ülkede bi çıplaklar kampı bile yok sadece Almanya'da varasena in yozgat
Belliydi zaten. Odasina kendini kapatip herseyden nefret edip beni niye doğurdunuz diye isyan eden ergen olabilir
Kazen dedi ya ip adresi diyerbekir diyeasena in yozgat
Belliydi zaten. Odasina kendini kapatip herseyden nefret edip beni niye doğurdunuz diye isyan eden ergen olabilir
ya bi de ip adresi falan tamamen her şeyden bihaber. hala yaşadığım yer niye rahatsız etti havalarında flsjskhsKazen dedi ya ip adresi diyerbekir diye
Tabi tabi sen kaçırdın muhtemelen panda. Katip de senin Yozgat yorumuna Diyarbakır dedKazen dedi ya ip adresi diyerbekir diye
ahahaha ay napsın kız ülkede bi çıplaklar kampı bile yok sadece Almanya'da var
Tabi tabi sen kaçırdın muhtemelen panda. Katip de senin Yozgat yorumuna Diyarbakır ded
diyarbakırda tamamen soyunsan bakmayan, laf atmayanı mı aramış bu şimdi avrupada çırılçıplak soyunsan kimse bakmaz bu modernlik diyodu valla ben izmirdeyim, giyinmeyi unutanlar çok oluyo ve kadın halimle bakıyorum yaniTabi tabi sen kaçırdın muhtemelen panda. Katip de senin Yozgat yorumuna Diyarbakır ded