- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
Bencede .. assfff burda da siyasete geciyoz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede .. assfff burda da siyasete geciyoz
Hdjsh noo, tişikkürlerr. Ben ordan uzak duruyorum sinirlerim hopluyor. Buraya taşımayalım rica ederim dhdhjBencede .. assfff burda da siyasete geciyoz
dogadostupanda Queen Teyze benim canım dedikodu yapmak istiyooo yok mu şöyle dedikoduluk malzeme, muneyi de çağırıp kaynatalım djshsjsh
hahaha ayy hastanede zaman da çabuk geçer bence çok mantıklı bi fikir ya yapalım bunu banlanmayız yahu en azından üslup sorunumuz yok, kendi kendimizi yiyip sağa sola sarmıyoruzBanlanmak icin daha cok genciz dogum yapacağın gün yuksek doz dedikodu ile hepimiz gidelim bence
hahaha ayy hastanede zaman da çabuk geçer bence çok mantıklı bi fikir ya yapalım bunu banlanmayız yahu en azından üslup sorunumuz yok, kendi kendimizi yiyip sağa sola sarmıyoruz
yaaa gelseneee ayy senin tombiği de getir stresimi alır kız var ya deli gibi korkuyodum ya dün bi rahatlama geldi bana uyuşturmadan da kesebilirler hiç umrumda değil djshsjhsYok mu sen dogururken hastaneyi basmamiz biz boyle güzeliz
yaaa gelseneee ayy senin tombiği de getir stresimi alır kız var ya deli gibi korkuyodum ya dün bi rahatlama geldi bana uyuşturmadan da kesebilirler hiç umrumda değil djshsjhs
yok forumlarda okuyorum da herkes çatır çatır doğuruyo amaan ne kadar kötü olabilir ki dedim kötü hikayeleri de okuyorum etkilemiyo ne bileyim Allah ne yazmışsa onu yaşıycaz. gözümde çok büyüttüğümü fark ettim. geçen hemşireye dedim doğumdan korkuyorum diye, bi tane hamile kedi vardı odada. bana diyo bak kedinin gıkı çıkmıyo o diyo mu korkuyorum diye djhssjhfkshjHepinize acilarinizi unutturabilecek kadar yuksek sesle bagirabilir
Aa bisey mi oldu ki?
Strese sokma kendini. Bana 8 saat suni sanci verdiler, 5 dakika gibi geldi. Anesteziyi aldiktan sonra zaman cok hizli geciyor. Beyin bu kadar dinç ve aktif olmuyor kuzucum
yok forumlarda okuyorum da herkes çatır çatır doğuruyo amaan ne kadar kötü olabilir ki dedim kötü hikayeleri de okuyorum etkilemiyo ne bileyim Allah ne yazmışsa onu yaşıycaz. gözümde çok büyüttüğümü fark ettim. geçen hemşireye dedim doğumdan korkuyorum diye, bi tane hamile kedi vardı odada. bana diyo bak kedinin gıkı çıkmıyo o diyo mu korkuyorum diye djhssjhfkshj
biraz da o rahatlattı beni, hareketlerini hissediyorum ay diyorum kesip biçsinler Allahın izniyle sonunda bu tosun kucağımda olacak Allah isteyen herkese nasip etsinKafanda canlandırınca saatler uzun geliyor, yogun agrin olacakmis gibi dusunuyosun ama hic hayal ettigin gibi olmayacak canim. Inan zamanin nasil gectigini anlamayacaksin bile. Bi bakacaksin, minigin kucaginda, sanki tum dunyayi kollarinin arasina sigdirmissin gibi hissedeceksin :)
Birde muneyi çağıralım diyor bu cesaret ne yiğidimdogadostupanda Queen Teyze benim canım dedikodu yapmak istiyooo yok mu şöyle dedikoduluk malzeme, muneyi de çağırıp kaynatalım djshsjsh
Ay kuşum dönmüşsünAyy üzülürümm
Acces banlanmadm diye hava bastm rezil oldm sen nerelerdesin yahuuAy kuşum dönmüşsün
ahahaha çok güzel banlanmadın fljsskhsAcces banlanmadm diye hava bastm rezil oldm sen nerelerdesin yahuu
Kıçınla gülmelere doyamadınahahaha çok güzel banlanmadın fljsskhs
hiii ne dediiiğğğ şikayet et-üslup-gönder flshskhskhsKıçınla gülmelere doyamadın
Fişekleyin ordan bana bi dal üsluphiii ne dediiiğğğ şikayet et-üslup-gönder flshskhskhs
üslubumuz yerinde çok şükür eğitim şart yavrumFişekleyin ordan bana bi dal üslup