- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.337
- 518
Tabiki NurankaFanClup açacağımNuranka günde 636356373 konu açıyor hala özel ve önemli mi senin için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki NurankaFanClup açacağımNuranka günde 636356373 konu açıyor hala özel ve önemli mi senin için
Aslında o seni evlendirirdi neden destek olmuyor sana nurpembişe yazıcam senin kıymetini bilmiyor hiçTabiki NurankaFanClup açacağım
Tabiki NurFanClup açacağım
Kendimden geçtim mikrofiber diye diyeaccessdenied paspaslara, yeşil fiber bezlere daldın; başka konularda görünmez oldun.
Aslında o seni evlendirirdi neden destek olmuyor sana nurpembişe yazıcam senin kıymetini bilmiyor hiç
Senin dilin ne söylüyor.? Kendini evlendirdi ben kaldım kiiizAslında o seni evlendirirdi neden destek olmuyor sana nurpembişe yazıcam senin kıymetini bilmiyor hiç
gevsesede olmazAklıma: zayıfladım sanıyordum, meğer lastiğim gevşemiş karikatürü geldi. Telif 40 bin tl olmuş bu arada. Bknz.
Tur bindircek yakında daha nasıl evlenicekSenin dilin ne söylüyor.? Kendini evlendirdi ben kaldım kiiiz
Bu forum 2.nuranka vakasini kaldirabilir mi ki yav bize de yazik. Simdi kayni ile falan evlendirir B Burhan Burhanitto ye yazik olur.
Kendimden geçtim mikrofiber diye diye
Kadir Ezildi kim kız?Seni hiç böyle düşünmemiştim. İçinden, Kadir Ez.ildi çıktı.
Sen çamaşır suyunu kendin içiyon biliyoz asdfYere kıl döküleceği gerekçesiyle erkek kardeşine ağda yaptıracak derecede takıntılı bir temizlik hastası! Çamaşır suyuyla ilişkisini “Temiz olması için çiçeklere bile döküyorum hdhdhhxhdh beni benzettigi adama bak. Kız ben asla çiçeklere çamaşır suyu dökmem. Sabunlu suya basıyorum ben onları. Bxbbxbxhxhd
Kız sadece bi kere ipin ucunu kaçırdım öyle çok titiz bi insan değilim aslındaSen çamaşır suyunu kendin içiyon biliyoz asdf
Ben seni tanıyo gbiyim yaa.. kim bilir o gün hökken kmeydi de hıncını evden aldınKız sadece bi kere ipin ucunu kaçırdım öyle çok titiz bi insan değilim aslında
kız naptın