- 21 Eylül 2017
- 1.202
- 1.856
- 133
Muso bambaşkaydı, kimse onun gibi olamazBenim hala umudum var ya bir muso gider başka bir muso gelir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muso bambaşkaydı, kimse onun gibi olamazBenim hala umudum var ya bir muso gider başka bir muso gelir
KiyamammmmmAcayip hastayim, basim catliyo, burnum akiyo, kizim okuldan cogzel haberlerle geldi üstüne, en iyi 2 arkadasindan biri covid olmuş öteki bitlenmis, bana kaderimin bi oyunu mu la bu
Kız bunların alayı yemiş banıpaket açılmamış daha
İlki
Dua topiğine geyik konusu açmışlar.Kız bunların alayı yemiş banı
Te allammm yaaaaDua topiğine geyik konusu açmışlar.
Olacağı buyduTopluca banlanip rahatladınız mı?
Valla hepsi ban yemişTopluca banlanip rahatladınız mı?
Evet kuzumBi geldim herkes gitmis banlari da uzun surer kesin ya tüh buralar issiz kalacak
Musakkaktan sonra karsilasmamistik iyi oldu nasilsinEvet kuzum
Muso çok bağladı bizi birbirimize hepimiz tanıyoruz artık birbirimizi çok şükür iyiyim kuzum, sen nasılsın?Musakkaktan sonra karsilasmamistik iyi oldu nasilsin
Bende iyiyim cok sukur. Evet ya fake bile olsa seviyordum gitti bizi yalniz birakti goygoysuz kaldikMuso çok bağladı bizi birbirimize hepimiz tanıyoruz artık birbirimizi çok şükür iyiyim kuzum, sen nasılsın?
İyi kötü yıllardır bu sitedeyiz hiç bu kadar eğlenmemiştimBende iyiyim cok sukur. Evet ya fake bile olsa seviyordum gitti bizi yalniz birakti goygoysuz kaldik
Benim daha bir yil olmadi siteye uye olali genelde sinir stres yapiyor burasi beni ama yinede kopamiyorum yine muso gibi biri gelir belkiİyi kötü yıllardır bu sitedeyiz hiç bu kadar eğlenmemiştim
Bisi olduğunda ben ilk buraya bakıyorum, mutlaka deneyimleyen birileri vardır diye. Sen neden sinir stres oluyorsun ki?Benim daha bir yil olmadi siteye uye olali genelde sinir stres yapiyor burasi beni ama yinede kopamiyorum yine muso gibi biri gelir belki
Bir derdim vardaki konulari okuyunca es kisilerinin davranislarina buna ses cikaramayan kadinlara nisanlilik doneminde belliki kotu olan iliskileri evlilige goturmeye kararli uyelere vs. Bende senin gibi bisi oldugunda buraya bakiyorum birde dua grubu var o yuzden buralara geliyorumBisi olduğunda ben ilk buraya bakıyorum, mutlaka deneyimleyen birileri vardır diye. Sen neden sinir stres oluyorsun ki?
Evet o durumda olan ve hatayı göremeyen üyelere bende üzülüyorum. Ama yine de seviyorum burayı. Bazı konularda ufkumuzu genişletiyor, bazen de muso gibiler olunca eğleniyorumBir derdim vardaki konulari okuyunca es kisilerinin davranislarina buna ses cikaramayan kadinlara nisanlilik doneminde belliki kotu olan iliskileri evlilige goturmeye kararli uyelere vs. Bende senin gibi bisi oldugunda buraya bakiyorum birde dua grubu var o yuzden buralara geliyorum
Bende seviyorum sevmesem hergun hergun gelmemEvet o durumda olan ve hatayı göremeyen üyelere bende üzülüyorum. Ama yine de seviyorum burayı. Bazı konularda ufkumuzu genişletiyor, bazen de muso gibiler olunca eğleniyorum