- 15 Şubat 2015
- 13.337
- 47.049
- 598
Sahurda ne yicez hahahHHHHbBbB
Yapmayın kardesim yapmayin bak her yer kapandi bi yerimiz siscek artik ahshaha h
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sahurda ne yicez hahahHHHHbBbB
Her an acıkabilirimEvde biraz sarma kalmıştı
Çay peynir de gayet güzel bir ikiliYapmayın kardesim yapmayin bak her yer kapandi bi yerimiz siscek artik ahshaha h
Göndereyim miHer an acıkabilirim
Ne zaman görsem mutfağa gidiyorsun gibi geliyor.Her an acıkabilirim
Ben de cok severim Bu nick cok eskiden kalma benim. Erkek arkadaşımın ki de john doeydi tabi biz baya eski topragiz yeniler bilmez mirc zamanlarindanSizi görünce hep aklıma john doe-jane doe geliyor.Bir ara o kadar çok kriminal serileri izlemiştim ki.
Çay peynir de gayet güzel bir ikili
Yatagı oraya atcam az kaldıNe zaman görsem mutfağa gidiyorsun gibi geliyor.
Ay eklemeyi unutmusum simdi esim kendisiBen de cok severim Bu nick cok eskiden kalma benim. Erkek arkadaşımın ki de john doeydi tabi biz baya eski topragiz yeniler bilmez mirc zamanlarindan
Yine bir gün Fıstık'ım.
Karpuzun memleketindeyim mevsimi gelse de yesekkkkkKarpuzda olack yaninda. 10 numara sahur menusu olurdu
Hamileyken 3 gunde 7 kilo karpuz yerdim. Her gidi heyy nasil canim çekti gece geceKarpuzun memleketindeyim mevsimi gelse de yesekkkkk
Sen diyince iyi. Canım karpuz çekti bir yerlerim şiserse hepinizi banlatırımHamileyken 3 gunde 7 kilo karpuz yerdim. Her gidi heyy nasil canim çekti gece gece
Ben olsam inip alirdimBizim evin altı simit fırını.
Bu saatlerde simit, açma, biberli ekmek, bir sürü güzel kokan yiyecek çıkarıyorlar.
İnsanız biz de ya.
Su basıncı ayarı mı var? Ne biçim cahilim.
Varmis bizim zemin katta teyze hemen kıstı vallahi ahsha
Gecen gun kısır diyodun nolduuu odestik isteSen diyince iyi. Canım karpuz çekti bir yerlerim şiserse hepinizi banlatırım
Hamileyken cok acayip yiyordum gozunu sevdigimin hormonlari. İnsan evladi yemez o kadar 23 kilo almıştımHamileyken 3 gunde 7 kilo karpuz yerdim. Her gidi heyy nasil canim çekti gece gece
Ben de alırdım da.Ben olsam inip alirdim