- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.765
ay evet evet buna sonsuz katılıyorum. adamı ben canlandırıyorum vallahiEvlenene kadar öyleler, evlenince köstekli saat gibiler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay evet evet buna sonsuz katılıyorum. adamı ben canlandırıyorum vallahiEvlenene kadar öyleler, evlenince köstekli saat gibiler
İnstada bile olabilirimsen az önce w.appta değilmiydin olm
ne ara buraya yetişiyorsun çan çan çan
Bebe olii sevişinceOha bana akrep.irkek lazımdi aslinda siz niye boyle oldunuz bacim anlat bakim komşular bezmiş olması gerekiyordu simdiye
Ahaha yok tuzağa düşürmw taktiği değil adamı muayne etme taktiği veriyor Uyuduktan 1 saat sonra ve uyandığında kontrol etmem gerekiyormuş ama kuru ağac dalı gibi de lök diye tutmamam gerekiyormuş ahahahhahBen kaçırdım yahu, ne önerdiler şimdi size adamı nasıl tuzağa, ağınıza düşürceniz
Len cirillanın seks hayatından kesitler öğrenmek ıcın bıbınınkını mı ogrencez ılk once. Kulagını bacagının arasından kasımaya calısmak degıl mı len buTabi ki hayir
Sana gitme dedık demedık mı
Ahaha yok tuzağa düşürmw taktiği değil adamı muayne etme taktiği veriyor Uyuduktan 1 saat sonra ve uyandığında kontrol etmem gerekiyormuş ama kuru ağac dalı gibi de lök diye tutmamam gerekiyormuş ahahahhah
Ahahahaha yahu napayım bu sevişgenlik olayı benim utanmama sebep oluyor ama icraata geçtikten sonra 5 dakika önceki utangaç kız kayboluyor. Yok yok baslatmaya dair sıkıntılarım var benim. Görürsünüz çok fena kıstırıcam bu seferYa winnie senın utanmadıgın tek sey depresyona girmek allahım duvara baksan acı fıskırıyor be
Alla sen 5sayfa oteye gıtsene bı okusanaTomurcuk muhabbeti ne kahkaha attim kacirdim
Ahahahaha icraat yoksa açmamış tomurcuğa benzemesi gerekiyormuş hshdjsks aaayTomurcuk muhabbeti ne kahkaha attim kacirdim
Akrep olduğuna emin misin benim ki gibi başak olmasınBebe olii sevişince
Gerçi bebelerden önce de saatine bakıp yanaşan koca benimki, her gün 9 saat uyumazsa fena oluyormuş haspam.
Amann bizim jenerasyonun adamlarında iş yok ya valla bak, 30 dolaylarında çoğu erkek anca lafta yani, icraata gelince horlamalar zortlamalar.
AhahahahahshAhaha yok tuzağa düşürmw taktiği değil adamı muayne etme taktiği veriyor Uyuduktan 1 saat sonra ve uyandığında kontrol etmem gerekiyormuş ama kuru ağac dalı gibi de lök diye tutmamam gerekiyormuş ahahahhah
Bi ara dedim menopaza girmeden sevişmek yok diye bebek olur diye korkuyorum soylerken ben inanmadım o nasıl inansinBebe olii sevişince
Gerçi bebelerden önce de saatine bakıp yanaşan koca benimki, her gün 9 saat uyumazsa fena oluyormuş haspam.
Amann bizim jenerasyonun adamlarında iş yok ya valla bak, 30 dolaylarında çoğu erkek anca lafta yani, icraata gelince horlamalar zortlamalar.
başka nerelere gittin almanya'da ziya amca?Ahahahaha yahu napayım bu sevişgenlik olayı benim utanmama sebep oluyor ama icraata geçtikten sonra 5 dakika önceki utangaç kız kayboluyor. Yok yok baslatmaya dair sıkıntılarım var benim. Görürsünüz çok fena kıstırıcam bu sefer
Ne idüü belirsiz de olabilir, işin ilginci aynı yıl birkaç gün arayla doğmuşuzAkrep olduğuna emin misin benim ki gibi başak olmasın
ayıppppTabi ki hayir
Yahu ben bir kac saat önce bi topik açtım buralara bi yerlere dhskssk 3üncüden sonra benimki finale varamıyor diye Canım Love o yüzden bana adamın biyolojik mi yoksa psikolojik mi bir sorunu var onu anlamamı sağlamaya çalısıyor Aahdsksk o yüzden gerekli kontrolleri yapmam yönünde beni bilgilendiriyorAhahahahahsh
Vallahi billahi bi halt anlamadım, o kadar uzağım:)
Uyku fantezisi mi, neyi kontrol yahu bu
Ben nerdeyim kimim diye başlayacağım şimdi, amacımız fışıtı tıkırtı olsun mu olmasın mı onu bi anlayayım önce
Çünkü birinin konusması lazımneden herkes sekis konuşuyor
geç saatler ya kafaya vuruyorneden herkes sekis konuşuyor