- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.765
duyduklarımız o yöndeAa öyle mi oluyormus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
duyduklarımız o yöndeAa öyle mi oluyormus
Valla bende bıraz daha yapmasaydım benım 40ım cıkacaktı cinnetim40ın çıkması lazım diye biliyorum ben ama
Neyse artık bak gebeyken bu kadar sancılı geciyor bi 40 gün daha dayanılır herhalde. Geleceğe dair bilinç toplamaya çalısıyorum resmen of cnm kendimduyduklarımız o yönde
Kızlar doğunca 3 küçük bebeyle işiniz zor ama mukayyet ol kendineValla bende bıraz daha yapmasaydım benım 40ım cıkacaktı cinnetim
aynı ben sonunda libidodaş buldum kendime oleeeeyValla bende bıraz daha yapmasaydım benım 40ım cıkacaktı cinnetim
Sende hafiften bi depresyon hasıl olmaya başladı pijamalarını giyip bi sakinleş istersenNeyse artık bak gebeyken bu kadar sancılı geciyor bi 40 gün daha dayanılır herhalde. Geleceğe dair bilinç toplamaya çalısıyorum resmen of cnm kendim
Kocam kurudu galiba sıra yeni bebelerdeHanım hanım Oğlumu yedirmem sana. Yüksek libidon ile kurutursun çocuğumu.
Balık oyuzden bana en az 1saat lazım kı ruhum da doysunaynı ben sonunda libidodaş buldum kendime oleeeey
burcun ne kız?
valla şuan karnım ağzımda biraz da erken büyüdü. hareketlerim kısıtlı ama affetmiyorum her yerde kıstırırımNeyse artık bak gebeyken bu kadar sancılı geciyor bi 40 gün daha dayanılır herhalde. Geleceğe dair bilinç toplamaya çalısıyorum resmen of cnm kendim
Yahu yok yok girmedim henüz Of benimki çabuk gelse de bi beynini yesem düşüncelerindeyim. Ama söylediklerinizi yapamam gibi halaSende hafiften bi depresyon hasıl olmaya başladı pijamalarını giyip bi sakinleş istersen
bir akrep olamazsın amaBalık oyuzden bana en az 1saat lazım kı ruhum da doysun
Aman bişi sandım ben de, 38 ne yahu 18 gibi bir şey.38 ama bana sorarsan 15,5
Onu adam uykuya dalınca yapacaksın yalnız bılınclıyken kurumus agac dalı tutar gıbı saldırma sakınYahu yok yok girmedim henüz Of benimki çabuk gelse de bi beynini yesem düşüncelerindeyim. Ama söylediklerinizi yapamam gibi hala
Ay deliricem ben niye kıstıramıyorum bu adamı. Tüm cesaretimi toplayıp bir gün bende kıstıracağım! Gerci o tosbiklikle kıstırılması biraz zor ama bulucam bi çaresinivalla şuan karnım ağzımda biraz da erken büyüdü. hareketlerim kısıtlı ama affetmiyorum her yerde kıstırırım
Kocam akrep ben akrep, biz asker arkadaşıyızbir akrep olamazsın ama
Ay hayal ettim kahkaha attım! Düşünsene saldırıp -bu niye düz duruyo bu?! - diye çemkirdiğimi.. Aklıma mukayyet olOnu adam uykuya dalınca yapacaksın yalnız bılınclıyken kurumus agac dalı tutar gıbı saldırma sakın
genel de hep ben kıstırıyorum desem inanır mısın kıstırma konusunda eşim daha pasifAy deliricem ben niye kıstıramıyorum bu adamı. Tüm cesaretimi toplayıp bir gün bende kıstıracağım! Gerci o tosbiklikle kıstırılması biraz zor ama bulucam bi çaresini
Sorma libidom azalıcağına yükseliyor koc burcu ve yükselenimin akrep olmasiyla alakası var mı acabaAman bişi sandım ben de, 38 ne yahu 18 gibi bir şey.
Vuhuuuu bedenin dorukları
Düz durmayacak zaten açmamış tomurcuk olması lazım düzse sıkıntıAy hayal ettim kahkaha attım! Düşünsene saldırıp -bu niye düz duruyo bu?! - diye çemkirdiğimi.. Aklıma mukayyet ol