- 20 Ocak 2010
- 45.226
- 153.110
- 43
Ya simdi o zaman ben gençken öyle bi geceden sabaha kadar skoru yazmim buralar alev alırAy ama çocukla ayda 1 birbirimizi anca görüyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya simdi o zaman ben gençken öyle bi geceden sabaha kadar skoru yazmim buralar alev alırAy ama çocukla ayda 1 birbirimizi anca görüyoruz
Aptal 4.yü yapabılırdık aptal ayyy altıma ısıcem sımdıYahu düz dediğim ya jdhsksks. Düz işte hani işlev yok öyle gollum gibi göz kirpar cinsten
Tam denk geliyor işte Ahahaha ayy topa tutucaklar beni çok korkuyorumE ben de öyle, bizde rus ruleti valla, tek atım ne zaman denk gelirse ayda 1 25 de 1 falan
Ya simdi o zaman ben gençken öyle bi geceden sabaha kadar skoru yazmim buralar alev alır
Yaşasın tek değilim!Ya simdi o zaman ben gençken öyle bi geceden sabaha kadar skoru yazmim buralar alev alır
Ya dhskskhska. Aptal seninle 4e koşabilirdik aptalAptal 4.yü yapabılırdık aptal ayyy altıma ısıcem sımdı
Siz napıyorsunuz ya, ne yiyip ne içiyorsunuz?Ya simdi o zaman ben gençken öyle bi geceden sabaha kadar skoru yazmim buralar alev alır
bu yorum beni delirtti sağol ya jxncncnxnxncncncncncncnnccnKalaşnikof sandı zaar...
ben gencim ama o rekoru kıramadım bibi hanım sırrı nedir tecrübelerinizi dinlemek isterimYa simdi o zaman ben gençken öyle bi geceden sabaha kadar skoru yazmim buralar alev alır
Bibi hanım bizde kıramıyoruz.. 3te tıkanıyor bizimki Çok zorlarsa 4 belkiYa simdi o zaman ben gençken öyle bi geceden sabaha kadar skoru yazmim buralar alev alır
Belediye bedava tabut verıyo sen ıstıyosun kı ılla ozel yapım membran olsunBibi hanım bizde kıramıyoruz.. 3te tıkanıyor bizimki Çok zorlarsa 4 belki
kiminle uğraşayım kanepeye mi kerkineyim diyemediysen ayıp etmişsinEşime iki laf atayim dedim benimle ugrasma diyor direk
Omrumu yedi bunun işleri
Yahu djjdsk ben az oluşundan yakınmiyorum ki bu adama noluyor diye yakınıyorum. Beni beğenmiyor ya da aklında bişey var da ondan mi tıkanıyor diye şeyettim. Oyarım onun gozlerini!Belediye bedava tabut verıyo sen ıstıyosun kı ılla ozel yapım membran olsun
Bebe yapmamakla baslayabilirsin mr and mrs smith i izledin mi en son sahnede brad eliyle bi sayı yapıyordu hah işte ben oyumSiz napıyorsunuz ya, ne yiyip ne içiyorsunuz?
Siz insansanız biz neyiz?
Skor diyorsun bibi, bayağı basket maçı gibi yani
Hayat gençlikte arkadaş.
Peh...
kız seni en sonunda pataklayacam haBibi hanım bizde kıramıyoruz.. 3te tıkanıyor bizimki Çok zorlarsa 4 belki
Yörü git kedılerının yanınakız seni en sonunda pataklayacam ha
kiminle uğraşayım kanepeye mi kerkineyim diyemediysen ayıp etmişsin
Ooo cirilla atağa geçtiOnemli bir proje programiyla ugrasiyor ve birseyler ters gidince cok deliriyor ve zorlaninca bulasmak icin hic uygun zaman degil. Normalde yapmazdim.
Aa tamam demedim bişi yaaakız seni en sonunda pataklayacam ha